• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • kalevala

    jag har en känsla om nästa helg........... för min syster kommer då hon bor vid stockhom annars ... o jag i skåne ........

  • Mrs Robin Hood

    Det låter perfekt!


    svalan77 skrev 2008-06-07 22:35:45 följande:
    tack virvel fick fart på tankeverkstan vad tror ni om att skriva nått i still med detta?Vi har samlat på oss finporslinoch redan köpt oss glas till vin.Så vår önskan är ej skålarnej vi behöver stålar.För vi skall ut och faramycket längre än till skara. Därför skulle det nu passa med ett tillskott till vår resekassa.känns som jul när man sitter å rimmar =)
  • lollan82

    hej hej igen..
    sitter här med enveten ögoninflammation sedan 1 v tillbaka.. sonen har oxå.. jobbigt.
    idah ska vi handla luite till festen.
    har ni beställt från calliagraphen?
    servetter? vad kostar det med tryck?

  • TyresöBrud

    Ja, om två månader idag är det vår dag!
    Gu va tiden rusar iväg

  • Bride in England

    Ja grattis pa 2 manader fore-dagen

    Jag ar dock lite nere for jag kommer inte att fa nagon mohippa Min syster bor i Sverige och har inte rad att komma over fore brollopet och de kompisar jag har i England ar utspridda, kanner inte varann och tror sakert allihop att "nagon annan ordnar nog nagot". Har vadrat min oro till min pojkvan i hopp om att jag skulle upptacka att han kanske dolde nagot, men det verkar tyvarr inte sa. Han sa namligen tom att han kunde stalla in sin svensexa om det kandes jobbigt for mig! Det vill jag inte saklart. Men det tyder ju pa att han antagligen inte vet nagot.

    Jag har i princip ordnat en egen liten mini-hippa med mina tva systrar nar de kommer over nagra dagar fore brollopet, bara vi tre. Men det kanns sa trakigt att ingen har anstrangt sig for att overraska mig. Kande mig helt nere pga detta i helgen nar jag just forstatt att m2b inte doljer nagot.

    Ah well, ska sluta tycka synd om mig sjalv...snart kanske

  • Nufsan

    Jag tror inte heller jag kommer att få ngn då alla även här är utspridda och inte känner varandra. Känns lite så där... men det är ju inget man kan göra åt det tyvärr :-/

    När det gäller svensexa för min blivande så har jag lite fingrar med i spelet där, mest för att han är orolig att det blir nå tok och han vill hellre göra ngt roligt och så.. Sen är hans kompisar också väldigt utspridda så jag har försökt föra ihop dom.

    Bride in England skrev 2008-06-09 09:58:15 följande:


    Ja grattis pa 2 manader fore-dagen Jag ar dock lite nere for jag kommer inte att fa nagon mohippa Min syster bor i Sverige och har inte rad att komma over fore brollopet och de kompisar jag har i England ar utspridda, kanner inte varann och tror sakert allihop att "nagon annan ordnar nog nagot". Har vadrat min oro till min pojkvan i hopp om att jag skulle upptacka att han kanske dolde nagot, men det verkar tyvarr inte sa. Han sa namligen tom att han kunde stalla in sin svensexa om det kandes jobbigt for mig! Det vill jag inte saklart. Men det tyder ju pa att han antagligen inte vet nagot.Jag har i princip ordnat en egen liten mini-hippa med mina tva systrar nar de kommer over nagra dagar fore brollopet, bara vi tre. Men det kanns sa trakigt att ingen har anstrangt sig for att overraska mig. Kande mig helt nere pga detta i helgen nar jag just forstatt att m2b inte doljer nagot.Ah well, ska sluta tycka synd om mig sjalv...snart kanske
  • Bride in England
    Nufsan skrev 2008-06-09 10:48:19 följande:
    Jag tror inte heller jag kommer att få ngn då alla även här är utspridda och inte känner varandra. Känns lite så där... men det är ju inget man kan göra åt det tyvärr :-/När det gäller svensexa för min blivande så har jag lite fingrar med i spelet där, mest för att han är orolig att det blir nå tok och han vill hellre göra ngt roligt och så.. Sen är hans kompisar också väldigt utspridda så jag har försökt föra ihop dom.Bride in England skrev 2008-06-09 09:58:15 följande:
    Det ar det jag onskar att nagon kunde gora for mig - min syrra kunde ju tex bett m2b om numret till en av mina kompisar har och bett henne ordna nagot... jag skickade till o med en lista med emailadresser till alla min kompisar till min syrra for langesen och sa att det var "ifall att" ungefar.. Det ar bara det att om det var tvartom hade jag sjalvfallet ordnat nagot... Sa man blir lite ledsen.
Svar på tråden 080809 del 4