• otursförföljd

    Min man.... (långt)

    Innan vi gifte oss hade vi det jättebra!!! Det var mycket runt oss som stulade, men vi hade det ändå bra. Men när vi var på bröllopsresan förändrades allt!!! Jag existerade inte över huvud taget!! Största delarna av dagarna satt han antingen i baren eller spelade fotboll eller dyl. Det spelade ingen roll vad jag gjorde eller sa!!! Många tycker väl att det bara hade varit för mig att vara med, men jag har en sjukdom som gör att jag inte kan springa. Och sitta med honom i baren när han totalt ignorerar att jag är där är ingen hit!!!
    Jag föreslog en massa aktiviteter som vi kunde gjort tillsammans, men inget dög!! Om någon av de söta lekledarn kom, så var däremot allt toppen!!! Han bara stack! Många gånger hade jag ingen aning om när han skulle komma tillbaka, men han blev jätteförbannad om han inte hittade mig där han lämnat mig ett antal timmar tidigare....
    Sissta kvällen när jag bad att VI skulle göra något han och jag blev han så förbannad att efter lite gap och skrik så lappade han till mig och kastade ner mig på sängen och fortsatte att slå. Jag lyckades att kravla undan men fick många blåmärken både utanpå och i själen!!!
    Vi har 3 barn som jag inte vill såra, så jag vet inte vad jag ska göra. Men enda gången jag existerar är när han har något att gnälla/skälla om.

  • Svar på tråden Min man.... (långt)
  • Electric Lady

    Det finns bara en sak som gäller, och det är den viktigaste regeln min mamma präntade in i mig från barnsben:

    EFTER FÖRSTA SLAGET; GÅ!

    Det spelar ingen roll om han var arg eller hade druckit eller om du var tjatig eller dum eller om det inte var likt honom eller om han var så snäll efteråt och allt är bra nu eller...vilken ursäkt du nu hittar på.

    Det är väldigt vanligt att män som slår kvinnor debuterar med det efter någon stor förändring, t ex äktenskap eller barn.

    Att du har råkat ut för en man som slagit tidigare är stor otur. Alla män slår inte. Och det är aldrig ok att slå någon. Om din bästa vänninna hade slagit dig, hade du varit vän med henne ännu då? Eller din chef?

    Du måste inte vänta på att få en lägenhet. I telefonkatalogen står numret till kvinnojouren. Ring dit med en gång när du läser detta. De har en trygg plats för dig och dina barn.

    www.roks.se

  • vanessa

    otursförföljd
    var är du? Vi är oroliga för dig!

  • otursförföljd

    Jag är här!
    För några dagar sedan såg min man ett svarsmail som jag glömt att radera, och han gick självklart in och läste. Han sa ingen ting. De kommande dagarna var han jättego!! Ända till igår. Då var det som om jag inte fanns längre. Vi var och kollade på husvagn åt min pappa. Men han sa inget på hela vägen mer än när han pratade i telefon.
    Vi har planerat Liseberg på Fredag, så vi får väl se hur det går, det blir nog hans chans att visa att han också kan.
    Tack åter igen för att ni finns!!

  • Tyra

    Otursförföljd, har du funderat på vad du hoppas på att han ska bevisa för dig? Vad kan han göra som kan få dig att känna dig lycklig, tillfreds och trygg i ditt äktenskap? Vad kan få dig att glömma och förlåta att han faktiskt slog dig, att han faktiskt ger dig restriktioner för vad ni kan diskutera, att han om och om igen behandlar dig som luft och medvetet får dig att må skit?
    Jag vill inte sätta alltför obehaglig press på dig, men jag vill uppmuntra dig till att gå till djupet med hur er eventuella framtida relation kan utformas på ett sätt där alla mår bra.
    Var rädd om dig!

  • Chatarina Regina

    Otursföljd, han leker med ditt psyke!!! Han försöker kontrollera dig att bete dig som han vill, men främst kontrollera dig så att du ska bli så beroende av honom att du inte ska kunna lämman honom.

    Lämmna honom så fort som möjligt, det är aldrig ditt fel att han slår dig, eller behandlar dig illa, det är han som behöver hjälp och innan han har fått den ordentligt ska du inte befinna dig inom en kilometer ifrån honom!

    Hör av dig till kvinnojouren snarast!

    många kramar

  • shalimar

    Han kan inte göra något för att ändra DET HAN REDAN GJORT! Du vill väl inte leva med en man som du aldrig någonsin kan vara riktigt säker på (för det kan du inte!!!)

    Lämna honom. Nu.

  • Habib

    Vad faan är det för fel på en del karlar som måste ha kontroll med sexualiserat våld? Det är ju så att man blir galen!!!! morrr

  • hybris

    Otursförföljd,
    Jag lider med dig!
    Har växt upp med en mor och styvfar som slog. Min uppväxt var jobbig.
    De slutar inte att slå även om det kan gå lång tid emellan. Det är någon spärr som inte finns och aldrig kommer att finnas.
    Märker nu, med en underbar man, att det finns ett annat liv, och att det är det som är normalt, även om jag trodde att min uppväxt var "normal".
    Lämna honom!!

Svar på tråden Min man.... (långt)