• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • Pannkakstårtan

    Gullegums: Det finns en tråd för oss brudar som ska gifta oss i de trakterna! Sök efter det så hittar du oss säkert. Jag gifter mig den nionde i Grebbestad kyrka. Kolla i den tråden så hittar du tips på frisörer.

  • bridesilly

    Uj på jobbet får jag ständig påminnelse om hur många dagar och veckor det är kvar till bröllopet Alla är nyfikna vilket är jättekul men shit va stressad jag blir när dom frågar om man inte är stressad än

  • Pannkakstårtan

    Jag har varit lugn länge nu, men det börjar komma krypande. Har en massa småsaker som ska fixas och det är det som tar längst tid.

  • bridesilly

    Idag ska jag träffa vår solist Ska bli trevligt

  • TyresöBrud

    Var och pratade med prästen igår och skrev ihop vigselprogrammet. Nu är det på layout, längtar tills jag ska få se det. Samma tjej som gör både vigsel och festprogramm. vi har beställt utsidan från calligrafen men har en layoutare på jobbet som kommer att fixa inlagorna. Hon är jatte duktig! Har en annan tjej också som textar fantastiskt fint som kommer att texta alla placeringskort.

    Blev helt tårögd när vi talade med prästen och hon berättade hur allt ska gå till och hur vi välsignas och sen vänder oss mot familj och vänner för försat gången som man och hustru och då sjunger alla psalmen för er.... Kändes så fint! Hur ska det gå när vi står där och det är på riktigt. Kommer lipa hela tiden är jag rädd.
    Åh vad jag längtar!

    i eftermiddag ska jag till floristen också.

    Har semester nu, helt otroligt skönt! När jag träffar alla igen är jag fru! Tänk va, häftigt

  • bridesilly

    Blev också lite rörd när vi pratade med prästen om vigselordningen och hur det går till, vad vi ska säga med mera Hon läste texterna och sådär

  • Tessan K

    När tog prästen kontakt med er? Vår präst skulle ringa i april eller maj men har ännu inte ringt. Jag ringde pastoratet och frågade men hon sa att han visste att han skulle viga oss och att han nog hör av sig lite längre fram.... Jag vill ju helst börja med vigselprogrammen snart men innan dess måste vi ju ha pratat med prästen....

  • Virvel

    På lördag ska vi öva i kyrkan. Det ska bli spännande och lite nervöst.

    Vi hade inte tänkt att ha någon speciell bil som körde oss men nu har jag frågat en jobbarkompis och han ställer upp.
    Han har en sån här bil, lite synd att den inte går att cabba ned så att man kan åka sista metrarna nercabbad men det är ju bättre än att åka ford.
    images.webkrafters.com/trinity/slideshow26815/56ford26815.jpg

    Svart och vit är den och passar perfekt till färgtemat.

  • bridesilly

    Prästen tog inte kontakt med oss, vi ringde henne och tjöta tills hon hade tid att träffa oss. Övning tar vi sedan men vi ville ha koll på vad vår kyrka tillät och inte så vi ville helst inte vänta med att träffas allt för länge.

  • Tessan K

    bridesilly

    ok, då får jag nog ringa och tjata igen
    vår präst är pensionerad och hoppar bara in i bland
    och kör vigslar men det måste ju ändå gå att få tag
    på honom....

Svar på tråden 080809 del 4