Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Någon som vet - "Omvärldsanalys" på engelska?

  • Liten med Mindre

    Hmm...varför inte bengaliska eldar i lila och gult, istället för facklor från Grand?

  • Liten med Mindre

    koko - ni kanske ska hyra Grands specialsvit till natten efter? Den där nybyggda i annan byggnad?

  • Liten med Mindre

    Dags att sluta planera och rusa hem till familjen!

    Hasta la vista!

  • Liten med Mindre

    EA - hur går det ?

    Flisa - välkommen! Jag hade några tårtbilder liknande dina som jag gav till vår kock/konditor som exempel på vad jag ville ha. De flesta har sett det tragikomiska resultatet i mitt galleri. Hoppas att din tårta blev mer lyckad!

    koko - inga eldar?!?! Du har nog bara drabbats av tillfällig blivande-brud-förvirring...

    Vickan - ta det coolt! Förstår för övrigt din inställning till bilkörning så här års. Det suger verkligen att köra i mörker o slask. Är så tacksam när bussarna fungerar!

  • Liten med Mindre

    AM - vad skönt med bra resultat! Grattis!

    Cicci - hoppas att du kommer fram till hur du vill göra, och får ro av det. Kram!

    Telis - de pratar allt som oftast på nyttighetsprogrammen om att omega-3 gör under med mensvärk och pms. Kan det månne hjälpa mot endo-ont också? Skulle ju vara kalas i så fall.

    Vet inte direkt om det hjälper förstås - är hyfsat labil i humöret både med och utan fiskolja. Men det finns ju de som påstår att de blivit bättre.

  • Liten med Mindre

    Cicci - definitivt prata med BM, och kanske någon kurator eller liknande om det första inte hjälper. Men sånt har nog en bra BM koll på.

    Trevlig resa! Hoppas på mysig advent i Blekinge med.

    Bra att maken får lite shoppinguppgifter! Mindre-pappan shoppade fina vinterskor i måndags, halva priset och allt. Bra, för jag var inte pigg på att lägga ut 700 pix på gore-tex kängor till ett krypbarn.

    Och nu är det snart bad-dags! Hoppas det blir skoj. 20 killar och 3 tjejer - varav majoriteten är småbarnsföräldrar. (VD brukar smått uppgiven sucka över att vi är ett så produktivt bolag...) Troligen inget vilt flirtande i alla fall. (Skönt att jag inte blir så ÄL-nipprig som koko i alla fall - nu när hela avdelningen ska visa upp sig i badkläder... )

  • Liten med Mindre

    Gooood Moooorgon!

    Äntligen fredag! Och jag sitter här och är jääättehungrig - så där som man bara blir av att äta för mycket kvällen innan...

    Det var riktigt kalas att få gå från jobbet och bada en vanlig torsdag. Inte för att Centralbadet imponerade särskilt - slitet och trångt i bullrig miljö. Men när vi väl lyckats knöa ner oss i bubbelpoolen så fick vi en kvarts avslappning.

    Meze-middag på Hommous gick inte heller av för hackor. Betydligt bättre än meze i Kungshallen. Intressant att det var fler än jag som trodde de kalla rätterna som kom först var det enda som skulle komma... Rätt så mätta redan då. *raaap*

    FruLlis- fostrar du en framtida kock kanske? Bra att han blir hemam bland grytor o kastruller!

    Nenne - lycka till med packandet! Spännande att flytta! Jag har också kännt mig lite ratad när många i kompisgänget blivit bjudna på dop, men inte vi. Försöker trösta mig med att de flesta som var där faktiskt bor på orten, och det gör inte vi. Fast så verkar det ju inte vara i ert fall. Å andra sidan är dop egentligen ingen spekatakulär begivenhet festmässigt.

  • Liten med Mindre

    Fina bilder Oms! Nästan så jag vill ta Mindre till fotografen med, men maken tycker att vi kan ta så bra bilder själva. Vet inte riktigt...

    Fast helt klart skulle vi vara bättre och mer prisvärda än de som tog bilder på babysimmet. Vilket lurendrejeri. en obehandlad bild på CD, 100 kr. Hutlöst tycker jag, och är sååååååå sur att jag inte sa nåt om det när jag hämtade ut skivan. Trodde nog de skulle gjort något med den i alla fall...

  • Liten med Mindre

    BS - bra att du kommer iväg till både läkare o gyn! Nu ska det bli ordning på torpet!

    AM - har också slarvat med knipen, och kommit på mig själv de senaste dagarna. Bra sysselsättning när väntan på T-banan blir lång.

    Lappis - vi gjorde ringar hos Anders Fors och är nöjda. Visserligen ingen avancerad design. T-banan går nästan ända fram.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!