Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Vi som gifter oss 2015!

    Sudditjuven skrev 2014-02-23 17:57:00 följande:
    Har skummat genom allt nu, hoho! Och ser att det är lite användare från trådstarten som inte finns med längre.. :( 
    jo det har jag också märkt. men det har tillkommit en hel del också :)
  • filibustern
    frkmaria skrev 2014-02-23 20:23:44 följande:
    Äsch, det är ju inte så viktigt om ni hittar tillbaka till varandra! :) Det är ju faktiskt det viktigaste av allt! Då kan det andra ju vänta. Och en sak har jag lärt mig, ju fler svårigheter man går igenom och ju tuffare man har det, ju mer sammansvetsande blir man i slutändan och om man klarar sig igenom de stormarna så tror jag någonstans att man blir starkare och kommer närmare varandra - hur jäkla klyschigt det än låter. ;) 

     
    det tycker jag stämmer väldigt bra - klyschigt eller ej!
  • filibustern
    inkawow skrev 2014-02-24 08:25:00 följande:
    Dagens fundering... mejlade en bröllopsfotograf i helgen och vi har till 99% bestämt oss för denna dock börjar jag fundera lite kring detta med att fotograferas efter bröllopet. Vi ska sova ifrån varandra kvällen innan och kommer först att se varandra i kyrkan. Då kommer fotograferingen vara efter bröllopet. Hur lång tid tar en bröllopsfotografering? Vad ska man kunna sysselsätta gästerna med under tiden vi är iväg? Bröllops lokalen kommer att ligga bara några meter från kyrkan. För att tiden ska gå fort för gästerna undrar jag om ni kan ge lite tips.
    ja, standard jag har hört är typ 2 timmar, men kan ju ha fel :) kör en tipsrunda? brännboll (om det finns öppna ytor) ? mingel bara? någon kanske kan köra en rolig sammanfattning av parets liv hittills tillsammans? 
  • filibustern
    SaRoVi skrev 2014-02-25 10:55:46 följande:
    Nu har min klänning kommit och jag verkligen ÄLSKAR den! Beställde från jjshouse och ser precis ut som på bilden. Kommer dock inte lägga upp en bild av ren princip för att jag vill att ingen (utom mina tärnor) ska se klänningen innan dagen D!! Betalade 1400:- (1900 med fraktoch ångrar ingenting :):)
    å så kul! :D billigt också!
  • filibustern
    frkmaria skrev 2014-03-01 11:18:30 följande:
    Hallå!
    Vad tyst här är. :)
    Jag var och drack vin med min tjejkompis igår och hon är ju nästan som en brudtärna för mig alltså. ;)
    Vi diskuterade hur man skulle kunna dela upp jobbet med en buffé rent praktiskt och det kändes så himla bra. Vi pratade både om efterrättsbuffé och snittar till champangen + såklart maten vi ska äta. Det känns så bra! :D Som att det kommer att lösa sig. Vi satte också upp ungefärliga tider för dagen och det kändes så himla bra. :) 

    Dessutom hade min gudmor pratat med mamma och sagt något om att "jaha, ska de gifta sig, ja, då får vi börja spara nu." Så det känns kul att de är lite med på det hela! :)  
    ja de händer inte så mycket på min front i alla fall.. vi är nog lite oöverens, så jag ska ta det lugnt ett tag. ^^
  • filibustern
    frkmaria skrev 2014-03-01 13:32:42 följande:
    Vad tråkigt filibustern. :( Det är väl därför det är tyst här då. Du är ju duktig på att hålla igång. Hoppas det löser sig och behöver du vrida och vända tankar vet du ju var vi finns! :)
    hehe ja kan ju vara så haha! jag är rätt så pratig av mig. kan min omgivning vittna om :P yes. ja vet var ni finns^^ Solig
  • filibustern

    tvärgick in på vår budget och kolla, insåg då att jag inte redigerat klart riktigt. och upptäcker då att budget nu är närmare 40 000! :( hur ska man spara in!? tack och lov, om jag känner mig rätt, så har jag avrundat uppåt på de flesta poster. (t.ex ringen, som egentligen kosta typ 9 500. och förmodligen mindre om vi köper den under någon rea, så har jag skrivit 10 000) 

  • filibustern
    Trattkantarellen skrev 2014-03-04 09:33:20 följande:
    Jadu Filibustern, det är dyrt med bröllop :-P Vinna på lotto kanske?
    haha! du tror min karl skulle lägga lottovinsten på bröllop? jojo.... :P 
  • filibustern
    Trattkantarellen skrev 2014-03-04 11:23:55 följande:
    Haha :p
    frkmaria skrev 2014-03-04 10:31:57 följande:
    Om han vinner så får vi hoppas att han gör det. Min sambo har fortfarande inte lagt in något på kontot, men igår sa jag till att när han har något över får han faktiskt också börja sätta in. Visst han har mindre från början men vi gör nog av med lika mycket som inte går till det gemensamma. Jag betalar el/hyra/internet och nu när vi börjat med matkasse står den på mig. Fast jag tvingade bon betala service nu och nya däck till bilen även om den är min. Är så trött på att alltid betala allt!
    Här är det också bara jag som sparar på bröllopskontot än så länge, men det är mest för att sambon kanske ska starta ett eget företag snart och behöver lägga kapital på det. Sen har han högre lön än mig så det kommer gå mkt snabbare för honom att spara ihop "sin" del.

    På tal om något hel annat så ska jag gå en kaligrafikurs i helgen, en julklapp från sambon eftersom jag sagt att jag vill pyssla mkt själv med inbjudningarna :) Jag skriver som en kratta nämligen, så ska bli mkt spännande och se om jag kan lära mig något :p 
    skriver du också som en kratta? jag kan skriva kaligrafi redan.. tack och lov. men det är fortfarande kratt-aktigt jämfört med andra som kanske kör kaligrafi. haha. minns en gång när jag var yngre då sa mamma "man kan ju tro du är pojke så fult som du skriver!". haha!
  • filibustern
    Trattkantarellen skrev 2014-03-04 11:43:38 följande:
    Jag jobbar ju som tandläkare, och har fått kommentaren "Tja, du skriver ju som en äkta läkare redan, alltså oläsligt..." Tack gode gud för datajournaler och e-recept säger jag bara
    HAHA! jag har fått frågan om jag inte ska bli läkare - "du har ju handstilen redan".  hahah!
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!