• Aurelia

    rödbetor!! eller lägger du också träningskläderna i soptunnan?

    Förut fanns det några riktigt roliga trådar på BT som handlade om s.k. rödbetor (mins ej varför de kallades så....). En rödbeta är en person som gör virriga, tankspridda saker eller är "trögstänkt" på ett eller annat roligt sätt! Det var både folk som berättade om saker de själva gjort, som deras bättre/sämre hälft gjort och som någon annan de kände gjort etc. Bring on the stories, det var så himla kul att läsa!!

  • Svar på tråden rödbetor!! eller lägger du också träningskläderna i soptunnan?
  • ingenjörsbruden
    vitulina skrev 2008-09-13 20:57:25 följande:
    Jag lär mig av mina misstag och av andras tips! Jag har nu precis flyttat ut tvättkorgen i sovrummet :)Tack för tipset!
  • Nalle Puh 40

    Blir så glad av att läsa era inlägg och inser att man inte är ensam om att vara snurrig

  • T RO

    Jag hoppar in här

    Jag brukar försöka blippa upp huset med bilnyckeln. Alltid lika retligt när det inte fungerar.

  • T RO

    Jag har även vid ett flertal tillfällen stoppat visakortet i kortläsaren på bussen, och tvärtom försökt betala med busskortet.

  • Sarah81

    Man vat att man äre n trött småbarnsförälder så man börjar måtta välling i perkulatorn vilket jag gjorde här en morgon....Generad

  • miss u

    Jag får väl ta och dela med mig av min lilla incident som inträffade för ett par veckor sen..

    Jag tränade på gymmet i vanlig ordning innan jobbet (börjar kl 7) och hade väl inte vaknat fullständigt när det var dags att byta om. Jag slänger in mina kläder i ett skåp och låser med hänglås. So far so good. Efter gympasset var det dags att hämta handduken för att duscha. Är bara det när jag öppnar mitt låsta skåp så är alla grejer borta!! Nån har tagit ALLA mina grejer! Inte bara mina värdesaker utan ALLA grejer. Jag får panik och ser mig omkring för att hitta nån att anklaga. Vid den tiden är det väldigt folktomt så jag ser ingen skyldig i närheten. Jag börjar leta.. och i skåpet bredvid hänger alla mina grejer snyggt. Jag hade alltså låst ett tomt skåp medan alla mina grejer legat i ett olåst! Då skrattade jag gott åt mig själv. Man är alltbra trött och vimsig ibland.

  • hondafreak

    Kul att läsa allting..... jag har gjort hur mycket som helst...

    Jag har försökt bryta mig in i en bil som jag trodde var min för det var samma modell och färg och stod där den skulle stå utanför ett köpcenter. Kunde inte fatta varför det inte gick att blippa upp den, och inte med nyckeln heller. Sen tittade jag in i bilen och då kände jag inte igen grejorna där heller. Kollade på nyckeln och det visade sig att jag tagit gubbens bil den dan....som är en helt annan bil som stod en bit bort...gissa om jag visslandes gick därifrån och hoppades ingen såg mig !!!!

    En annan grej som jag fortfarande skrattar åt är ( när jag bodde med bara mina 2 barn för några år sedan). Plötsligt fungerade inte tv:n. Och ni vet ju vad 8-9 åringar tycker då ? De kunde iaf. se på videon....
    Jag kunde inte begripa, men tiden gick och när 3 mån gått och jag tyckte nog synd om mina barn ringde jag en kompis som skulle komma och kolla. Sagt och gjort.
    Han kommer och kollar och efter en liten stund säger han ; Kinna har du kollat batterierna i fjärrkontrollen ?
    Vaddå batterier? sa jag. Visste faktiskt inte att det fanns batterier i en sån där !!!! DDD

  • 1700tal

    HAHA, vad kul att inte vara ensam om denna vimsighet! Kände igen mig i flera av ovannämnda yrigheter;

    Jag hällde modersmjölkersättningspulver för kattungar i kaffebryggaren.. (burken stod ju bredvid!)

    Försöker även jag "blippa" upp husdörren med bilnyckeln. Gång på gång!

    Lät pappan i min aupairfamilj i skottland åka flera mil från jobbet till en supermarkets parkeringsplats för att jag inte kunde få upp bildörren efter shoppingen. Han påpekade direkt att det var fel registreringsnummer och att min bil stod tio p-rutor bort. Den hade dessutom en helt annan grå nyans (details...)!

    Ungefär var tionde gång jag åker in till stan får jag panik vid första stora rondellen för jag har glömt vart jag skulle. Brukar ta max 3 varv att minnas...

    Min katt Jesper (han på bilden) har även:

    Bränt av alla morrhår genom att lukta på ett levande ljus, och märkte inget!

    Ramlat i toastolen 2 ggr... (inte trevligt, han har väldigt mkt päls)

    Fräst och slagit med tassen på vår nya kanin.. Och blev jagad av kaninen flera varv runt lägenheten innan han flydde upp en byrå!

    Suck, hur lär man sig??

  • chamor

    Jag la pappas nattkläder i frysen igår. Men bara för att de inte var hemma och jag ville busa

  • ErnieBernie

    På jobbet i morse la jag handväskan i kylen och matlådan i skåpet vid min arbetsplats

Svar på tråden rödbetor!! eller lägger du också träningskläderna i soptunnan?