• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Jag har också konto på FL, har haft det i flera år, men jag håller mest till i vår Jämtlandstråd och sen håller jag kontakt med kompisar och bekanta genom gästböckerna.

    Håller med om att stämningen i forumet är lite speciell... Det har varit en del tjafs i Jämtlandstråden också på senare tid, men då brukar jag hålla mig utanför och strunta i att skriva ett tag, men jag är inne och läser varje dag. Precis som här, även om jag inte skriver nåt på några dagar kollar jag ju ändå vad ni andra skriver...

  • Nienna

    Nähäpp, här sitter man och pratar med sig själv tydligen. Ska gå och lägga mig med min nya bok istället...

  • Nienna

    EldHav - Grattis!

    Pumpkin - Jag vet inte riktigt, det står ju villkor på sidan jag länkade till, men det bästa är nog att ringa och prata med nån så du får veta riktigt vad som gäller.

  • Nienna

    Soulmates - Välkommen hit! Även Jysk brukar ha partytält. Ska ni gifta er borgerligt? Vi ska också gifta oss utomhus (borgerligt), nere vid sjön här i vår lilla by i Jämtland. Där vi ska gifta oss finns det en paviljong, så vi har iaf tak över huvudet om det skulle regna, min värsta mardröm är om det skulle blåsa mycket, eftersom sjön är flera mil lång och vi bor i slutet av den är det inte nådiga vindar som kan komma... I värsta fall får vi ha vigseln i bygdegården där vi ska ha middagen, men jag hoppas vi slipper det.

  • Nienna

    Pumpkin - Vad härligt att morfar kommer! Själv var jag lite orolig att min 87-åriga farfar inte skulle komma, det är inget större fel på honom förutom att han hör så dåligt (det är många år sedan han fick sin hörapparat och den borde bytas ut, för den passar ju inte längre) och då känner att han sig såklart utanför när han inte kan delta i samtal osv. Men hur som helst så kommer han (och farmor) och jag är så glad för det, de kommer bara att stanna under vigseln och middagen sedan får min farbror eller nån komma och hämta dem.

    Anja - Hoppas ringen är perfekt!

    Vi köpte vår alkohol i Danmark, sparade ca 1000-1500:- på det, skulle säkert ha sparat mer på att åka till Tyskland, men jag hade ingen lust att tillbringa hela dagen i bilen. Vi köpte ju så lite också så det spelade ingen större roll, vi sparade ju ändå jämfört med att köpa här i Sverige. Mest glad är jag över att jag fick tag på så billig cider!

  • Nienna

    Förresten så börjar jag tveka om jag verkligen ska ha min brudklänning, har inte så mycket pengar kvar i budgeten och klänningen måste sys upp, tas in och justera axelbanden, det går säkert på närmare tusenlappen och det var vi inte råd med. Har beställt en annan klänning på ebay (ca 350:- inkl. frakt). Får se när den kommer om den passar...

    Så här ser den ut: cgi.ebay.com/ELEGANT-WHITE-VINTAGE-BRIDESMAID-BRIDAL-WEDDING-DRESS_W0QQitemZ360063325799QQihZ023QQcategoryZ63861QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1713.m153.l1262

  • Nienna

    Tack! Hoppas bara att den ser ut som på bilden när den kommer, för jag har luskat lite eftersom jag kände igen klänningen och bilden kommer från Mori Lee, så mest troligt är det en kopia och då får de ju inte vara helt lika.

  • Nienna

    Anja - Tack!

    Ang. Tyskland så kan man ju t.ex. åka Trelleborg-Sassnitz också (Bordershop finns i Sassnitz), det tänker vi göra nån gång, då slipper man köra genom hela Danmark. När mamma åker till Tyskland brukar de först ta färjan Hbg-Helsingör och sen Rödby-Puttgarden.

  • Nienna

    Har skrivit ut våra festprogram idag, fick ändra i bordsplaceringen och gästpresentationerna förra veckan eftersom sambons bror separerat och hans ex inte kommer, fast det var bra på ett sätt för vi blev ett jämnt antal nu, alltså slapp vi sätta nån på kanten av ett bord. Så nu får ingen annan hoppa av för jag tänker inte göra om dem!

  • Nienna

    Filifjonkan2 - Har du inte tillräckligt att göra inför bröllopet?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.