• Skrutthumlan

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Vår gamla tråd är tydligen avstängd, så jag startar väl en ny då

    Hoppas alla haft en jätte trevlig jul!

    Vi ses snart!
    /Skrutt

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!
  • skratt-maja

    Måndag igen och idag så kommer våra inbjudningar att komma fram till de allra flesta (några utrikes tar ju längre tid)
    vis krev dewm i lördags och det var roligt och lite pirrigt, härlig känsla att få lägga dem på brevlådan.
    Några har vi redan lämnat personligen och fått svar och de blev glada och svarade genast att de kommer, sånu får vi se hur länge det dröjer innan ngn annan hör av sig!

  • Veronika

    Vi hade tänkt ha våra inbjudningskort klara nu, men korten gick inte igenom skrivaren!!! Vi ska göra ett nytt försök hemma hos mina föräldrar på onsdag, hoppas det funkar annars vet jag inte vad jag gör!

  • Skrutthumlan

    Malin F

    Stort grattis!!!!
    Och tack för att du bjöd in mig till att titta på er i kyrkan.
    Det var så himla vackert, hade rysningar i hela kroppen mest hela tiden
    Och man var nära till tårar vid ett par tillfällen.
    Jag blev lite smått nervös när jag insåg att om ca 6 månader kommer jag själv gå igenom detta.

    Du var iallafall strålande vacker på din dag.

    Kram
    Louise

  • Sep brud

    Malin F, GRATTIS, hoppas att allt gick som planerat. Ska verkligen bli kul att höra mer!

    Vad kul det verkar som om det blir rätt många den 11:e.

    Idag ska jag köpa min klänning, spännande.

    Ha en bra dag!!

  • lillsmurf

    Sep-brud! Vet inte om jag har missat det tidigare i tråden men vad är det för klänning du har hittat?

  • Antonia

    Hej alla!

    Är tillbaka efter en helg i Småland. Skulle vart lugnt men en helg är rätt kort så det blev mer hektiskt än tänkt. Men mycket kul förstås!

    Förenade nytta med nöje och var och tittade på en herrgård och kyrka. Kyrkan var enastående! Precis i min smak. Ljus, lagom stor, vit och med en fantastisk utsikt! Herrgården var inte precis som jag väntat mig, så jag ska hålla utkik lite till efter andra ställen.

    Emlu, tack så mycket för tipsen, ska skriva ett mail om allt.

    MalinF!!! GRATTIS! Måste kännas underbart att vara fru nu! Hoppas din dag var precis så magisk som du hoppats på, det tvivlar jag inte på! Detaljer väntar vi på härinne och svik oss inte på bt-träffarna bara för att du gift dig ;)!

    Mässan va sisådär, jag hade hängt upp mig på att det skulle vara Sveriges största bröllopsmässa. Men det var ju en väldigt stor avd som bara var fackmässa. Kul att strosa lite men lite besviken vart jag allt. Gillade grand mer.

    Kram kram!

  • Popcorn

    Halloj!

    Jag måste erkänna att jag nog har missat en hel del i den här tråden... Är det salsakurs på gång, eller?

    MalinF: GRATTIS! Jag hoppas er dag blev precis så som ni hade tänkt er! Vi andra ogifta brudar väntar på rapport... .

    Jag håller med Antonia om att bröllopsmässan var lite sisådär. Min blivande jobbade så eftersom jag inte hade något annat inbokat så åkte jag dit, även om jag hade hört på förhand att det inte skulle vara så stort. För mig gjorde det dock ingenting eftersom fackmässan (Urvackra) var desto bättre och eftersom jag kom in gratis på branschtillhörighet .

    Emilia: Det var en på mässan som hade sådana tiaror med som du pratade om tidigare! Det kanske inte var samma som du hade tänkt att köpa av, men liknande var det i alla fall (äkta silver).

  • MalinF

    Hej tjejer!
    Nu har vi lyckats röja undan lite här hemma (det var ett BERG av presenter!!) och de sista gästerna har åkt hemåt.

    Vi hade en fantastisk dag! Jisses, man borde gifta sig oftare (hm...eller kanske inte...;))!

    På morgonen kom min frisör hem till mig och gjorde uppsättningen. Sminkören dök upp en stund senare och fixade mitt lilla fejs, sminkade till min man inför fotografbesök samt trollade bort min genomförkylda tärnas blå ringar under ögonen.

    Vid lunch dök vår presentansvarige upp med en av mina italienska kompisar. Vi hade lovat att de skulle få bo hemma hos oss mot att de såg till att alla presenter kom hem till oss på natten. Vi käkade lunch och sedan var det dags att byta om till klänning och frack!

    Första anhalten var fotograf Bejsjö i Solna. Suverän kille, han var avslappnad och fantastiskt rolig! Hos fotografen mötte min andra tärna upp ihop med bestman. En timmes spexande senare var fotograferingen klar och en stor vit limo svängde upp för att köra oss till Danderyds kyrka. Pamela, vår chaufför kontrollerade att alla hade druckit ordentligt med vatten (vilket vi inte hade...) och hällde i oss mineralvatten för att vi skulle ha schysst vätskebalans.

    Så svängde vi äntligen upp till kyrkan och smugglades in i källaren för att byta skor och lämna ytterkläderna. Sedan smög vi upp till vapenhuset, klockorna börjar ringa och precis innan de slår upp dörrarna säger bestman "nu är sista chansen att dra dåliga vitsar", varpå vi började storskratta allihop. DÅ öppnades dörrarna! Det var bara att försöka justera mungiporna och börja promenera in. Fantastisk känsla när hela kyrkan är full med folk!

    Vigseln gick bra, det var en släkting till mig som vigde. Inga fadäser under vigseln (ingen sa fel, fast min man hade visst ett lokalt hjärnsläpp när han skulle säga vad jag heter i löftena. Men det redde ut sig, det blev bara en liten paus...). Makens kör sjöng och min kompis Anna sjöng sedan solo som avslutning. Min ena tärnas man spelade picolatrumpet på "A trumpet voluntary" när vi marscherade ut och mötte alla våra vänner, släktingar och ettt par kg ris! Min urringning var nog synnerligen kastvänlig, för gissa om jag hade massor av ris i underkläderna....

    Medan våra gäster transporterade sig till festlokalen (Danderydsgården, suveränt bra ställe med kanonpersonal!! Rekommenderas varmt!!) så åkte vi en liten limotur till. Ena tärnan trollade fram snittar och bubbeldricka i limon, och det var underbart med lite att äta just då och där.

    Festen var fantastisk! Vi hade massor av roliga tal och det var mycket skratt. Roligast var bestmans tal. Han inledde med att säga till mig att nu när jag var gift och så, så tyckte han att det var bäst att han återlämnade nyckeln hem till mig. Så jag fick en nyckel. Döm om min förvåning när det reser sig upp ett tjugotal män till i festlokalen och lommar fram och lämnar varsin nyckel. Jag skrattade så att jag grät, jag lovar. Det går inte att beskriva hur fruktansvärt roligt och välregisserat det hela var!! När alla gått tillbaka till sin plats, så spänner bestman ögonen i en av våra närmaste killkompisar och säger "du där i uniform också", varpå vännen A också under muttranden letar fram en nyckel och går fram och lämnar den.

    Efter middagen blev det dans och mera dans! Jag hade en schysst träningsvärk dagen efter om vi säger så. Framåt kvart över ett var det dags för oss att åka och vi tog farväl och åkte in till stan på bröllopsnatt. Jag hade ingen aning om var maken bokat någonstans, men det visade sig vara hotell Diplomat. Vi fick vickning med italienska charkuterier och champagne och satt och tittade på bilderna i digitalkameran och försökte smälta dagen tills klockan 3 då.....ehm...vi somnade som två stockar!

    Vi hade en fantastisk dag! Det var det absolut roligaste vi gjort och jag är nästan lite avis på er som har det hela framför er. Glöm inte att njuta av dagen, för den går så ruskigt fort!!

    Tack för alla lyckönskningar! Jag lovar att ta med lite bilder sedan till någon träff.
    Kramar MalinF

  • Popcorn

    Vad underbart det låter! Jag har suttit och kollat den här länken måååånga gånger i dag och nu skrev du äntligen och berättade lite . Själv har jag en synnerligen hängig dag så en glad bröllopsrapport var precis vad jag behövde.
    Jag tror jag talar för alla när jag säger att vi ser fram emot att få se bilderna!

  • lillsmurf

    Det låter helt fantastiskt! Grattis och åter grattis! Måste vara en härlig känsla att numera vara makar!!

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!