• Skrutthumlan

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Vår gamla tråd är tydligen avstängd, så jag startar väl en ny då

    Hoppas alla haft en jätte trevlig jul!

    Vi ses snart!
    /Skrutt

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!
  • Fröken W

    Ja, suck, jag håller verkligen med Rydén, så mycket man missar när man inte kommer till träffarna! Vill verkligen vara med nästa gång!

  • Antonia

    Rydén o Fröken W, det blir nog en träff snart igen så ni behöver inte känna någon ångest att ni inte kunde komma igår...

    Skrutt, har åtit två påsar pulver idag, först kakaomint, yeäck! och sen svampsoppa. Den gick ner tack o lov. Hoppas jag vänjer mig vid smaken! Har du börjat idag?

    Lollo, hur går det för dig? Kollade gymmet ang imorgon verkar bara vara core och push/spin, i helgen är det lite roligare saker som latino mm... vi får höras om det, dessutom hade de kampanj på årskortet nu, kanske ska man passa på då. :)

  • Bridezilla ; )

    Tack för i går tjejer - super trevligt.

    Skrutthumlan Har ringt prästen idag och lämnat meddelande - hoppas hon ställer upp.

  • Popcorn

    Bridezilla: Du pratade lite om underkjol i går och nu såg jag att det finns en med tre ringar till salu här på Köp & Sälj. Kolla under underkläder så hittar du den.

  • brud 05

    Tack så mkt tjejer för igår! Hoppas oxå på en till träff snart, tycker det är lite svårt att hinna prata med alla när vi ses för tiden går så fort. För min del är det lite tajt nästa vecka men kanske veckan efter det..? Hoppas att ni sjuklingar blir friska snart och kan hänga på! ;)

  • Skrutthumlan

    Antonia

    Jag åt vanilj till frukost och choklad mint till lunch...funkade bra...men sen mådde jag illa på kvällen, hade nog gått för långt emellan målen (7timmar)...
    så jag åt lite kycklingfile och grönsaker...
    får nog sikta in mig på att äta soppa till frukost och lunch bara..
    har även fått i mig 2,4 liter vatten idag

    Hoppas det går bättre för oss bägge imorrn...

    Kram

  • Skrutthumlan

    -1 kg redan..tralalalalala..

    /Skrutt

  • Emilia

    När kan nästa träff tänkas bli av? Behöver komma bort från allt i vardagen och få bröllop på hjärnan igen!!

    //Emilia

  • Antonia

    Skrutt! Duktigt!

    Jag har kört ren kur sen i förrgår. Fast idag ska jag faktiskt synda lite. vet inte om jag måste börja om från scratch igen, har gått ner 1 kilo jag med... men det är lördag och jag känner att jag måste unna mig det, hrm..

    Men imorgon blir det ren kur igen. Det svåra är inte att jag blir hungrig, det är sötsuget, att man inte får tugga något... Sen att F får äta hur mkt han vill gör ju inte saken bättre.

    Kör svampsoppan till lunch, känns lite matigare, sen blir det shakes morgon och kväll. Vattendrickandet går bra eftersom jag ständigt är sugen på något så försöker jag åtminstone dricka vatten. :)

    Trevlig lördagkväll!

    Kram!

  • Emilia

    Skrutthumlan - hade du en länk till dieten? Vet en som eventuellt skulle vara intresserad.

    //Emilia

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!