Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Har inga bra lösningar. Funderar med på hur vi ska få ihop kvällarna och dessutom få något gjort.

  • Liten med Mindre

    Det är så otroligt skönt att kunna vädra funderingar med er som är steget före. Och som ändå varit med "från början". Så mycket mer från början kan det ju knappast bli.

  • Liten med Mindre

    Blivande Fru - vilken jobbig situation med din typ av jobb. Vet ju hur mosig jag var av att gå till jobbet när tanten kommit. Och jag sitter ändå mest för migsjälv och skriver...

    Kängu - en god vän bodde med sambo och bebis i en 1:a i säkert 6 månader. Hans lägenhet som de skulle flyttat till blev brandskadad och reparationerna drog ut på tiden. Men det gick nog rätt bra trots trängseln. Hon tyckte det var skönt att inte ha så stor yta att hålla ordning på.

    Men jag kan tänka mig att det behövs lite utrymme när någon börjar krypa. Och får du ett barn med kolik kan ju en dörr att stänga vara grymt skönt.

    Men - ni klarar det säkert tills en lösning kommer.

  • Liten med Mindre

    Skriver instruktionböcker. Superflashigt! När jag inte jagar konstruktörer för att få information så blir det mycket egentid på kammaren.

    Fast ibland är det ju rätt skönt att slippa vara trevlig med folk. Och andra dagar får jag lappsjuka totalt och och pilar runt mellan rummen och socialiserar.

  • Liten med Mindre

    Tjaaa - bara skötbord låter som överkurs. Vi flyttade ner skötbädden på golvet någon gång mitt på hösten. Omöjligt att vara kvar på hög höjd.

    Men det är kanske själva underlaget ni talar om? Har börjat resignera och när det är som krypigast så tar vi på blöjan stående där hon är. Fast saneringen måste ju ske liggande förstås.

  • Liten med Mindre

    BS - hon står hyfsat still när hon försöker komma på gunghästen. Sen får man finjustera en snabbis liggande. Väntar på att vi ska göra slut på "vanliga" blöjor så att vi kan gå över till blöjbyxor.

    Det är inte så bekvämt på golvet. Men byrån där vi var är inte rolig nog när någon envisas med att stå i brygga eller rulla runt. I och för sig säger väl några att barnet är mer stilla på hög höjd - om de vet om det i alla fall... Törs inte pröva.

    Oj oj, har utvecklingssamtal idag. Vet inte hur jag ska formulera mina tankar utan att säga för mycket... Nu har vi en jättefin mall att gå efter som man ska få i god tid. Chefen skickade över den i dag, utan bakgrundsmaterial som det står att man ska ha... Tur att jag skaffade fram mallen från personal för några dagar sen.

  • Liten med Mindre

    AM - det gäller bara att få barnet ifråga intresserad av tv först... nog för att vara still menar jag. Inte som bekantas barn som när det blir spännande rusar varv på varv runt huset. De har TV som aktivering efter lång stunds stillasittande. 32 varv var nog rekordet hittills.

  • Liten med Mindre

    MSW - vi har ekolådan hemma - ekologiska grönsaker. Toppenfina! Och så måste vi laga till sånt vi aldrig hade köpt själva. Det var lite av själva grejen för oss.

    Fast frukten tar vi inte - de har sånt med.

  • Liten med Mindre

    Izzie - www.ekoladan.se

    De har olika paket till olika pris och levererar till dörren. Fast jag vet inte i hur många städer. Finns kanske liknande att få tag i utanför Stockholm.

  • Liten med Mindre

    Godmorgon!

    Jag älskar träningshysterin i januari!! I alla fall när det handlar om att de egna passen blir välbesökta. Och just nu kör jag tider som vanligen bara drar halvfulla klasser. Fast det var faktiskt bara 1 nybörjare där igår, så det är väl soffliggarna som kommit igång.

    Ikväll blir det disputationsfest - utan barn. Och sovmorgon imorgon - utan barn det med! Härligt! Ska sova hos en tjejkompis i Linköping och vi har inte hunnit skvallra på tid och evigheter.

    Utvecklingssamtalet med chefen gick väl fint igår. Synd att jag inte hade några konkreta förslag på utbildningar - jag vill mer lära av andra och få möjlighet att träna på det jag redan gått kurser i. Men tyvärr är ju sån övning svårare att få till. Annars är vi nog rätt överens om att mitt jobb måste planeras ihop med resten av produktutvecklingen. Han förstod att det inte funkar att jag sitter här o gissar vad som är aktuellt och vilken produkt som är flavor of the day.

    Jag borde ju kunnat gissa att det var jag som var testkanin för utvecklingssamtalen. Varför är det lätt att testa allt på mig och inte på nån av de "stora" grabbarna?

    Lite ego-inlägg idag.

    Ska nog försöka jobba igenom lite innan jag går vid 14.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!