• angel79

    Finns det någon i närheten av Märsta? Ny tråd!

    Eftersom att dom har stängt ner våran tråd så gör jag väl en ny då. Alla ni som bor i närheten av Märsta och ska gifta er: Välkomna! Andra också så klart!

  • Svar på tråden Finns det någon i närheten av Märsta? Ny tråd!
  • bellis

    Hej alla tjejjer som bor i Märsta!

    Det här handlar inte ett smack om bröllop, men jag behöver verkligen er hjälp... Var just på vårdcentralen för första ggn här i Märsta, och fick en riktigt KASS läkare... är i det närmaste gråtfärdig nu, för jag sökte äntligen vård för något jag oroat mig över i flera veckor nu... Till och med på apoteket sa de sedan att denne läkare var allmänt känd som "inte bra" och de kollar alltid extra noga när det kommer recept från denne.... undersökningen tog 4 minuter från in till ut genom dörrn. Och jag känner mig bara mer orolig nu.

    Till saken! Kan ni vara så gulliga och rekommendera en bra husläkare?????? Till den läkaren går jag aldrig mer, möjligen kan den ordinera näsdroppar vid förkylning, men mycket annat tror jag inte den kan...

    Jag ber er!!

  • Löken

    Till bellis!

    Nere vid Märsta centrum så finns det ju en läkarmottagning.
    Personalen är jättetrevliga där och hjälpsamma.

    Till vårdcentralen går jag bara om jag måste ha en tid akut annars avstår jag hellre.
    En gång så var jag inne mindre än dina 4 minuter men jag fick iallafall ett recept.
    Vet inte om man ska skratta eller gråta vid sådana tillfällen.

  • Åsa-25

    Bellis
    Ragnar Rosberg kan jag rekomendera. Jag tycker att han är helt ok. Var du på övervåningen eller där nere?

  • Åsa-25

    Katta, vad hände med huset egentligen? Det är ju till salu igen?? :?

  • bellis

    Gu va snälla ni är.... *blinkar bort alla dumma tårar som bara kommer och kommer..*

    Jag var på övervåningen där i läkarhuset eller vad det heter.. mitt emot kommunhuset på södergatan..

    Löken -gulle dig- det visste jag inte att det fanns en läkarmottagning där... heter den något? Så kan jag slå i telefonkatalogen.

    Åsa 25 -gulle dig med- Ragnar Rosberg, finns han "däruppe" eller "därnere" ?

    OJJJJ vad mörkt det blev... nu börjar det nog VRÅLREGNA strax!!

    Tack så HEMSKT mycket tjejjer!!! Och om nån annan har nåt tips, skriv gärna! Ringer jag nån nu så börjar jag bara grina känner jag...

    Kram!!

  • alias

    Löken - är det den som ligger på Raisogatan som du menar? Där nere vid Nordea, vid bankomaten, mitt emot själva centrum?

  • Löken

    Tror den heter Märsta Läkarmottagning.

  • angel79

    Har tyvärr inte så stor erfarenhet av läkarna på vårdcentralen men jag vet att min mamma gick hos Gunhild Brolin förut och sa alltid att hon var så bra!
    Lycka till Bellis! Du får väl höra av dig igen om du vill prata av dig. Jobbigt att du ska behöva vara så ledsen, man vill ju hjälpa till eller trösta på något sätt.
    Hoppas allt löser sig, vad det än är.

    Åsa
    Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om huset. Vi sa att vi ville gå ner i pris efter besiktningen och då sa han bara "ok, då vet jag". Sen har vi inte hört av honom.
    Jag trodde ju att dom som bjöd mot oss så länge skulle ta det när vi ville gå ner i pris men jag fattar ingenting. Den där mäklaren är ju tvärskum.

  • alias

    Hej igen

    Märsta läkarmottagning hade ingen tid tyvärr, och den läkaren som finns uppe i Eurostop gick inte få tag i... jag får ringa och bråka med vårdcentralen imorrn igen... *suck*...

    Sambon har för sig att han har den där Ragnar som husläkare, så vi försöker med honom eller Gunhild då. Tack så hemskt mycket för tipsen tjejjer! Jag har inte tid med sånt här tjafs, jag har jättemycket att göra innan fredag och borde ha varit inne i stan hela dan idag... hoppas på imorrn istället..

Svar på tråden Finns det någon i närheten av Märsta? Ny tråd!