• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • Emkalo

    Förresten fick jag ett kort med posten idag.... "Nu närmar det sig! Gör dig beredd!".... Jag ser att det är min systers handstil även om hon har försökt skriva lite annorlunda :) Så kanske i helgen?! Min m2b ska på en annan killes svensexa i helgen (fre-sön) på Gotland och han sa (lite halvmysko) att hans mamma gärna ville ta vår hund med sig ut i skärgården på lördag?!?! Så jag får väl vara beredd på lördag :)

  • matteve

    Hittills har 79 tackat ja, men OSA går ut den nu den 15:e. Tror att vi blir ca 100 gäster totalt. Vi bjöd in många från USA, men visste att många av dem inte skulle kunna komma. Men 26 har hittills tackat ja och bokat flyg/hotell - kul!!

    Jag håller på att bubbla över av kärlek, förväntan och lycka!!! Jag vill bli Hans NU, vill börja vårat liv i Washington tillsammans NU!!

    Skönt att det bara är två månader kvar nu!

  • Virvel

    Jag fnissar lite för mig själv när jag läser ditt inlägg. Tänk om jag kunde känna mig sådär sprudlande kär fortfarande. Antar att ni inte har varit tillsammans så länge och inte är mitt uppe i småbarnsåren???
    Jag älskar min sambo över allt annat men efter åtta år och två barn så känner man en annan slags kärlek.
    Är det bara jag som känner så här?


    matteve skrev 2008-06-09 21:06:53 följande:
    Hittills har 79 tackat ja, men OSA går ut den nu den 15:e. Tror att vi blir ca 100 gäster totalt. Vi bjöd in många från USA, men visste att många av dem inte skulle kunna komma. Men 26 har hittills tackat ja och bokat flyg/hotell - kul!! Jag håller på att bubbla över av kärlek, förväntan och lycka!!! Jag vill bli Hans NU, vill börja vårat liv i Washington tillsammans NU!! Skönt att det bara är två månader kvar nu!
  • cindell

    Vår osa gick ut i söndags och de sista osade då. De jag inte trodde skulle komma, kommer inte heller. Men med förståelse då det är sjukdom och långt härifrån. Men det ska bli hyperkul med de som kommer. Första gången som hans och min släkt träffas

    Virvel:
    Jag känner lite som dig faktiskt Jag älskar också min m2b över allt annat. Men vi har varit tillsammans i 9 år och de där små förälskelserna och pirret i magen kommer bara då och då. Jag har väntat på de rosa molnen och bridzillas känningarna. När ska de komma?

  • matteve

    Jag kan absolut förstå vad ni menar Kärleken mognar. Blir tryggare på ett annat sätt, kan jag tänka mig.

    Visst kommer vi att mogna tillsammans, men tänker även på mamma och pappa (61 o 70 år gamla) som har varit gifta i 37 år - jag kan fortfarande hitta dem kyssandes å fnissandes i köket. Det är mysigt! Likaså Matts pappa och hans fru sedan 14 år är fortfarande som förälskade tonåringar och kan inte vara utan varandra i två minuter!

    Det är såklart högst individuellt, men hur som helst, oh, vad jag ser fram emot att dela mitt liv med mitt hjärta!

  • lollan82

    jag har inegn aning om jag kommer få någon ...
    kanske myskväll med massa tjefilmer haha jag vet inte..
    spännande...

    mannen vet jag ska få.. ska bara hålla koll på vad hans åpolare bestämmer haha

    ska börja inhandla till dukningen nu.

  • Virvel

    Nu har jag varit och hämtat våra vigselhäften och betalat tryckaren. Känns skönt att ha det klart.

    Sitter och letar febrilt efter en ros i rätt nyans till buketten men det verkar omöjligt att hitta någon i den gammelrosa som jag vill ha.
    Jag har två buketter i mitt galleri. I den ena är det Silverstone som är omöjlig att få tag på och i den andra är det Extreme (den lite mörkare rosen)som jag inte vet hur vanlig den är.
    Hittar jag ingen gammelrosa så får det bli vita Avalanche.
    Är det någon som har något tips på ros?

  • Bride in England
    Emkalo skrev 2008-06-09 21:02:04 följande:
    Förresten fick jag ett kort med posten idag.... "Nu närmar det sig! Gör dig beredd!".... Jag ser att det är min systers handstil även om hon har försökt skriva lite annorlunda :) Så kanske i helgen?! Min m2b ska på en annan killes svensexa i helgen (fre-sön) på Gotland och han sa (lite halvmysko) att hans mamma gärna ville ta vår hund med sig ut i skärgården på lördag?!?! Så jag får väl vara beredd på lördag :)
    Oj oj oj, ja du far nog var beredd i helgen later det som!! Kul!
  • Virvel

    Jag satt och funderade på möhippan igår och det är inte så många helger som jag kan innan bröllopet. Nervöst!
    Sen undrar jag vilka som dom kommer att fråga. Jag vill tex inte ha med min mamma eller svärmor(trots att vi har jättebra kontakt). Kan man liksom hoppa över att fråga dom och det är ok?

  • Nufsan

    Idag har vi haft samtal med prästen, känns riktigt bra och det känns som det verkligen är på riktigt nu!

    Gör era församlingar ert vigselprogram? Här får man ett sånt automatiskt och de fixar allt med det, vilket känns jättebra för nu behöver jag inte fundera på den biten

Svar på tråden 080809 del 4