• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hm... nej jag vet. Men vi får nog räkna på att landa på 1,5 milj och räkna då med att vi inte ens bor i en stad!!

    Jag är skitnervös över o ha så mkt i lån. Kommer vi klara det??? *hjälp*

  • Englali

    Nej iofs... det är inte så mkt idag kanske... vi är ju lite inne på att köpa oss ett nu och sedan efter mammaledigheter och sådant bygga ett, om 5-10 år kanske.

    Idag har vi ut i snitt 35´000 ihop i månaden. (då är inte As dj-jobb inräknade) så ett nybygge framöver ser väl inte helt borta ut? Här bygger du ett för mellan 2-3 miljoner... ska du har värsta lyxen så hamnar du över 3 milj. men det känns inte som vi kommer hamna där.

  • Englali

    Men Anja då lånade ni väl inte till hela del summan? Ni hade väl kontantinsats från förr också? Har ni hyra här nu också eller? Många frågor... sorry!

  • Englali

    Sängen nu... ska krypa ner hos min så ynkliga och inte pigga darling. Han håller nog på att bli sjuk!
    Tack o lov att det är helg efter i morgon! Helt ljuvligt med 4 dagars ledighet!

    Natti natti!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Ni verkar ha fullt upp som vanligt.

    Här inte mkt nytt på bröllopsfronten... jo iofs, folk har börjat höra av sig ang. våra inbjudningar nu och det är ju trevligt. Alla är superpositiva och glada!!

    Så är budgivnignen på huset igång... å jag orkar verkligen inte med det ännu en gång...

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-21 09:56:33 följande:


    Tänkte bara säga HEJ och GLAD PÅSK!
    Detsamma Pumpkin!

    Själv e jag strax på väg upp till mamma o papppa. Ska visa kattungarna för dem som ska ha dem när de är leveransklara. Min chef ska ha båda två... så med andra ord är det chefen och hans dotter jag ska träffa om en stund. Aldrig får man vara ledig...

    Mitt hjärta har fått influensa eller ngt. Han har i natt legat fullt påklädd, under ett täcke en stor tjock yllefilt med högsta temperatren i svorummet... och frusit. Själv har jag nästan flytit bort i värmen.
    Så det blir nog en lugn påsk för vår del. Tyvärr ska han spela ikväll, han har redan tagit på sig det och kan inte avboka nu.

    Vad ska alla ni andra hitta på under helgen??
  • Englali

    Nienna: Låter som en underbar påskhelg tycker jag!!

    Bellanote: Tycker du gör helt rätt ang. skorna. De är helt klart min favorit av de två!

    Själv blir jag hemma ikväll. Hade planer på att gå ut... dit där A är och spelar men det är storm här och jag är såå låg, så nej.
    Är riktigt, riktigt ledsen. Fick i em. veta att våran underbara granne dog i förrgår. 61 år gammal, fick en hjärtinfarkt här hemma och dog i armarna på sin fru. Tårarna ville inte sluta rinna förut, jag tycker det är så tragiskt.
    De flyttade in här samtidigt som oss och har varit de bästa grannar man kan tänka sig. Har hjälpt oss supermkt nu när vi letar hus då han var byggmästare med egen byggfirma, ställt upp och hämtat saker åt oss när vi blev sena från jobb och ja... allmänt supergoa och trevliga! FY vad livet är orättvist!!!

  • Englali

    Visst är det? Usch jag kan verkligen inte smälta detta. Vad säger man till frun när man träffar henne nästa gång? Vi bor ju dörrarna mitt emot varandra... springer på varandra rätt ofta. Usch, jag tycker sådant är skitjobbigt! Vill ju inte göra henne upprörd men samtidgt visa hur mkt vi bryr oss om henne.
    Åh... jag har gråtit skitmkt ikväll, över ngn som jag egentligen lärde känna förra sommaren.
    Vad man kan komma att tycka om och känna en människa snabbt egentligen!

  • Englali

    Ah... var är ni alla ikväll? Firar påsk såklart!

    Nu ska jag krypa ner i sängen o kika på en romantisk komedi, hoppas den kan få mig lite gladare en stund.

    Natti natti på er tjejer!

  • Englali
    sajberpillan skrev 2008-03-23 08:46:55 följande:
    Måste bara få visa er underbara bröllopsplanerare: Vi var på 3D ultraljud i går och fick se vår lilla bebis. Det var så häftigt. Jag har lagt in en bild under starka bilder i galleriet. Tänkte att det kanske kan locka några att skaffa smått snart Det var en helt underbar upplevelse. Att ha ett ansikte och se vem det är som sparkar och har sig där inne. Det blir så mycket lättare att stå ut med foglossningar och annat nu! Det är det bästa som hänt oss i helgen!
    Helt underbar bild!!
    Här har du en som redan är tokigt sugen... och ngt sådant gör det ju inte lättare
    När är det BF? Hur långt har du kvar?
    I min bekantskapskrets "kryllar" det av smått nu så vi längtar sååå mkt.
    För två veckor sedan fick ett kompispar en liten kille, förra vekan fick ett annat ytterligare en liten grabb och en av mina närmaste vänner har BF nu på torsdag och det ska vara en liten kille det med. Förstår du om jag har svårt att stå emot!?!
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.