• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja: Haha, äntligen... du och datorn Menyn låter ínte alls dum... mums! (förutom skaldjuren som jag inte tål och var typ 18 år sedan jag åt senast... så jag minns faktiskt inte hur det smakar)

    Pumpkin: Nej, vi är ju kvinnor i den åldern. Som tur är, så är min nuvarande chef väldigt medveten om det. Frisörer... det är ju till 99% kvinnor och de flesta skaffar barn. Vi är ju 8 stycken på jobbet, varav 6 har barn. Han själv har 2, tre av tjejerna har 3 st och två av dem har 2 st... och alla har fått sina under sin anställning hos honom. Gissa om han är van och kommer nog inte reagera sååå mkt den dagen det är dags för oss.

    Nej, det blir inte fett. Men som du säger, vissa kostnader försvinner ju. Tax mitt busskort till jobbet varje månad 800 kr där och sedan kommer vi spara ihop så vi har 2000 extra från ett sparkonto att leva för varje månad.

  • Englali

    Haha... jag läste faktiskt oxrygg... läste helt fel men det blev ju rätt

    Anja: Ja det känns som ett måste. Det är ju skrattretande hur lite jag får ut när jag ska vara hemma... helt sjukt!!

    Jag är så sömning, tror det snart är dags att krypa ner i sängen och se säsongsstarten av "Hundra höjdare" ett av mina absoluta favoritprogram.

  • Englali

    Bellanote: Jo iofs, men det vore ju trevligt att ha endel att röra sig med och att man kan vara hemma ett tag.

    Pumpkin: Jag vet inte... har stängt ner den sidan nu. Jag räknade på massa olika alternativ, utifrån hur länge jag skulle vara hemma vill säga och det skiljde flera tusenlappar. Men men... det ordnar sig säkert när den dagen kommer.
    Antar jag får prioritera bort mina ansiktsbehandlingar och 1400 kronors-jenas då... haha!!!
    Jag skojar, självklart inser jag att det är just sådant jag får dra in på då och det kommer det vara SÅÅÅÅ värt!

  • Englali

    Bellanote: Usch, det låter inte bra. Kan du inte prata med din mamma och förklara hur du känner? Om jag förstod ditt inlägg rätt så tycker du det är jobbigt att din pappa inte är bjuden men din mammas nya?? Eller?

    Anja: Nej, det lät inge roligt. Jag räknade min årsinkomst rätt lågt (lika bra o räkna åt det hållet) och använde bara ngn sådan där ungefärlig snabb-funktion... det stod att den inte var 100% och nu räknade jag igen. Var jag hemma i 14 månader så fick jag 10700 efter skatt. Inte såå illa då ju! Kommer lösa sig när den dagen kommer.
    Jag kan ju tyvärr inte vara hemma så länge heller med tanke på jobbet. Kommer nog bli så att jag jobbar en hel del lördagar och ngn dag i veckan så småningom, för att behålla min kundkrets.

  • Englali

    Pumpkin: Vad duktigt du är!
    Vad är det för jobb du söker?

  • Englali

    Pumpkin: Aboslut... men säg omkring 10´000, men då tar jag ut så mkt det går... haha, tror jag. Begriper mig inte på det där hur man räknar, det är ju helt knas.

    Ok, det är på Scania du vill vara eller?

  • Englali

    Ok, jag hoppas de nappar på dina ansökningar nu då!

    Sov så gott!

  • Englali

    Nu blir det sängen här också! Så trött och känner att världens huvudvärk börjar smyga sig på. Inte så skönt...

    Natti natti!

  • Englali

    God morgon tjejer!

    Här är SNÖ... och jag verkligen avskyr det! Fy f-n för det!!
    Blir ju inte direkt enklare att ta sig upp och iväg till jobbet

    Bellanote: Usch då förstår jag att det känns tungt. Det är många stora svåra händelser och besked på ett & samma år. *kramar om* Håller med Anja... ert bröllop speglar ju en helt annan sida, en positivt sådan. Försök att fokusera på det och allt roligt som kommer hända, samtidigt som du inte får glömma all den där sorgen och bara förtränga den, för ngn gång kommer den upp till ytan och ska bearbetas.
    Vore jag du så skulle jag först och främst prata med din mamma och förklara hur du känner med det här ang. din pappa. Prata med honom också och hör hur han tycker om den där bjudningen på långfredagen.

    Alvaereva: Nej, när jag räknade efter så blev det inte så illa. Jag har också varit van att klara mig på MKT mindre... på noll faktiskt. Det året jag läste till frisör fick jag ju aboslut ingenting. Skolan är inte csn-berättigad (fick ju iofs pengar av pappa/mamma o Andreas betalade allt hemma) men iaf. Som lärling hade jag till en början "bara" ut 6000-7000 och då jobbade jag mer än heltid.
    Så vi kommer klara oss finfint... man anpassar ju sig. Så är det bara! Sen får jag väl erkänna att vi har kanske ganska dyra vanor emellanåt. "Unnar" oss mkt och båda lägger gärna pengarna på märkeskläder och prylar, mkt inredning. Men sådant får man ju prioritera bort då.

    Pumpkin: Shit vad du är uppe tidigt och iväg på jobbet. Ngt spec?

    Nu ska jag iaf iväg o jobba. Blir en lååång dag, åker direkt efter jobbet på Wellas inspirtationsvisning... vi kan väl alltid hoppas att de har med en brud också??
    Och ikväll kommer min älskade A hem... mys!!
    Ha en bra dag tjejer!

  • Englali

    God kväll tjejer!

    Ni skriver på som vanligt...

    Anja: Det är MKT pengar. Vi var på husvisning nu i morse. Utgångspris 1100000 och det lär absolut inte stanna där. Läget är toppen och alla större jobbiga bitar är redan gjorda plus att jag mot all förmodan gillade det nyrenoverade köket. Så vi hänger på i budgivningen har vi tänkt.
    Haha... och då är jag typ skitnojjig över ett lån på 1300000-1500000... att vi inte ska klara det...

    Pumpkin: Fortsätt sök nya jobb!!!

    Bellanote: Jag är ju från M-ås, några mil norr om Kalmar. Hon tjejen som har gjort all make och fotat bilderna är superduktig. Hon är makeup artist och fotograf. Jag har jobbar ihop med henne och det var SÅÅ kul! Hon gjorde ett fotojobb där jag är isprinsessa! Haha!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.