• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nu sitter jag och barnen på tåget på väg hem, bara ca 2,5 h kvar innan vi rullar in på stationen i Östersund.

    Tyvärr blev det inget besök i Lund, tiden rann ifrån oss... Dagarna gick så fort och vi hade något att göra varje dag!

    Vi var bl.a. till Danmark och handlade alkoholen, köpte allt vi ska ha för ca 2500:-! Det bästa var att de hade extrapris på cider på båten, 10:- för en 50 cl burk. Hade räknat med att köpa cidern i Sverige eftersom de inte brukar vara billigare på den. Vi åkte färjan över (Hbg-Helsingör) och bron hem, det var ju spännande jag som både har cellskräck (hatar tunnlar!) och höjdskräck!

    Längtar hem till min blivande, 10 dagar borta är egentligen för mycket...

  • Nienna

    furillen - Vad trist! Det är aldrig roligt när folk man trodde man var nära tydligen inte ser det på samma sätt...

  • Nienna

    Pumpkin - Ja, denna gång har resan tack och lov gått problemfritt! Nu är det bara ca 30 min kvar tills vi är framme, älsklingen är nog snart där och väntar på oss! Vi hann tom köpa mat på McD denna gång! Ungarna har skött sig hyfsat, jag har bara behövt ryta i ett par gånger och nu är tåget nästan tomt så de får springa av sig lite! Tyvärr regnar det väldigt här och det ser inte bättre ut uppöver ÖSD.

  • Nienna
    Alvaereva skrev 2008-06-21 18:41:38 följande:
    Hej!!!Dagen var såååå lyckad! Jag satt hos frisören i totalt jävla åskväder och det pissregnade utanför. Vi blev jätteförsenade och hann inte ta några bröllopsfoton. Tårtan gick sönder, folk hade "influensa" och kom inte i sista stund (flera stycken) men ändå var det en fantastisk dag!!Varje gång vi skulle förflytta oss var det uppehåll! Jag hade såååå kul! Det var en helt galet rolig fest! Skriver mer utförligt nån annan dag. Nu ska jag iväg och äta middag med några av gästerna och sen ska jag o adam ha vår bröllopsnatt på hotell Avalon
    Skönt att ni tycker att dagen blev lyckad trots väder, tårtan mm.
  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-06-21 19:29:22 följande:
    Nienna: Härligt att få komma hem till din blivande snart
    Mmm, jag längtar!
  • Nienna

    HJÄLP! Jag har nog hur mycket som helst att läsa ikapp, har inte kommit in på BT sen i lördags och trodde att det var nåt fel på BT. Men nu provade jag på sambons dator och det funkade! Min dator måste ha fått nåt fel, det är bara BT som inte funkar! Grrr!!!

    Nu hinner jag iaf inte läsa nåt, måste göra mig i ordning och åka på jobbet...

  • Nienna

    Pumpkin - Vad har du för fack? Av vissa fack kan man få bidrag till studielitteraturen, men då måste man betala vanlig medlemsavgift har jag för mig...

    Startade om Firefox bara så funkade det, har ju en bärbar och jag stänger nästan aldrig ner de program jag alltid använder, stänger bara igen datorn. Brukar bara starta om när det börjar bli segt...

  • Nienna

    Och eftersom alla andra sidor funkade trodde jag att det var BT som strulade...

  • Nienna

    Pumpkin - Unionen är jag också med i (tidigare SIF), har utnyttjat studiestipendiet varje gång jag pluggat. Man kan få upp till ca 2500:- / termin och max ca 11 000:-. Det är ju jättebra, för när jag läste till SSK var vi tvungna att ha litteratur för ungefär den summan och vem har egentligen råd med det som fattig student... Man får bidrag även om man köper beg. litteratur, bara man har ett skrivet kvitto.

    www.unionen.se/Templates/Page____29898.aspx

  • Nienna

    Nu har jag läst ikapp...

    EldHav - Grattis! Ni var jättefina!

    Anne - Bara 4 dagar kvar, nervöst?

    Englali - Vad mycket ni har framför er nu! Spännande att få tillgång till huset, minns vilken känsla det var att första gången kliva in i VÅRT (eller bankens ) hus!

    Själv börjar jag få lite panik, har så mycket kvar att göra och så liten tid att göra det på! Nästa vecka jobbar jag 6 dagar av 7... Idag var vi i alla fall på ÖoB och handlade lite; vita pappersdukar, plastmuggar (till bålen och baren), dricka (5-7 kr/st) och lite smågrejor.

    Det jag kan komma på som är kvar att handla nu är skor till sambon och sen är det maten, men den kan vi ju inte köpa förrän dagarna innan. Fläskfilé köpte vi iaf i helgen, det var ju midsommarpris (59,90 kr/kg). Jag hade redan räknat ut att det skulle vara extrapris på dem då.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.