• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • bridesilly

    Min m2b kommer ha på sig kostym med en längre jacka, ser nästan utsom frockcoat, väst, skjorta och plastrong Han kommer bli så fin så fin min darling

  • TyresöBrud

    Snart är det dax för att träffa fotografen! Är det någon mer som ska ta bilder och ge i morgongåva eller är jag helt ensam...
    Pirrar i magen, är inte alls bekväm framför en kamera så jag hoppas att det blir bra och att m2b uppskattar det.

  • bridesilly
    TyresöBrud skrev 2008-06-04 11:05:59 följande:
    Snart är det dax för att träffa fotografen! Är det någon mer som ska ta bilder och ge i morgongåva eller är jag helt ensam...Pirrar i magen, är inte alls bekväm framför en kamera så jag hoppas att det blir bra och att m2b uppskattar det.
    gör han säkert Skulle va kul att ta sånna bilder men jag är nog inte så bekväm i neglige eller liknande framför fotograf
  • Emkalo

    Det kommer bli skoj! Jag hade velat kanske...men nu ska han få annat... Jag försökte lirka det ur honom, om han skulle gilla det och han sa" varför skulle jag vilja ha bilder på dig i underkläder när jag har dig hemma naken varje dag?". Han förstod inte riktigt poängen men eftersom han inte verkade uppskatta idén så la jag ner det.

    Men jag tror du kommer ha kul och blir säkert supernöjd med resultatet! Skulle vara spännande och se hur man gestaltar sig! Lycka till!! Lite avis :)


    TyresöBrud skrev 2008-06-04 11:05:59 följande:
    Snart är det dax för att träffa fotografen! Är det någon mer som ska ta bilder och ge i morgongåva eller är jag helt ensam...Pirrar i magen, är inte alls bekväm framför en kamera så jag hoppas att det blir bra och att m2b uppskattar det.
  • TyresöBrud
    Emkalo skrev 2008-06-04 11:13:03 följande:
    Det kommer bli skoj! Jag hade velat kanske...men nu ska han få annat... Jag försökte lirka det ur honom, om han skulle gilla det och han sa" varför skulle jag vilja ha bilder på dig i underkläder när jag har dig hemma naken varje dag?". Han förstod inte riktigt poängen men eftersom han inte verkade uppskatta idén så la jag ner det. Men jag tror du kommer ha kul och blir säkert supernöjd med resultatet! Skulle vara spännande och se hur man gestaltar sig! Lycka till!! Lite avis :)
    Tack! Nu drar jag dit, pirrigt värre
  • cindell

    Bha... Vad svårt det skulle vara då

    Tycker nämligen inte att den där puffskjortan är så himla fin utan kavajen. Men det passar kanske inte när man inte har vanlig slips....?

  • Virvel

    Det finns en bild i mitt galleri.


    Nufsan skrev 2008-06-04 09:29:11 följande:
    Min ska också ha väst, vilken färg på plastrongen och västen??Här blir det rosa efter mkt övertalning för buketten min kommer gå i rosa
  • bridesilly

    Virvel

    vart har du köpt de söta skorna i ditt galleri?

  • Virvel

    Jag blev så glad när jag hittade dom för dom kommer att vara sköna att gå i hela dagen när det inte är någon klack och det är ju bara spetsen på skon som syns när jag går.
    Köpte dom för 149 kr på Skopunkten.


    bridesilly skrev 2008-06-04 13:52:49 följande:
    Virvelvart har du köpt de söta skorna i ditt galleri?
  • bridesilly
    Virvel skrev 2008-06-04 16:32:15 följande:
    Jag blev så glad när jag hittade dom för dom kommer att vara sköna att gå i hela dagen när det inte är någon klack och det är ju bara spetsen på skon som syns när jag går.Köpte dom för 149 kr på Skopunkten.
    oj vilken bra pris men dom byter sortiment så ofta så de lär inte finnas där längre
Svar på tråden 080809 del 4