• Veronika

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!

    Hoppas alla hittar hit!

    Vår tråd blev avstängd nu så jag öppnar upp en ny.

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!
  • skratt-maja

    Hej på er!
    Ingen hippa än så länge och nu har jag svårt att tänka mig att det kommer att bli någon det är ju inte så många dagar kvar...

    Annars är det mesta udner kontroll även nerver så det är mkt skönt tycker jag!!

  • Veronika

    Jag gör ett försök till och ser om några fler har lust att haka på:

    Jag har ett litet förslag på BT-träff... Förra året jobbade jag som Tupperwareförsäljare och de har kommit med ett nytt koncept att ha Tupperwareparty på som heter Taste of Tupperware. Det går ut på att man lagar en 3 rätters middag på ca 45 minuter med hjälp av Tupperawreprodukter (alltså inte nån som står och pratar om produkterna). Vill man beställa nåt sen så kan man göra det, men det är inga köpkrav! Sen får man avnjuta middagen i lugn och ro. Vad säger ni om det? En 3-rätters på mindre än en timme, kanske kan få tips till bröllopsmiddagen?

    Jag har preliminärbokat en kompis den 8 juni klockan 18.30 hemma hos mig (bor i Täby). Är det någon som vill komma?

    Jag kan lägga till att hon som skulle hålla i den gifte sig i september förra året, så hon har allt färskt och kommer nog gärna med förslag!

  • Emlu

    Hej alla!
    Måste berätta... blev Hippad i helgen när jag var nere i småland. Det var verkligen en höjdardag, man blir så glad att vänner och familj engagerar sej för min skull.

    Skratt-maja dagen D närmar sej med stormsteg för dej. Skönt att allt känns under kontroll, när åker ni neråt?

  • Emilia

    Veronika - Kommer gärna. Ser ut som jag faktiskt är helt ledig den 8/6!

    Hippades du Emlu...så kul. Vad hände?!

    //Emilia

  • karenina72

    JAg hade just skrivit ett jattelangt inlagg, och sa nar jag skulle posta det forsvann det! Typiskt! Linjen ar inte som den ska har fran ARuba. Ja - som ni marker har jag svart att halla mig harifran aven under brollopsresan.

    Skratt-Maja: Lycka till pa din dag, det ar ju din tur snart!

    Emlu: Kul att du blev hippad - du var ju lite tveksam om det skulle bli nagot.

    Johan och jag hade en underbar dag, men det var svart att riktigt ta in att vi faktiskt gifte oss. Lite overklighetskansla sadar. Vadret var underbart, alla var glada och framfor allt gasterna var nojda med att vi gifte oss i Visby, manga tog nagra dagar extra ledigt som en minisemester. Och jag var aldrig i narheten av att svimma!

    Nagra rad pa vagen:
    -Njut av dagen, den kommer ju inte tillbaka. Tank inte pa om gasterna har kul eller ej. Se till att ni har det istallet.
    -At ordentligt. Sjalv at jag pastasallad hos frissan innan klanningen togs pa, och banan och vatten i kyrkan nagra minuter innan vigsel. Det gjorde inte bestman och han svajade betankligt under vigseln.
    -Ha bra underklader. Sjalv ar jag lite arg over mina - det enda som gick snett for ovrigt. Funkade jattebra med klanningen nar jag provade hemma men inte sa bra under brollopsdagen. Nar jag dansade och rorda mycket pa mig gled overdelen upp och blev synlig i ringningen. Irriterande, aven om ingen annan kanske sag det.
    -Dokumentera ordentligt. Hoppas att vi sjalva har gjort det med videokamera, engangskameror, gastbok. Vi ar jattenojda med de sma kuverten som alla gaster fick till att skriva en halsning till oss. Pa framsidan av kuverten fick de ange nar vi skulle oppna det. Och nu kan vi oppna brollopshalsningar fram till ar 2045! Forsta redan dagen efter brollopet. 43 kuvert insamlade fran 56 gaster. Mer an vi hoppats pa.

    Vi hors nar jag kommer hem igen. Berattar garna mer om min dag for alla som ar intresserade...

  • Antonia

    Karenina!

    Wow va spännande att höra om din dag! Vill höra mera! Typiskt att det långa mailet försvann.

    Hoppas du hinner skriva mer snart, men njut av resan på Aruba.

    Det var ett tag sen jag var inne här men nu tittade jag in i tråden. Jag har fullt sjå att fixa till min systers bröllop som är på midsommardagen på Öland. Lite genrep inför mitt egna bröllop, fast det är ett tag dit.

    Ser ut som alla har läget under kontroll, det skulle vara kul att ses snart!

    Skratt-Maja! Alla lyckönskningar på din stora dag på lördag! Njut och ta vara på varenda sekund!

    Kramis på er!

  • Veronika

    Emilia
    Vad kul! Verkar inte som vi blir så många, men några stycken i alla fall.

    Emlu
    Vad kul att bli hippad!

    karenina72
    Åååhhh, det låter helt underbart! Och man blir ju lite avundsjuk när du skriver från Aruba... Längtar verkligen till om 95 dagar när det är min tur. Kan inte riktigt fatta att det är sant...

  • skratt-maja

    karenina. först och främst gratuelerar!!! vill verkligen höra mer vid tillfälle och se bilder

    Emlu, roligt med hippa, jag har fått veta att de planer som fanns för min hippa rann ut i sanden för de lyckades inte hitta en dag som passade! Inte så farligt för så mina kompisar är mkt spridda över landet trodde jag att det skulle bli på detta vis. De kommer ju till bröllopet vissa redan på fredagen och de allra flesta stannar till söndagens brunch!

    Här tror jag att det mesta är under kontroll, håller på att packa för imorogn bär det av till Nyköping och mina föräldrar. Håller på att vika festprogramsbladen så det är på upphällningen! Har skriivt kom-i-håg-listor för att slippa ha allt i huvudet...

    ringne ligger här hemma och jag får titta på den en gång om dagen säger H!!!

  • Popcorn

    Karenina: GRATTIS! Du vet att vi väntar på bilder va... Det där med kuvert låter som en riktigt bra idé!

    skratt-maja: Lycka till på lördag och tafsa nu inte för mycket på ringen de sista dagarna innan! Jag inser att det är svårt att låta bli och jag kommer att ha jättesvårt att låta min ring vara. Apropå det så var vi till Vasastans Guldsmedja i dag och fick se dom! Vi betalade och allt är alltså klart - inklusive gravyr -, men de ville gärna fota ringarna plus att de ska skriva ett värderings/försäkringsintyg, så vi lät ringarna ligga kvar. Vi ska hämta dom på fredag. De är rätt maffiga, min väger drygt 18 gram och min blivandes väger drygt 24 gram.
    Efter allt inledande strul för oss med att hitta en guldsmed så blev det nu till sist väldigt bra - engagerat bemötande (nästan lite för mycket, jag börjar känna mig småbesvärlig...) och ett _väldigt_ bra pris på ringarna! Det ska bli kul att se värderingen och sedan jämföra med vad vi har lagt ut kontant (har använt eget guld).

  • Emilia

    Popcorn - Låter toppen... vi "samlar" guld och ska försöka ta oss iväg och betälla våra närmsta veckorna. Hoppas vi får se bilder på era ringar! Låter maffigt på beskrivningen i alla fall.

    /Emilia

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!