• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • TyresöBrud

    Åhh vilka härliga hippor ni verkar ha haft, längtar tills det blir min tur!
    Emkalo, kan du inte berätta om din dag.

  • lollan82

    okej,. min sambo får inte se min...

    och vi har en son på 2 år nu och jG HAR fått kommentarer som att varför frå han inte se den?
    och varför hr du vit klänning då du redan fått barn???

    GRRRRRR
    säger jag till dem haha

  • Virvel

    Låter som en dag helt i mitt tycke och smak. Hoppas att mina vänner hittar på något liknande.
    Tessan K skrev 2008-06-15 12:59:43 följande:


    Jag blev också hippad igår!Sambons och mina kompisar kipnappade oss hemma kl 9. Vi låg fortfarande i sängen när de stormade in med filmkamera och kamera, ser inte fram emot de bilderna Mina tjejer hade med sig frukost som vi åt hemma. Sen fick jag en lista på saker jag skulle packa ner bla badkläder. Jag fick på mig en söt slöja och ett band som jag skulle ha på mig som det stod möhippa på. Sen åkte vi till Säve och " fånarna på farmen" . Vi var indelade i två lag som skulle tävla om en skatt. Så roligt! Massa olika uppdrag man skulle lösa, hinderbanor mm. Sen hade vi lunch ute på farmen.Sen bar det iväg till Hotell 11 , där vi hade ansiktsbehandling i grupp och sedan bubblade vi bubbelpool o bastade.Efter det blev det Henriksberg där vi åt middag och drack en del så klart. Och sedan drog vi iväg till Dubliners där vi festade till 5 i morse Hade en helt underbar dag, de var så gulliga och hade planerat så bra. Totalt var det 18 vänner på min möhippa, är imponerad att de kunnat hålla tyst!Ni som inte har blivit hippade har verkligen något roligt att se fram emot!/Therese
  • feministbrud

    Den här tråden vill ja inte läsa... Jag ahr precis flyttat och NU ska vi börja ta tag i planeringen. Allt stort är bokat, men jag vet itne vilken frisyr jag ska ha eller hur man beställer blommor. Men det ordnar väl sig hoppas jag.

    I mitten av juli åker jag hem till mamma för att sy klänningen.(Hon ska alltså sy den, inte jag.) Det ska bli spännande!

  • Bride in England
    feministbrud skrev 2008-06-16 11:38:29 följande:
    Den här tråden vill ja inte läsa... Jag ahr precis flyttat och NU ska vi börja ta tag i planeringen. Allt stort är bokat, men jag vet itne vilken frisyr jag ska ha eller hur man beställer blommor. Men det ordnar väl sig hoppas jag.I mitten av juli åker jag hem till mamma för att sy klänningen.(Hon ska alltså sy den, inte jag.) Det ska bli spännande!
    Jag har inte heller bestamt frisyr eller bestallt blommor Allt ordnar sig salange de stora grejorna ar bokade!!!
  • feministbrud

    Jo, det är sant. Jag ägnar mycket tid åt att bli arg över vår kontaktperson på cateringfirman. Hon är verkligen inte klok. När man vill ägna tid åt att skriva roliga beskrivningar på gästerna till festprogrammet så står man istället vilsen över att någon ägnar sig åt att ljuga för en, trots att kunden alltid har rätt.

    Bride in England skrev 2008-06-16 12:02:35 följande:


    Jag har inte heller bestamt frisyr eller bestallt blommor Allt ordnar sig salange de stora grejorna ar bokade!!!
  • Emkalo

    Ja, dagen var toppen!

    Jag anade ju att de skulle komma så jag satt hemma och väntade på dem, haha. Till slut, när jag sitter i köket vid den stationära datorn, ser jag ngn som trippar utanför fönstret (vi bor ½ tr upp, men dem fasadresonverar vårt hus så dem klättrade på ställningen utanför! Haha, dem hade ju inte rekat nya koden till porten :)

    De hade med sig frukost och champagne och sen fick jag börja posera i bikini och diverse utstyrslar. Jag anar en kalender på gång! Sen fick jag välja bland hiskeligt fula kläder, summa summarum, jag såg ut som "hej kom och hjälp mig" med en söt slöja dock. På Slöjan hade de klistrat på bilder på mina ex och New kids on the block och Beiron Andersson (som jag hade en liiiiten lättt besatthet av i högstadiet).

    Sen tog vi T-banan till Skanstull och där fick vi alla dansa stripaerobics med en stol (mot en stol/på en stol hur man nu ska uttrycka sig). Det var skitkul! I slutet fick jag och instruktören showa för de andra som tittade på och filmade. Sen var det dusch och fler bikinibilder....

    Min mamma mötteupp oss och ade med sig lunchen. den tog vi med till skansen där vi åt och sen fick jag blåsa två glas som jag och min m2b ska ha på bröllopet, jättefina. Assymetriska men fina :) Sen blev det mer nakenshock och fotografering i bikini på skansen. Haha vi blev t o m tillsagda att vi inte fick fota där vi var för det var "MUSEUM" och jag var nog lite lätt oanständigt klädd :) Givetvis kom 17 amerikanska turister förbi och skrek "mazeltov" (???? som om det var mit batmitsvah??) och fotade mig oxå.....

    Därefter var det middag, libanesiskt. Vi var ngr som gick till Berns men stannade bara en timme för vi var alla så trötta. Så sen fick jag skutjs hem och lite snack på kvällen hemma med tjejerna och sen sov jag väl vid 2-tiden. Jättemysig dag!!!!

  • Bride in England
    feministbrud skrev 2008-06-16 14:58:55 följande:
    Jo, det är sant. Jag ägnar mycket tid åt att bli arg över vår kontaktperson på cateringfirman. Hon är verkligen inte klok. När man vill ägna tid åt att skriva roliga beskrivningar på gästerna till festprogrammet så står man istället vilsen över att någon ägnar sig åt att ljuga för en, trots att kunden alltid har rätt. Bride in England skrev 2008-06-16 12:02:35 följande:
    Fy vad trist med dalig kundservice, sant kan man klara sig utan. Kan ni byta kontaktperson eller skulle det orsaka annu mer krangel?

    Jag ar ocksa just pa gang med att skriva roliga gastbeskrivningar, det tar ett tag men ar vart det!!
  • feministbrud

    Caterignfirman har kanske 10 anställda och hon vi har är den enda som jobbar med den lokal vi hyrt genom dem. Jag har övervägt att ringa chefen, men orkar inte iktigt gå igenom den processen. När allt är över ska jag gladeligen hänga ut henne här, men jag vantar så att hon inte blir mer fientligt inställd till mig. I grunden är väl problemet att jag vill ha det så billigt som möjligt och hon vill pracka på mig mer och mer grejer. Ibland är hon hur trevlig som helst, men ibland gnäller hon bara när vi säger att vi ska fixa saker själva (typ hånfulla "okeeeeej" eller "det blir inte bra"). Nu sist skulle vi inte få provsmaka maten, men dagen efter hade hon ändrat sig, trots stor uppsåndelse och hån mot mig ("Jag kan aaaldrig lovat nåt sånt!").

    Jaja, skriva roliga beskrivningar är ju jätteroligt iaf. Min pojkvän vill dock vara mer elak än jag på den punkten. Men med varsitt glas vin framför datorn är det väldigt rolgit!

    Bride in England skrev 2008-06-16 15:44:37 följande:


    Fy vad trist med dalig kundservice, sant kan man klara sig utan. Kan ni byta kontaktperson eller skulle det orsaka annu mer krangel?Jag ar ocksa just pa gang med att skriva roliga gastbeskrivningar, det tar ett tag men ar vart det!!
  • Tessan K

    Virvel

    jo, jag blev väldigt nöjd med min dag Det passade mig perfekt, jag är inte så förtjust i att göra massa pinsamma saker .... Hoppas du får en härlig möhippa!

Svar på tråden 080809 del 4