• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • Virvel

    Idag fick jag reda på när sambon ska ha sin svensexa. Killarna hade haft möte igår och planerat.
    Usch, jag börjar bli riktigt nervös för vad tjejerna tänker hitta på på min möhippa.
    Det finns bara tre datum som min kan gå av stapeln och det är dom två sista lördagarna i juli och första helgen i augusti.

    Hoppas att dom tänker på att jag inte är någon ungdom längre utan uppskattar upplevelser mer än att supa skallen i bitar.

  • Nufsan

    Igår fick jag hem en korsett jag vunnit på Tradera Suuuuperfin!

    Min m2b får inte heller se klänningen förrän vid fotningen

  • Virvel

    Var det den vita som ganska många auktionerar ut? Jag vann en sådan auktion men tyckte att trosorna till var hemska. Du kunde ha fått min. Jag ska ha en ful, osexig underklänning istället.


    Nufsan skrev 2008-06-12 14:25:52 följande:
    Igår fick jag hem en korsett jag vunnit på Tradera Suuuuperfin!Min m2b får inte heller se klänningen förrän vid fotningen
  • chamor

    Jag har också köpt en sån.. Gillar inte string så jag ska leta några andra trosor men korsetten ÄLSKADE jag så jag köpte en till fast i svart

  • TyresöBrud

    är det den som säljs lite här och där, med en spetskant uppe och nere. Kommer inte ihåg vad den hetr nu. Med ett par string till.
    Funkade inte alls tycker jag, jag kastade min!
    Har köpt en riktigt bra istället på www.snofridholgersdotter.se Helt fantastisk, drar in allt, formar midjan och puttar upp bysten.
    Kommer inte att ha den under på bröllopet med hade den på min SecretBox fotografering.
    Kommer inte kunna ha någon bh under klänningen men min tärna är en hejare på att tejpa upp tuttar som tur är!

  • TyresöBrud

    Är det förresten någon som har koll på hur många dagar det är kvar nu! Jobbar min sista dag imorgon och sen är jag ledig, när jag kommer tillbaka efter semestern är jag gift! Tänk va!! Känns helt fantastiskt!

  • nilia

    Ojoj 58 dagar är inte mycket!
    Vi ska ha planeringsmöte med vra föräldrar idag och i söndags hade vi det med våra toastmasters! Känns skönt att bolla lite idéer!

    Nu äääntligen har vi hittat ytterligare en låt som vi ska ha i kyrkan
    Den är lite gladare så att vi inte lipar hela tiden



    det är stefan andersson, anywhere is paradise. Väldigt mysig text!

    Jag ska ju gå in i kyrkan med min pappa, vad tror ni om att ha Jason Mraz, Im´ yours då? Känner inte för att ha en trad. bröllopsmarch. Det har vi till utgången istället!

  • bridesilly
    nilia skrev 2008-06-12 18:49:03 följande:
    Ojoj 58 dagar är inte mycket! Vi ska ha planeringsmöte med vra föräldrar idag och i söndags hade vi det med våra toastmasters! Känns skönt att bolla lite idéer!Nu äääntligen har vi hittat ytterligare en låt som vi ska ha i kyrkanDen är lite gladare så att vi inte lipar hela tidenwww.youtube.com/watchdet är stefan andersson, anywhere is paradise. Väldigt mysig text!Jag ska ju gå in i kyrkan med min pappa, vad tror ni om att ha Jason Mraz, Im´ yours då? Känner inte för att ha en trad. bröllopsmarch. Det har vi till utgången istället!
    im yours är jättefin
  • Mrs Robin Hood

    Min sambo vill inte se den. Just nu hänger den mitt framför näsan på honom eftersom jag just fått hem den från sömmerskan men han kikar ändå inte.


    lollan82 skrev 2008-06-11 19:39:26 följande:
    fick ringarna idag, solvind i vitt guld och mannens oxå.11 400 kr för min och 6000 kr för mannens .. fick båda för 12 000 ..jippiii så glad.. en stamkund hos oss på feretaget..hihihämtade hem min klänning idag men den får vara hos tärnan då jag ej litar på min sambo hahaatt han inte ska se den..får eran sambo se eran?
Svar på tråden 080809 del 4