• Skrutthumlan

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Vår gamla tråd är tydligen avstängd, så jag startar väl en ny då

    Hoppas alla haft en jätte trevlig jul!

    Vi ses snart!
    /Skrutt

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!
  • Popcorn

    Tänkte bara säga att jag har sett de senaste inläggen, men jag kan inte i kväll . En kompis fyller år och därför ska hela kompisgänget ut och äta.
    Jag hakar på nästa gång i stället.

  • karenina72

    Jag har svart kappa, jeans, svart stor väska, glasögon och blont hår till axlarna.

    Har träffat Emlu och Skratt-Maja tidigare så det borde inte bli något problem att hitta varandra tror jag!

  • Emlu

    Vad kul då ses vi ikväll!
    Tyvärr har jag inte med mej ngt att visa.

  • lillsmurf

    Hej tjejer! Så det är här ni håller till.

    Har varit jättedålig den senaste veckan, men börjar känna mig ganska bra då jag käkat pencilin i nästan en vecka nu. Så typiskt när man är ledig och allt så ska man behöva ligga hemma och vara sjuk. Men men, hur går det för er andra? Något nytt på planeringsfronten. Själv har jag faktiskt varit och besökt kyrkan vi ska gifta oss i för första gången, wow den är jättefin..

    Tänkte ge mig ut på fredag (för första gången) å börja kika på lite klänningar. Jag vill hemskt gärna prova några modeller av Maggie Sottero, visst var det någon som sa till mig på en BT-träff att de hade Maggie Sottero på Prinsessa i Södertälje, men vet någon om det finns i stan oxå?

    Börjar inte jobba förrän måndagen den 10 jan så nu ska jag och min blivande bara lata oss och njuta av livet och av varandra.

    Ser fram emot en ny BT-träff snart!

    Ha det bra tjejer!!

  • Popcorn

    Lillsmurf: Hej igen! Jag har pratat om MS-klänningar någon gång tror jag, och jag har också varit på Princessa och provat ett par stycken. Jag kan inte lova att jag har full koll på Stockholms alla butiker, men jag tror att jag vid det här laget har besökt de flesta och ingenstans har jag sett MS-klänningar. Vill du verkligen prova så är det nog därför enklast att åka till Södertälje. Efter en snabb koll på MS's hemsida så vet jag nu också att i Stockholmstrakten är det bara Princessa och U Design (i Rimbo, på väg mot Norrtälje) som är återförsäljare.

  • lillsmurf

    Tack popcorn, det får bli ett besök i Södertälje, dock inte på fredag, får bli ett senare tillfälle, men det finns ju massor av annat att prova ändå..

    Tänkte kika in på bröllopskällan, bröllopsbutiken, Lillys... hmm har jag glömt någon annan butik värt ett besök i Stockholms innerstad??

  • MalinF

    Hej tjejer!
    Kul att träffa några av er igår, hoppas att vi hinner ta någon mer fika innan det bär av till kyrkan för min del (19:e februari...inte långt kvar...undrar när man ska börja bli nervös..;))

    Antonia: det blev Shiseido smoothing veil, tack för tipset!! Nu behöver jag bara ett tips på ett bra rouge/sunshine powder. Jag gillar lite brunare nyanser, har du något förslag? Har testat Cliniques Sunshine powder, snyggt i färg men jag får det inte att stanna kvar i fejset en hel dag :(

    Nu är det bara att börja fundera på när möhippan kommer...mina kära vänner har bokat in mig på så mycket konstiga fika-stunder och träffar de närmaste veckorna, så jag misstänker att de försöker lägga ut lite dimridåer och göra mig lite nervös.

    MalinF

  • Fröken W

    Jag har haft tok-mycket att göra på jobbet sen jag kom tillbaka efter jul, så jag missade helt fikan igår, suck.

    Vad sägs om nästa vecka? Jag kan alla dagar utom tisdag och fredag.

  • lillsmurf

    Jag är för en fika antingen ons den 12 eller tor den 13!?

  • Rydén

    Hänger gärna med på en fika, om jag bara blir frisk någon gång.

    Jag har faktiskt lyckats övertala min sambo att vi inte ska bjuda barn på bröllopsfesten
    Vi har börjat vela när det gäller lokal. Man måste ju vara ute ur lokalen vid 01, och vi tycker det känns lite tidigt.
    Men jag har kikat runt lite och det verkar nästan som om de flesta ställen har den tiden.

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!