• Lion

    Bra vibrator sökes :)

    Har aldrig använt någon och är lite nyfiken på att testa...det sägs ju att man "borde" det efter ett tag i ett långt förhållande...eller? Jag är främst ute efter en som bara stimulerar på "utsidan" dvs k-toris. Har ni någon att rekommendera till en nybörjare som mig ? :) Har alltid varit lite skeptisk till såna där leksaker och om jag ska vara ärlig heller inte vågat köpa nån. Så jag skulle uppskatta lite hjälp. Tack!

  • Svar på tråden Bra vibrator sökes :)
  • Lion

    Celline - har du någon särskild att rekommendera då?

  • Celline

    Nja... Jag har en som ser ut som en röd delfin, den gillar jag. Den sätter man på snoppen eller har i handen. Verkar dock bra med att ha på fingret!

  • Micke Picke Päronp*ng

    En fråga till alla damer som är kunniga i detta ämne. Frugan och jag har ofta oral6 och då vill hon gärna att jag har en eller flera fingrar i henne samtidigt (f*n vad detaljerat det blev... ) . Detta går ju bra men jag måste säga att det är ganska knöligt att få bra vinkel på handleden och vinkla in fingrarna då man samtidigt "äter"... För att överraska henne i jul har jag nu inhandlat en "jellystav" (jag hade ingen aning om vad jag skulle köpa). Nu frågan: Har jag för alla evighet gjort bort mig nu? Kommer det få motsatt effekt kanske? Hon är ändå ganska "vild" i sängen men har aldrig förespråkat hjälpmedel. Själv är jag lite orolig att denna jellyman ska konkurrera ut min egen betydligt mindre snåpp. ....

    Hjälp.

  • Swing

    Hej Micke!
    Tror absolut inte att du har gjort bort dig. Leksakerna KOMPLETTERAR ju dig, dom konkurrerar inte. Det är dig hon vill ha när ni lekt en stund. Oroa dig inte.
    Lycka till!

  • Tant Pernilla

    Micke Picke Päronp*ng: Jag tror att du har gjort ett genidrag. Det kommer att bli hur bra som helst, tror jag. Leksaker är ju just leksaker/hjälpmedel och ersätter aldrig den "äkta varan" utan gör det bara ännu roligare med 6.

  • Lion

    www.6shop.se/product_reviews_info.php&reviews_id=14

    Någon som testat denna DOLFINGER ?

    Blev hemskt nyfiken då jag läst denna review om den...har sett flera andra bra omdömen om den också.
    Men jag är skeptisk till om man måste använda den i en exakt position hela tiden för att den verkligen ska "göra jobbet" så att säga? (nu menar jag om man använder den på honom i samband med sex..annars kan man väl lätt styra den rätt med fingret? )

  • Micke Picke Päronp*ng

    Rapport från julhelgen:
    Jellystaven och tuben med glidmedel mottogs av frugan med ytterst skepsis och det slutade med bråk. Hon tyckte jag blivit en porrgubbe som kollade för mycket på porrfilm. Jag förklarade att det var för hennes skull och att man kan faktiskt använda sån här saker utan at för den skull vara porrskadad. Det finns ochså folk som på ett eller annat sätt inte får sex med annat en sån k*k men hon sa att det var skitsnack-hon tänkte inte bli min porrslavinna. Så jag skickade ut skiten genom fönstret och bad henne dra åt Hel**e och samtidigt be henne fundera på vem som alla ggr vi har sex får mest njutning. Jag som älskar att slicka henne eller hon som suckar besvärat varje gång hon känner sig tvungen att käka bult.

    Jag återkommer i den nu uppstådda krisen.. :(

  • Ei saa peitää

    Ajdå, Micke. Det lät ju inge vidare det där. Låter lite som hon skäms över sin egen sexualitet och inte vågar leva ut den med din vetskap. Kan ju vara så att hon av nån anledning tycker det är pinsamt att du ev. kan få reda på om hon onanerar i smyg eller nåt.
    Hade du ingen aning innan om hur hon ställde sig till dildos och liknande? Själv skulle jag bli jätteglad och se det som att min man älskar mig. Det har väl inget med porr att göra att man vill tillfredsställa sig själv fast inte mannen är hemma. Ska själv få en egen när han åker på utlandstjänst.

  • Meddelande borttaget
  • mareld

    Lion: Om delfinen sitter på mannen så kommer den bara åt med jämna mellanrum om man är någorlund aktiva. Men det går ju bra att plocka av den om man vill ha stimulans hela tiden. Just den delfinen som länken visar kan man dessutom ta ut det vibrerande ägget ur och bara använda det om man vill.

    Lycka till allihopa - jag hoppas att ni vågar prova - skulle inte vilja leva utan mina leksaker!

  • Time&Love

    Burly Butterfly! Vi använder den nästan jämt. Används på utsidan, skippa resårbanden och håll den i handen. Jag gav en till svägerskan i julklapp, hon blev jätteglad eftersom jag pratat så mycket om den.

  • Tant Pernilla

    Micke Picke päronp*ng: Stackare! Vad tokigt att det blev så. Jag tyckte att det lät som en bra idé och jag hade uppskattat den presenten i alla fall om min man gett den till mig.

    Hoppas att det blir bra ändå framöver!

Svar på tråden Bra vibrator sökes :)