Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    NÄE. Fy bubblan för tanteländet!

  • Liten med Mindre

    Lappis! KRAMAR!

    Magsjuka och tant och diverse missade julfester prövade jag i helgen. Tack och lov inte så illa som du fått det. Stackars stackars dig!

    Alcogel, proviva blåbärssoppa och rostbröd, utöver extra lactobaciller, kanske kan hjälpa. Popcorn har vi tuggat en del med. Och sooooova!

  • Liten med Mindre

    Lappis - Det kan ju faktiskt vara så att du fått en av mag- eller kräksjukorna som tycks fler än tomtarna i julskyltningen just nu. Inte för att det tröstar när man väl är sjuk, att veta vad det är förstås. Egentligen vore det ju bättre om det var en dålig räka - för då kanske maken din slipper...

    Kramisar (försiktigt så att inte magen nuddas)

  • Liten med Mindre

    Cicci - med tanke på ditt "salladsutbrott" i affären när du väntade Victor - så skulle jag inte vilja vara mopsig dagispersonal.

    Nenne, AF har nog aldrig fått stilpoäng för bra bemötande hos någon jag mött. Heja dig!

  • Liten med Mindre

    Kängu - ni vinkade möjligen inte tillbaka mot skärmen? *som undertecknad och maken*

  • Liten med Mindre

    Vickan - vilket förtroende från mormor. KRAMAR, förstår att det känns lite avigt och tungt dock.

    BS - heja byggar-Iris! Tror säkert att det inte var jättefarligt med spruta och feber. Är du orolig så ring BVC eller vårdguiden och fråga.

    MrsB, jag är imponerad att du hinner rådda så mycket julpyssel, mellan alla sjukdomar, allergier??, trotsanfall, sömnbrist och tantelände.

    Och angående julbord så förstår jag inte heller riktigt varför alla företag jag varit på envisas med att man måste äta julmat när det är julfest. En gång har vi ätit annat på julfest - så det är ett undantag. Skulle jättegärna följt med på den italienska buffén istället! Och förresten - varför måste många företag börja umgås så mycket med kunder och anställa just runt jul, när man ändå har fullt upp?

  • Liten med Mindre

    Nenne- klart du inte kan bli gravid nu om du får nytt jobb! Så opassande det vore...

  • Liten med Mindre

    MSW, om hostan varit ihållande o länge så gå till doktorn med krabaten. När Mindre hostade för 7e veckan i rad eller nåt så fick vi hostmedicin och sen medicin att inhalera. Höll på i 10 veckor tror jag efter det. Hon får jättelätt segdragen hosta lilltjejen.

    Och nu är hostan tillbaka igen. Hon började hosta vid 21.30 och höll säkert på till 23 minst, var 4-5 minut. Det blev öronproppar för mig så att jag fick sova lite. Fast jag kände mig som världens hemskaste mamma. (Hon vaknade nog inte, bara låg och hostade och kramade gosetrasan hårt.) Maken får ta en tur till läkaren idag, så att vi kan få nåt utskrivet att ge henne ifall det fortsätter genom alla helger. Hope not...

    Tränar för övrigt upp magen inför julen. Har redan hunnit med frukost, extra smörgås samt bananpaj med glass. Sen är det inbokat tårtkalas i em och säkert något gott till kvällen (solokvist när maken är på bio.) Undrar varför jag packade matlåda idag??

  • Liten med Mindre

    *Mutter*

    Helt OT, men mitt smink fastnade i tullen för första gången. Givetvis när jag köpt mer än tidigare, och givetvis när det var lite bråttom att få grejorna till jul. Nu blir väl familjens damer utan julklappar.

    Den som gapar efter mycket...

    Det får nog bli shopping inom EU nästa gång.

  • Liten med Mindre

    Cicci - det blir nog toppen både för dig och V att bli ompysslade av mormor. Maken kanske får en dos han med.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!