Inlägg från: bridesilly |Visa alla inlägg
  • bridesilly

    Augustilistan del 4

    Miss Blue skrev 2008-03-24 10:12:08 följande:


    Det var lite andra diskutioner när vi skulle hämta ringen, plus att jag inte var helt frisk. Tänkte överhuvudtaget inte så mycket på asken förrän vi kom hem....Men det borde väl inte vara några problem att få en snyggare om man ber om det!?!?
    nej då det borde inte vara några problem alls. Bara gå in och säg att du har köpt ring men vill ha en finare ask. Ask räknar dom väl med alltid till ringar när dom säljer.
  • bridesilly
    Victorius skrev 2008-03-24 07:55:24 följande:
    bridesilly: Ja, hur ska jag försklara klänningen... Den är lite uringad och har tunna axelband. På axelbanden och livet så är det små kristalller och små silver pärlor fastsydda i ett fint mönster med silvertråd. Under bysten så är det en markering som ett band, fast det är sytt med silvertråden. Sedan så försvinner detaljerna mer och mer efter midjan. Baktill så är det små tygknappar hela vägen från rygg coh ner för hela släpet, som är ca 1-2 meter. Färgen är nog ljus Ivory. Det är inbyggda korsettbyglar och underkjol också.Måste in och ta bild på den snart så jag kan lägga upp det på min sida!Hoppas man förstår på ett ungefär hur den ser uthelene306: Vi kanske har köpt likandana ringar! Min är i vit guld, ganska bred, med två rader av briljanter med 17st i varje rad. Vi sidorna om stenarna så är det kanter av vit guld, ursnygg Hur ser din ut?Igår så frågade jag min vännina om hade lust att göra våran bröllopstårta, vilket hon gärna ville! Hur har ni andra gjort?
    låter fin, vilket märke var det?
  • bridesilly
    08agusti08 skrev 2008-03-24 12:29:53 följande:
    jag ska oxå gifta mig i agusti :( och jag e inte me på eran lista :(
    gå in på tråden som du kan lägga in dig på listan så kommer du med i nästa TS
  • bridesilly

    Våran budget från början när vi räknade på det trodde vi skulle landa på 50 tusen ca men allteftersom tiden går så inser man att småsaker kostar massa pengar ihop så nu är det snarare 70 det kommer att sluta på. Men vi räknar om budgeten hela tiden för att kolla att det inte är någonting som drar iväg så man inte får en chock i slutändan.

  • bridesilly

    oj va fina klänningar. teklas är så söta Men den från kanacca var inte dum den heller


    jennyfer skrev 2008-03-26 09:42:14 följande:
    Ja, och det bästa är att jag har hittat en rip-off på kanacca: kanaccasbridal.com/shopexd.asp Det är ju nästan exakt samma klänning. Den största skillnaden är priset, 11.850 kr för originalet och 1450 kr för kopian. Hmmm.... svårt val det där.
  • bridesilly

    Ska alla ha ett brudpar som caketopper? Vi funderar på att ha något personligt som accosierar till vårt efternamn men samtidigt vill jag ha ett brudpar. usch va svåååårt.

  • bridesilly

    hehe ja det ska ju vara något som passar in på brudparet i fråga annars är det ju inget kul
    FruT 080808 skrev 2008-03-31 06:46:11 följande:


    Jo jag har köpt ett brudpar som vi ska ha. Där så drar bruden brudgummen Passar oss pefekt med tanke på hur länge jag tjatat om att jag vill gifta mig
  • bridesilly

    Jag förstår inte att släkten har så lite förståelse för att det är VI som gifter oss inte dom och därför är det endast våra önskningar om vår dag som kommer förverkligas inte deras. Jag är så trött på att höra men såååå kan ni inte ha det gör såhär istället.

  • bridesilly

    emkalo

    det har jag också framfört lite snällt att vi betalar själva -vi bestämmer själva

  • bridesilly

    nej inte bli en bridezilla men inte heller låta någon annan styra vår dag efter sin vision och fantasi. Det får dom göra på sin dag. Hade våra föräldrar vart med och betalat hade dom kunnat lägga näsan i blöt angående mat ex Men nu gör dom inte det så vi bestämmer det som vi gillar och passar de flesta.


    Emkalo skrev 2008-03-31 14:49:22 följande:
    Bra där :) Jag är absolut för att man ska vara lyhörd och inte bli ngn galen bröllopsbitch och köra över folk - hela världen kretsar inte kring just den här dagen, det förstår jag att andra inte tycker (inte jag heller iofs). Men har man negativa synpunkter kan man hålla dem till sig själv! Man ska inte förstöra för andra!
Svar på tråden Augustilistan del 4