• Skrutthumlan

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Vår gamla tråd är tydligen avstängd, så jag startar väl en ny då

    Hoppas alla haft en jätte trevlig jul!

    Vi ses snart!
    /Skrutt

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!
  • lillsmurf

    Kanske ska säga att jag har lagt in formler så när ni lägger in prel budget i rad b så ändras summan längst ner, sen när ni betalat fyller ni i i c, sen ändras summan längst ner så ni ser hur mycket som är betalt och vad som är kvar att betala osv...

  • lillsmurf

    popcorn - nu har du mail!

  • Emilia

    Antonia - fin hemsida, kladdade lite i gästboken.

    Sep brud - kolla runt vad du vill ha så kanske vi kan hjälpas åt att fixa en sida åt dig också... Själv skriver jag våran i html- men det finns ju många lätta program man kan använda som hjälp. Hittat någon stil du tycker om? Annars kolla med de som hjälpt Antonia med deras sida.

    Lillsmurf - du har mail!

    Själv är det klart vilken blomsterafär vi ska använda, ska dit och kolla + beställa/boka. Även vartifrån herrarna ska hyra kläder (dock ej varit och provat ännu). Även varifrån tårta ska beställas... nu ska vi "bara" dit och bestämma oss. Så det går frammåt!!

    //Emilia

  • Veronika

    Jag skrev ut de englenska inbjudningskorten igår! Vill ni se? veronika.mine.nu/brollop/inbjudan Jag tyckte faktiskt att det blev rikigt bra!

    Antonia - jättefin hemsida, verkligen! Upptäckte att jag är bara 6 dagar äldre än du!

  • Emilia

    Veronika -
    Vilket sött brudpar till framsidan! Måste vara skönt att ha det klart. När ska de skickas?

    /Emilia

  • Veronika

    Vi skickar de engelska i nästa vecka, sen kommer vi skicka de svenska i mitten av mars. Måste ha dem ute innan 23 mars för eventuellt ska jag vara med i tidningen då för ett bröllopsrepotage oh eftersom ingen i släkten vet något vill jag att de ska få inbjudan innan de ser mig i tidningen...

  • lillsmurf

    Veronika - såg just den andra tråden! Får man fråga vad det är för reportage så man kan hålla utkik framöver!

  • Sep brud

    emilia, vad gulligt. Jag är dock rätt värdelös på datorer men har lätt för att lära!!

    Antoni, vem är det som har hjälp er med eran hemsida?

  • Veronika

    23 mars kommer Metro ha en bröllopsbila (eller om det bara var bröllopstema, kommer inte ihåg). Det var en frilansjornalist om hittade mig via BT faktiskt och fråga om jag var intresserad av att vara med i ett repotage. OM jag var!!! Det är ju jättekul! Til en början skulle jag prova klänningar, men det blev inget av det. Som detär bestämt nu ska jag till en salong och prova olika behandlingar, sen bli sminkad och få håret uppsatt för fotografering. :D Ska bli jättekul, alla Brudars dröm eller hur! Så den 23 mars får ni se till att norpa en Metro, ok?

  • Emilia

    Veronika - HAHA! Jag norpade klänningsprovningen.... ska med fortograf m.m. till Bröllopskällan imorgon! Så sen den 23 mars blir det kanske fler som ser att bröllopsplaner är på G för min del.

    Så spännande.... fick aldrig höra om det där med smink m.m.

    //Emilia

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!