• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-07-04 22:49:46 följande:


    Är ju faktiskt bara exakt två veckor kvar IMORGON.Tänker verkligen på våra fyra 5-juli-brudar ikväll Om exakt två veckor är jag, Nienna och Fröken Planera precis där ni är nu! Flamora om EN vecka... Whiiii...Nu ÄR DET VERKLIGEN VI TJEJER!!!
    Visst är det konstigt, har hela tiden känt att det är lugnt, hur mycket tid som helst kvar och nu PANIK!!!! Bara två veckor kvar!!!
  • Nienna

    Englali - Tur att vår stress är till nytta för nån annan då.

    Puh, vad det är varmt! Ligger naken i sängen med datorn i knät och svettas!

  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-07-04 23:23:27 följande:
    Aaaaaaaaaaaah, jag DÖR! Inte fasiken kommer jag kunna sova något i natt
    Haha, tror jag det! Tänk vid den här tiden i morgon, då är du en FFF, fullt festande fru!
  • Nienna

    Nä, nu måste jag sova. En annan måste ju jobba, slita och torka rumpor i morgon medan vissa andra får glassa runt och vara i centrum hela dan.

    God natt brudar!

    Pumpkin, Snitte, Mitziemoe och Pärplattan - Hoppas ni får en helt underbar dag och kväll/natt! Och även söndagsmorgon när ni får vakna upp med er MAKE brevid er!

  • Nienna

    Haha, vilken felskrivning, Pärplattan... Menar såklart Pärlplattan! Dags att sova!

  • Nienna

    sommarbrud 080802 skrev 2008-07-05 19:34:25 följande:


    furillen och EnglaliDen där mensvärken ni pratar om, usch.. den låter inte bra.. Finns det inget som man kan ta som stoppar den? Har aldrig haft sån mensvärk.. visst ont har jag haft,riktigt ordentligt,men inte så som ni beskriver de! Usch,de måste vara sjukt jobbigt att ha de så..
    Jag har också haft det så, när jag var runt 14, sen började jag med p-piller och då försvann det. Sen efter jag fått barn fick jag istället fruktansvärd värk runt ägglossningen, precis som mensvärk. Nu äter jag p-piller igen och slipper all värk, så skönt!
  • Nienna

    Englali - Visst finns det negativa saker med p-piller, men för mig överväger fördelarna nackdelarna så tills det kommer nåt annat preventivmedel jag kan tänka mig fortsätter jag med pillren.

  • Nienna

    Min son är en sån goding! Han skulle gå och lägga sig nu och sa då: "God natt mamma, jag älskar dig! Du är min själsfrände!". Haha, 5-åringar ska väl inte ens kunna såna ord.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.