Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Vi som gifter oss 2015!

    oh! det började klia i fingrarna nu!! så fort snön försvunnit ska vi göra placeringskortshållarna! dom lär ju gå jäkligt fort. ska försöka göra några fler ljushållare också... och en gästbok vore ju inte fel att försöka göra. men dom är ju så mycket snyggare på etsy! :P

  • filibustern
    frkmaria skrev 2014-02-18 17:56:28 följande:
    Mums! I lööööve choklad. haha. Det är ju det bästa som finns. Hittade ni någon ny favorit på provningen?
    Vi hade en riktigt lyxig chokladaffär här men han har fått stänga ner! Finns en till men tycker det är lite jobbigt att gå in i sådana butiker om man bara ska titta.  
    tja.. blåbärs var inge god.. grädd och hasselnöt var nog de godaste :)
  • filibustern
    frkmaria skrev 2014-02-18 17:57:42 följande:
    Sådana saker VILL jag göra NU men ska försöka vänta tills nästa sommar! :) Men har en liten problematisk sits just nu där jag hade velat ha bröllopet redan nu i sommar så det blir avklarat. ;) hehe. Men tror det löser sig till det bästa i slutändan!
    ja. tiden är konstant gående. så vi kommer till vår dag till slut^^ 
  • filibustern
    camwic skrev 2014-02-18 18:42:54 följande:
    Jag håller på med inbjudningskort, brudbukett (ska ha en broschbukett) och strumpor. Hittat de mest sexiga coola vintage strumporna som går att sticka. Är ett helvete att sticka med är inne på version 10 just nu. Tänkte även brodera dukar. Börjar jag nu så borde det mesta vara klart lagom till dec -15 när vi ska gifta oss :)
    oh? brodera dukar? :) bild? 
  • filibustern
    camwic skrev 2014-02-18 19:35:28 följande:
    Har inte börjat ännu, men tänkte brodera samma blomma som är på inbjudningarna på dukarna så man  binder ihop allt :). Måste till IKEA nästa vecka och köpa ett lakan som jag klipper sönder och syr löpare av så tänkte brodera mina hemmagjorda löpare :)
    nice :)
  • filibustern
    VinterBrud2015 skrev 2014-02-20 09:26:03 följande:
    Hej hej! Här är en till brud som planerar bröllop 2015 Glad

    Jag och min sambo har precis spikat vårt bröllop till 7e Februari 2015, så lite lite mindre än ett år kvar!
    Vi kommer att gifta oss borgerligt och både vigsel och fest kommer med största sannolikhet, ska bara fundera lite till, på Sundbyholms Slott. Vi kommer bjuda va 70 personer.

    I övrigt har vi inte kommit så långt i planeringen. Jag är världens veligaste, kommer nog hinna ändra mig många gånger under året, så jag hänger gärna på här och tar del av lite tips, ideér och goda råd :)
    välkommen och grattis :D oh vad härligt det måste kännas med mindre än ett år kvar! längtar dit... :P vela gör nog alla. jag har hunnit ändra mig 17 ggr  säkert :P
  • filibustern
    VinterBrud2015 skrev 2014-02-20 12:46:29 följande:
    Tack! :) hehe ja både härligt och stressand. Vet att vi egentligen har gott om tid på oss men vissa dagar känns det bara som allt borde bestämas nu nu nu. Och andra dagar som att det är en hel evighet kvar :P

    Skönt och höra, du har nog rätt i det :P Tur att min blivande är bättre på att bestämma vad han tycker. Utan att ha haft en aning när vi gick och tittade på förlovningsringar så bestämde han sig typ omgående, jag var där tre gånger till innan jag bestämde mig ;)
    vi var och kollade vigselringar i höstas. hade då kollat genom HELA nätet och inte riktigt hittat rätt. gick på guldfynd, pröva några och klart. jag vet vad ajg vill ha för typ av ring i alla fall (allians). som det känns nu. :P men de e länge kvar innan vi beställer den. ska passa på om den hamnar på någon rea eller nåt. :)
  • filibustern
    frkmaria skrev 2014-02-22 22:21:44 följande:
    ungafrukajson.se/2013/september/vinterbrollop...
    Filibustern, jag tänkte på dig när jag såg detta inlägg! :) 

    Förövrigt åkte vi bil i 2 timmar idag och jag uppdaterade sambon lite om hur jag tänker. Har bl.a. fått en placeringskortsidé som jag la fram till honom plus lite om gäster osv. Han sa ju "ja, du är bättre på detta än mig, jag tycker inte det är så intressant" osv men vi pratade ändå ett bra tag om det, om bestman, om gäster, om maten. Det var skönt att ha lite tid att prata av sig lite. Ja, vi har ju ändå tid men är nervös över att budgeten kommer gå åt pipsvängen så nu funderar jag på hur mycket man egentligen måste lägga på pyssel. Tror det är en helt onödig punkt egentligen! Visst. Om man kommer och det är pysslat tänker man säkert "gud så uttänkt", men om man inte har gjort en massa pyssel tror jag inte man tänker "gud vad tomt och kalt" utan det blir stilrent bara liksom. Tänker ändå ha en del grejer -  ev lila vepor över vita duken, eller svarta bordstabletter i form av tårtunderlägg (kanske spexa dem så det ser lite ut som lp-skivor i mitten för att ha lite musiktema inräknat), ljus och något form av enkelt blomsterarrangemang vid borden -väldigt spartanskt. Tror inte det behövs mer än så egentligen faktiskt! :)
    nice bilder! ska spara några :) 

    vilken tur du har som får prata bröllop med din karl ändå fast han inte är sådär jätteintresserad. :P
  • filibustern
    Sudditjuven skrev 2014-02-23 17:01:39 följande:
    Hej alla fina! 

    Jag har varit borta i snart ett halvår (!!!). Anledningen till det är att jag och min dåvarande blivande hamnade i någon sorts kris och beslöt oss för att flytta isär. Vi tog en paus, helt enkelt, och försöker nu jobba på saker och ting. :) Ska försöka hänga här lite mer dock, för det var ju så himla roligt..! 
    ja jag undrade lite då och då vart du tog vägen. väldigt tråkigt att höra.. men ibland vänder livet åt ett håll man inte tänkt. 

    du har mycket att ta igen i tråden ;P 
  • filibustern
    Sudditjuven skrev 2014-02-23 17:30:05 följande:
    Vem vet, vi kanske kommer igen. Flört Ska sätta mig med en kopp te och läsa genom allt, haha..
    ja precis. jag och min karl har varit igenom en paus också. var jobbigt som tusan, men vi behövde det. 

    gör så! :D  
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!