• Skrutthumlan

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Vår gamla tråd är tydligen avstängd, så jag startar väl en ny då

    Hoppas alla haft en jätte trevlig jul!

    Vi ses snart!
    /Skrutt

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!
  • lillsmurf

    Emilia - Usch vad trist! Så ska det ju absolut inte kännas, det ska ju vara jättekul att planera! Upp med hakan å ta nya tag!

  • Emilia

    Veronika - Ingen kordinator, mer kontaktperson... Men hon vi hade först blev sjukskriven... så en mindre engagerad kille tog över (han är säkert lika duktig, men jag har nog fått en negativ intällning bara till honom - stackarn!)... men nu är visst hon vi hade först frisk igen så ev. ska hon ta över igen!
    Kanske inte blir bättre... men man kan ju hoppas. Hon var sprallig och hade bra egna förslag m.m. Han är mer saklig och "korekt".

    Ja ja... det ordnar sig. Men för minsta lilla jag ej har 110% kontroll över blir jag stressad av. Vill inte veta hur jag är i maj, eller tänk mig i augustis slut!! Stackars min m2b!
    Ja ja... ska försöka att inte tänka på det mer nu - ska koncentrera mig på frisör och smink och få klart vem som ska fixa det så snart som möjligt!

    Sedan blir det trycksaker m.m. som ska ordnas! + sista besluten kring tårtan.

    /Emilia

  • Antonia

    Veronika! Superfin bröllopshemsida! Wow vilket jobb, va duktiga ni är!!! Hittade ingen mail på eran hemsida men om du vill kan du väl maila mig, tänkte fråga några saker. Min mail finns på min hemsida!

  • Antonia

    Wow mkt att ta igen att läsa sen i förmiddags! Wow Veronika och Emilia, vilken rolig grej ni ska vara med om, måste verkligen ta en metro den 23e, kul att få se er som man känner lite oxå! Vad var det för tråd du pratade om lillsmurf?

    Sep brud, vi var lite lata när det gäller hemsidan, är inte så duktig att jag orkade fixa en egen hemsida så fick jag nys om en tjej som gör hemsidor skitbilligt och väldigt snabbt. Samt att man fick välja utseende i stort sett själv förutom grundstommen. Så om ni vill fixa en hemsida så gå in på www. brollopshemsida. com

  • Antonia

    Ännu ett meddelande borttaget :( nå ja...

    jag skrev iaf att, wow vilken rolig grej ni ska vara med om Veronika och Emilia. Håller utkik efter en metro den 23e, kul att ni förvarnade. Lillsmurf vilken tråd menade du i samband med metro?

    Sep och ni andra, vi var lite lata och snickrade inte någon egen hemsida. Det finns en tjej som gör sådana som vi fick hjälp av. Om ni går in på min hemsida så finns länken under länkar eller så klickar man bara på fjärilen så kommer man dit. Där kan man välja utseende och sånt själv. Jättebra tips. Nu har jag iaf inte skrivit någon hemsida här så förhoppningsvis får inlägget vara kvar.

    Kram!

  • lillsmurf

    Antonia - det var en tråd där veronika fråga om vart man kunde hyra klänningar och vad kostnaden brukade ligga på för dessa!

  • lillsmurf

    Hej tjejer!

    Vill ha lite koll på vilka datum det är som gäller, ni kan väl uppdatera, skriver de jag kan så här direkt i huvudet, ska anteckna i min almanacka tänkte jag, kan iofs gå tillbaka i trådarna och kolla men det känns sååååååååå jobbigt!

    28 maj ? Skratt-maja
    19 augusti ? lillsmurf
    20 augusti - Veronika
    27 augusti ? Skrutt-humlan
    3 september ? Emilia

  • Popcorn

    28 maj ? Skratt-maja
    19 augusti ? lillsmurf
    20 augusti - Veronika
    27 augusti ? Skrutt-humlan
    3 september ? Emilia
    30 juli - Popcorn
    20 augusti - Fröken W
    18 juni - Shalimar

  • visinge

    28 maj ? Skratt-maja
    19 augusti ? lillsmurf
    20 augusti - Veronika
    27 augusti ? Skrutt-humlan
    3 september ? Emilia
    30 juli - Popcorn
    20 augusti - Fröken W
    18 juni - Shalimar
    20 augusti - Visinge

  • Antonia

    Här två till... bra initiativ lillsmurf och tack för budgetfilen! :)

    3 juni -06 - Antonia
    23 juli - Brud05

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!