• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    snitte:
    Ska ni ha "egen mat"? så kan ni ju kolla upp nån kokbok på internet-el fråga henne om recept! Annars så medelar ni bara det till dem som ska göra eran mat så får DEM bry sig om detta för e man kock så ska man kunna lätt lägga ihop en sådan rätt.

    lillithsmamma:
    rekomenderar att du går till en sömerska med bilden o hör vad hon säger eftersom denna klänning är en designers o lär ju vara prislös typ. Billigaste versionen e köp tyg själv o sy själv el köp o ge till sömerskan att sy.

  • June20

    snitte:
    fråga gästen vad e det godaste hon vet som också e festligt? hon kan ju ev få sin favorit rätt om den e enkel....

  • June20

    inte för o vara elak nu men det kan ju regna då som det har gort ett par gånger men vi får hoppas det håller i sig eftersom det va kanon förra året o ser ut o bli det iår med...*håller tummarna*

  • June20

    MsNordqvist:
    ne ja vet men med tanke på historisk hur det brukar se ut....ja tänkte faktiskt idag på att man kanske skulle kontakta den där snubben i Tysklan el var det Holland han bodde...som förutspår vädret jämt?! HAHAHA kanske man kan boka utomhus saker med säkerhet ;)

  • June20

    E det någon som sett "vanliga" tofflor som e rosa el annan cool färg som man kan sätta på sig istl för ha brudskorna sennrä man ska dansa...tänkte "bevara" mina fötter lite o inte ha på mig skorna för länge...men vill ändå inte köpa lågskor typ ballerina.
    Letar efter såna enkla slip-ins inte monstertofflor för såna har ja redan men de e klumpiga/snubbel varning.
    Hahaha komisk syn! bruden trampar runt i monstertofflor med klor i brudklänningen!!! :P
    Jag har enbart hittat vita sådana som kostar typ 200kr! o hittar bara på nätet i ENGLAND!som närmast :(

  • June20

    Vi ska enbart ha presentation av menyn och gästerna vid bordet inget annat så som sånger o lekar...känns onödigt för vi/vår släkt e inte "inne" på sådant o har hört hur pinnit det vart att vara tvungen o sjunga sånger som inte alltid alla kan melodin till heller. Vi har inte så många "gammla" heller så ja lite onödigt...

    Vi ska bara skriva på datorn, printa ut o vika ihop sen adda fint skrivet på framsidan o stämpla vårt teama på typ...enkelt vit papper eftersom troligen bryr sig inte nån om dem direkt o att spara det utom jag själv ett ex, samt folk spiller cola el sås på dem...waste of money.
    Men det e bara vi o vårt sätt o tänka på att spara pengar på nåt som e en liten detalj för oss. Förstår det e kul med lekar ialf el korsord men ja e kass på sådant(har fantsi på färg o form men inte med korsord hahaha ja super dålig på o lösa dem tom) så skiter sig ialf :(

  • June20

    MsNordqvist:
    Går på kurs tvingad av AMS så ja får pengar o gått på bröllop! det har ja gjort idag.

    chascona:
    Rekomenderar nån sorts korsett ev el en väääldigt fast balkonett ev? vet ju inte hur din klänning ska se ut så beror lite på axelband el ej...
    Har själv väldigt stor byst men eftersom jag ska ha en riktig korset som överdel på min klänning så slipper ja den biten men ja har faktiskt letat efter et par snygga, sexiga spetts trosor i rätt nyans.

  • June20

    Var som sagt på bröllop idag, min tärnas bröllop,vigsel i rådhuset med den "långa" versionen.
    Dem hade en tjej där som översatte svenska till rysska så brudgummen kunde förstå vad vigselförrättaren sa för något. Hon hakade sig fram lite för att hitta rätt ord eftersom han sa massa "fina ord" som det står i lagar o sånt....men hon klara det rätt bra.
    I dem tillfällen som hon hakade sig fram så stopade hennes kille in rätt ord o skämtade till det lite så brudparet började fnissa hela tiden för dem visste inte om de skulle flina el gråta pga nerver/adrenalin/det hela kändes för allvarligt typ o man gifter sig ju inte varje dag så det blev "lite mycket".
    När dem kom till orden: och taga ansvar för framtida släkte, så översatte hon o hennes kille kastade också in(på ryska)-och att inte köra bil full utan körkort! Ett inside joke eftersom brudgummen gjort detta i Spanien en gång o kört på en telefonkiosk som sedan fastnade i bilen så han släpa med den ett par meter ner längs gatan! Och farbror polisen var inte glad alls. Då var det svårt för brudparet att hålla sig!!!!!
    Vigselförättaren fattade inget o trodde väl enbart att han korrekta sin flickvän.
    Det hela var ett rätt trevligt bröllop i sig fast litet. Dem ska ha ett större kyrkbröllop också senare pga religion o dem vill ha en större fest med mera folk också.

    Det enda som va lite jobbigt var när bruden la en present o vigselbeviset i en kassa som hon gav till sin man som sedan trodde det var skräp kastade det i sopporna.
    dem upptäckte det när dem var på väg ifrån restaurangen där minifesten hölls och sprang tillbaka för att leta upp påsen!
    Brudgummen skyllde på bruden för att hon inte sa att det var skräp utan vigselbeviset i påsen o det blev lite gräll där på slutet, men o andra sidan visste inte hon att han hade trott detta o att han slängt det. Så en olycka med andra ord. Det e tur att man beställa ett nytt sådant om man måste för det är ju bara ett papper!

  • June20

    Kan också nämna att bruden e lite klumpig av sig...dem fick en champange flaska efter vigseln bla i present o dem skulle dricka direkt ut flaskan-bruden höll på att dränka sig själv i flaskan för hon fick in så mycket bubblor i munnen att dem kom bla upp i näsan o sen var hon tvungen att typ spruta ut allt genom munnen som en fontän för att inte drunkna HAHAHA det var en rätt komisk syn!
    När vi skulle äta tårta så välte hon sin tårtbit ner på golvet! Detta hörde hela restaurangen o sällskapet skratta så det klinga regält spec eftersom hon redan försökt dräcka sig själv i champange! ALLA stirrde på vårt bord!

    För övrigt så fick ja en otrevlig sak när ja stod o väntade på brudparet utanför rådhuset. Det kändes som jag tappade mitt halsband ner innanför blusen men när ja kände refter på halsen så hängde det där!
    SÅ vad var det då som rammla ner i blusen????? Jag tittar in innanför o DÄR precis på BHkanten i bysten sitter en avlång SKALBAGGE!!!!!!!!! Iiiiiiiiiii....
    Trotts massa andra som stod omkring(som också skulle gifta sig med sina sällskap) dök ja ner med handen i blusen fort som bara den o kastade ut detta äkliga kryp o ner på trappan........usch säger ja bara. Hoppas han lärde sig en läxa o fick en hjärnskakning..inga hyfs alls :P

  • June20

    Satt igår sen efter bröllopet o letade passande festlokal åt vänninan också. De ska ja ju ha ett kyrkligt bröllop också sen i Sep o dem hitta inga bra lokaler men ja tror också att hon e lite vilsen med grejer o hitta dem rätta så dem håller på o hamna i en super trist lunchrestaurang (ligger nästan långt ute på landet) som hon inte ens tycker om, bla sist dom var där så var dom på ett annat pars bröllopsfest o då slemade ägaren av restaurangen på henne som en äkligt pervers gubbe fast an inte ens hade druckit sprit. Tyckte hon va väldigt obehagligt.
    Tyckte synd om dem så nu har ja letat upp lite finare o som fortf passar deras budget. Samt dem ligger centralare också och det är bättre för både dem o gästerna.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2