• Aurelia

    rödbetor!! eller lägger du också träningskläderna i soptunnan?

    Förut fanns det några riktigt roliga trådar på BT som handlade om s.k. rödbetor (mins ej varför de kallades så....). En rödbeta är en person som gör virriga, tankspridda saker eller är "trögstänkt" på ett eller annat roligt sätt! Det var både folk som berättade om saker de själva gjort, som deras bättre/sämre hälft gjort och som någon annan de kände gjort etc. Bring on the stories, det var så himla kul att läsa!!

  • Svar på tråden rödbetor!! eller lägger du också träningskläderna i soptunnan?
  • EllaM

    Min mamma har gjort så där fast tvärtom. Försökte byta kanal på tv:n och tryckte på 4:an men det byttes ju aldrig. Hon försökte om och om igen tills hon blev riktigt irriterad och ropade till min pappa att "Nu har fjärrkontrollen pajat, jag blir vansinnig på det här!". Som tur är var det ingen som hade nr 444444, annars hade väl den undrat var det var för lustigt telefonsamtal....


    sokkerstruten skrev 2008-08-08 18:24:45 följande:
    Två gånger har detta hänt:En gång då det ringde det hemma och min syster gav mig "telefonen" vilket i själva verket var en fjärrkontroll, ingen som svarade å jag sa "hallå?",,,kollade på fjärrkontrollen, skulle kolla så den inte var av och sa "hallå!" igen!En annan gång:Det ringde och jag tog telefonen som låg på storarums bordet, och gav den till min kompis eftersom jag inte ville svara hemma hos någon annan, och i sin tur gav den till sin kille, som tittade konstigt på henne, "men du, det är fjärrkontrollen" hon såg mäkta fundersam ut och kollade på fjärrkontrollen som både hon och jag trodde var en telefon hennes kille sprang ivrigt iväg för att inte missa samtalet... jag och min kompis bara asgarvade!
  • högstavinsten

    en gång hittade jag fjärkontrollen i min väska

    jag har packat varorna på fel sida kassan.........alltså någon annans i min påse.........

    jag har lagt telefonen i kylen..........

    jag har satt smöret i köksskåpet............osv.........

  • Kärlek ger näring åt själen

    Jag gjorde en grejj igår.. jag skulle borsta tänderna.. Tar först stvydotterns tandborste.. kommer då på att hmm den är nog liite liten och så tar jag en annan tandborste i tron att det är min håller på att sätta på tandkräm när jag ser att det inte är min.. tar till sist min egen och sätter på tandkräm och håller sedan på att sätta tandkrämen högst upp på badrumsskåpet när jag kommer på mig själv med "va tusan gör jag".

    jag har även gått till jobbet 3 timmar för tidigt och sagt när folk frågade mig "vad gör du här nu?" svarat hur fint som helst " Men jag börjar ju nu"... *S* lagom förvirrad person just nu känns det som...

  • Nalle Puh 40

    De blåa fotskydden är en klassiken

  • pluttefisa

    Jag rakar alltid ut för sma 'missöden'. Senast var jag i en bokaffär med min sambo som stod bredvid mig och kollade in roliga böcker. Hittade en med roliga nakenbilder i, bla en där en gubbe stod och spände sin rumpa mot kameran. Petade sa klart till sambon i magen och sa; kolla den här! Men upptäckte till min förvaning att sambon flyttat sig till andra delen av butiken och jag hade petat till en man som inte alls var road av nakna manliga rumpor!

  • FinalFantasy

    Min favorit är när sambon skulle rosta bröd åt mig Han la dom på smörpaketet och sa "säg till när dom är klara"

  • Lillsnufflan

    anne på grönkulla skrev 2008-08-10 15:21:00 följande:


    Och jag går fö ofta till affärn (i bottenvåningen i huset bredvid) i mina innetofflor - mina praktikanter skrattar sig blå när jag erkänner det på jobbet!
    Jag går hem till min mormor iklädd pyamas med jämna mellanrum (med flit). Min m2b håller på att skämmas ögonen ur sig, men jag går ofta klädd i pyamas hemma på kvällen och om jag känner mig ensam brukar jag springa till min mormor som bor två radhuslänor bort. Och inte orkar jag byta om för det!
  • ingenjörsbruden

    ...i går tänkte jag lägga smutstrumporna i toaletten istället för tvättkorgen!!!!
    Hejdade mig i tid för det var ngt som inte stämde riktigt.....*asg*

  • karinåjohan

    De blå fotöverdragen är ju en klassiker... Min bror och mina päron lyckade glömma att ta av dem efter ett läkarbesök. Det var mitt i smällkalla vintern, och det tog ett tag för dem att förstå varför det var så in i hundan halt...

  • ingenjörsbruden

    Efter 11 år är det min tur skrev 2008-08-08 19:46:52 följande:


    Jag fattar inte hur det kunde hända En annan gång satte jag mig i morsans bil och började prata med henne och fick då se att det var fel person....ut ur bilen som ett skott...två små saab v4 bredvid varann kan lätt förvilla...
    Jag har gjort exakt samma .....hoppade in i grannens bil (samma modell o färg) när jag var 8 år eller nåt....efter det så har jag ALLTID kollat reg.nr!!! *asg* Den stackaren skjutsade mig en bit på vägen....kan tillägga att relationen mellan grannarna var JÄTTEDÅLIG men mig hälsade han alltid på i fortstättningen!!!
Svar på tråden rödbetor!! eller lägger du också träningskläderna i soptunnan?