• Nienna

    Hallå brudar! Har inte orkat vara inne och läsa på evigheter känns det som... Nu jobbar jag hela veckan så bröllopsplaneringen ligger lite på is, nästa vecka blir det nya tag och då ska förhoppningsvis allt utom maten bli färdigt!

    Flamora - Det var en tjej här uppe som var iväg på IKEA i helgen och hon köpte till mig, trodde jag hade varit in och skrivit det i helgen men tydligen inte... Har varit så trött de senaste dagarna (igår somnade vi vid 19, hela familjen!!). Men tack iaf för att du erbjöd dig att fixa!

  • Nienna

    Hallå brudar! Nu har jag jobbat fyra dagar i rad, är ledig i morgon och sen är det jobb 3 dagar igen...

    Ang. tårta så kommer vi inte beställa nån "bröllopstårta" utan bara marsipantårtor som jag tänker dekorera med rosa germini (haha Anja, är det nåt som vi inte ska ha lika??? ) och ett silverfärgat sidenband. Vi betalar 160:- per 12-bitstårta.

    Har hittat en bukett jag vill ha, tyvärr är bilden så liten men buketten har inte prefixet bröllop/brud så det ska inte bli så dyrt. www.interflora.se/order_bukett.asp&LandId=1&KatId=3&ProdId=1976 Ska även beställa ett gäng rosa germini till dottern, sonen och sambon, för dekoration av tårtan samt bordsdekoration. Ska ha en rosa germini i Galej ljushållare från IKEA: www.ikea.com/se/sv/catalog/products/36418000

    Festhäftena är klara, sambon ska köpa skor i helgen och blockljusen är nästan färdiga, ska göra monogram på båda sidor av ljusen. Sen är det inte så mycket kvar...

  • Nienna

    Tack tjejer! Jag beställer den som en vanlig bukett och sen binder jag till den själv och lindar rosa sidenband runt stjälkarna, jag tror det blir bra!

    I morgon ska jag ha 4 ungar här hemma! Ungarna har tjatat i flera dagar om att få leka med ett par pojkar från byn, i morgon är jag ju ledig och då sa jag att jag kunde hämta dem på dagis efter lunch så får de leka tills pojkarnas föräldrar kommer hem från jobbet. Det blir faktiskt lugnast för mig så, är mina ungar själva blir det bara bråk, nu får de en kompis var att leka med.

  • Nienna

    Anne - Åh, vad vackra ni var! Vad roligt att ni är så nöjda, hoppas jag har samma känsla efter mitt bröllop!

  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-07-03 09:38:50 följande:
    Just ja! Tråden börjar lida mot sitt slut, så jag säger som vanligt:Hojta i min inbox eller gästbok ni som ska vara med i listan - varesig du är ny eller gammal. Och är det något som är ändrat från förra listan så får ni gärna påminna mig, detsamma gäller nya som vill ha med datum, hemsida, blogg eller vad som helst 
    Hjälp, redan!!!
  • Nienna

    Skulle också vilja ha en ny parfym, men precis som du furillen skulle jag vilja ha en billigare, liten flaska. Använder så sällan parfym så det känns dumt att betala flera hundra... T.ex. kan jag berätta om min favoritparfym som jag verkligen älskar och som är den enda jag använder, fick en flaska i julklapp -99 och den är inte slut än, så ofta använder jag parfym.

    Jag har ju en flaska DKNY Green apple som jag fick i julklapp för nåt år sedan och bara använt en gång, gillar verkligen doften så ev. får det bli den.

  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-07-03 12:49:48 följande:


    furillengå in på www.ebay.co.ukdär säljer JÄTTEMÅNGA Vera Wang i små små pyttsöta miniatyrflaskor. Är såna jag köper, hihi... En liten miniparfym för runt hundralappen inkl frakt. Det passar mig bättre
    Anja - Jag har varit in och kikat på dem och det blir ju ändå 100 spänn, tycker jag är lite väl dyrt för 4 ml!
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.