Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Åhå - har faktiskt sovit gott i natt. Den utslagnes sömn som vanligt. Dränkte mina funderingar i ett lugnt yogapass, och ett mer aktivt pass hemma. Båda aktiviteterna bra, men det senare gjorde det lättare för hjärnan att koppla av...

    Ore o Frejis - jag kan faktiskt tyvärr avtala bort någons rätt att få sin uppsägning prövad, ifall jag och de andra fackliga representanterna skriver under en avtalsturlista. Det är givetvis vad företaget vill att vi ska göra, och givetvis vad jag funderat mest över. Men nu har jag nog kommit till en insikt som jag ska dela med övriga fackrepresentanter, så får vi se om vi tycker samma sak angående påskrift eller ej.

    Förresten - i helgen är det dags för mig att få min julklapp som jag avslöjade i förväg. Ska få åka till Norrköping och gå på konsert med Lappis syssling. Eller - det är alltså han som håller konserten. "Champions of Rock". Hoppas bara barnvakterna blir friska!

  • Liten med Mindre

    Telis - möjligheten finns ju att företaget säger att om ni skriver på en lista för alla dessa människor, så får de xx mer pengar/månaders uppsägning eller något bra. Om de ska förhandla var och en så kanske de inte får något istället. Och då kan det ju löna sig att skriva på.

    Men som det är nu har vi inte fått något incitament som gör det värt något för de som ev sägs upp - och då känns listan väldigt irrelevant att skriva på.

    Vad gäller chef så ansåg jag att min chef - när han jobbade i en annan position - stämde så väl in på psykopatbeskrivningen som går att göra (shortcut hade någon lista i en tidning). Fast nu när han är min chef så tycker jag att han är sympatisk. Men jag kanske blir starkt manipulerad - för de är ju manipulativa de där psykopaterna...

  • Liten med Mindre

    Jag kan äta frukost på något mysigt hotell eller liknande på lördag morgon om någon vill dejta? Är själv med lilltjejen hela dagen, men en frukost på stan kanske kan funka.

    Sen är vi borta flera helger i rad. Vill ju också gärna ses...

  • Liten med Mindre

    AM - jag gillar mönstret på den första bäst. Blir det modell fondvägg, eller hela rummet? Kanske lite mycket med fyra blommiga väggar kan jag tycka, utan att ha sett rummet förstås.

  • Liten med Mindre

    Hmm - alla är förkylda tycks det. Önskar jag kunde få klara mig denna gång.

    Har varit och köpt mig två stora påsar stresshantering. Säkert lika dåligt för magen som stress, men det lugnar tillfälligt. (vaddå oralakomplex...)

  • Liten med Mindre

    Frejis - det får bli frukost en annan gång.

    Får se om vi kanske bara är hemma och plockar och går ut o leker. det är ju inte så mycket annat än frukostbufféer öppna så dags som jag vill ge mig ut, om man ska vara hemma till middagsluren (någon sover illa i vagn).

  • Liten med Mindre

    Muggles - Skönt med sömnen. Det är jobbigt att leka hela dagarna. Mindre fick sin första falukorv idag, och den slank tydligen ner med bravur till pappas förnöjelse och mammas fasa. Är ingen korvfantast själv. Fast potatis och potatismos spottas ut.

    Å andra sidan pillade hon även i sig små fina ärtor häromdagen. Och ärtor har hittills varit spott o fräs i alla former. Så jag får väl kvitta en vinst och en förlust.

    Usch - förhandlingarna på jobbet har vi strandat eftersom vi inte vill sälja ut medlemmarna. Och det blev lite fula tricks från ledningen för att skrämma oss att stanna kvar och skriva på. Utöver att de tar chansen att försöka säga upp folk "utanför" listan, bara för att de är obekväma. Suck!

    Nåja, svullar på mitt godis nu, och ska goffa vidare på pizza ikväll. Får bli nya tag med livet i allmänhet imorgon.

  • Liten med Mindre

    Men FruLlis - hur gick det med magvärken utöver dagiskaoset? Eller har det blivit foglossning av det? Stackare! Morotskaka är säkert en bra diet. (Själv tangerade jag nog 15 kilo sist, kände mig lagom rund o go på slutet. Maken saknar verkligen boobsen. )

    Vickan - spännande! Är du värsta frögurkan kanske! (Undrar försynt om det hade gått lika lätt med vikten kvar - eller om kroppen nu passar på och gör det lätt för sig i ren lättnad???)

    BS - pizza var ok igår, men jag vaknade jättetörstig i natt och kunde sen inte somna om (vaknar nästan aldrig mitt i natte nu förtiden annars). Så idag är jag trött, och då blir jag instabil(are), och bröt ihop när en av tjejerna jag mötte på väg till jobbet frågade hur det är. Sitter här med tårar i ögonen så fort jag tänker på situationen. Inte riktigt kaxigt och stabilt, som jag skulle vilja vara. Borde haft med lite mer smink till jobbet.

    Grymt skönt att ha eget rum idag!

    Undrar om det är ok att fråga min chef om bakgrunden till att en annan av cheferna vill säga upp en tjej utöver arbetsbristvarslen? Skulle vilja ha andra sidans åsikter med (jobbar nämligen ihop med både henne och honom - och just nu skulle jag inte klara att vara trevlig mot honom).

    Jag är en sån blödig känslig rättvise-faschist.

    Skulle nog behövt få mig en påle igår med för att glömma inför natten - det funkade ju häromdagen...

  • Liten med Mindre

    Hmm...kanske skulle intensifiera barnalstringsförsöken ytterligare och bli gravid så att jag kan vara långledig igen och vänta ut konjunkturuppgången så att det blir lättare att söka nytt jobb???

    Inte för att jag fick så mycket tid att söka jobb med Mindre, men i alla fall.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!