Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lappis - vi har ju fortfarande möjlighet att hinna båda två. Men chansen att hinna bli uppsagd (eller att företaget konkar) innan det inträffar är ju ungefär lika stor.

    Nåja, har nog samlat mig lite tillfälligt. Lyckades kommunicera med skruttchefen ifråga utan att börja gråta eller fräsa. (Inte min chef alltså.)

    Det är för övrigt märkligt hur fort det går med små barn. Från att inte ha släppt taget och gått självmant förrän i söndags em, till att numera nästan inte krypa alls, har det ju gått otroligt kort tid. Mindre nästan småspringer när det är nåt hon vill ha. Nästan så att det är en främmande liten tjej varje kväll när jag kommer hem för att det är så mycket som händer. Så underlig känsla. Vemodigt och glatt samtidigt!

  • Liten med Mindre

    BS - dags för lite nässköljning à la AM?

    Själv idkar jag varm dusch med fokus på näsan, men främst kanske att snorta saltvatten när det är snorigt. Sen gör ju otrivin menthol underverk i desperata situationer (utom en gång när jag var höggravid, förkyld och ledsen och för täppt för att ens få in nässprejen - den rann ut. )

  • Liten med Mindre

    Cicci - hugaligen - såå många i ens närhet.

    Lycka till på UL, hoppas ni får se mycket skoj idag!

  • Liten med Mindre

    Godmorgon!

    Förtränger ev jobbfunderingar tills resultatet är klart nästa vecka. Fast jag måste säga att det känns mysko att packa upp en värstingdator med skärm, när företaget har ont om pengar. Å andra sidan måste jag ju kunna jobba om jag ska vara kvar.

    Vickan - kalasspännande! Hoppas att det går vägen den här gången om det börjar som vi tror.

    Själva har vi inte aktiverat oss tillräckligt denna ÄL-vecka. Det var bra avkoppling första kvällen av jobbkaoset, men sen har kroppen tagit stryk och nu är jag bara helt slut. (Pinsamt att pusta sig igenom cykelpasset igår - fast jag jobbade säkert hårdre än vanligt... ) Jag är nog fortfarande lite ambivalent till det här med att skaffa syskon nu.

  • Liten med Mindre

    Lappis - Hoppas verkligen de reder ut på allvar nu. Har hormonerna ledsnat totalt när du inte körde akupunktur över julen??

    Vänner - krya på dig!

  • Liten med Mindre

    Piggelin - spännande med huset.

    Jag gillar också rött, men maken har dåliga erfarenheter sen han målade ett helt rum knallrött. Så det krävs nog lite övertalning innan jag kan få in rött någonstans. Kanske är det en favvofärg eftersom jag växte upp i ett knallrött, o vitrandigt, rum.

    Har insett att 80% av mina vintertröjor är röda.

  • Liten med Mindre

    Skulle inte Nenne konsulta på gamla jobbet och äntligen få jobba med något?

  • Liten med Mindre

    BS - Linnéa och Viola är fler blommor.

    Cicci - angående halsont - hett vatten som hälls över färsk ingefära i bitar (låt dra en stund), smaksätt med citron o honung tills det blir drickbart. Starkt, lenande och halvgott. Superbra när jag har "ont" i rösten, men funkar säkert vid svid i halsen med.

  • Liten med Mindre

    Trevlig helg hörrni!
    Nu går jag hem och låter bli att fixa klart till nästa vecka. *tjurskallig*

    Stämningen på jobbet blir ju inte direkt bättre för varje dag...

    Lycka till Lappis!

  • Liten med Mindre

    Krya på er Vänner o Cicci! Usch o fy för influensa. Mådde så urdåligt sist jag fick den. Skickar massor med ingefärsdricka och smoothies till er!

    Lappis - utomkveds. BLÄ! Hoppas verkligen att det kommer ut nu då, om det har börjat så sakteliga! Och vad skönt att din far hörde av sig och förklarade sig. Ävem om man inte umgås/hörs av ofta så är det skönare att veta att det inte är ovilja eller liknande bakom.

    Idag blir uppsägningarna klara här. Några av de jag tycker bäst om får gå, men givetvis kan man inte sparka ut några chefer som är nyanställda - så mycket pengar vill man inte spara på en gång...

    Jag känner mig hemsk som gråter lika mycket och lätt som de som faktiskt blir uppsagda. Önskar lite att jag var gravid för att förklara min blödighet. Men så är det ju inte ännu.

    Försöker istället fokusera och tänka tillbaka på konserten igår. Han är duktig herr kanin-syssling. Och Queens musik är rätt kraftfull emellanåt. Jag som inte är så välbevandrad i deras historia har helt klart fastnat.

    Det roliga är väl att jag tyckte att den välklädda publiken i medelåldern kändes så där måttligt skoj att vara på rockkonsert med. Sen insåg jag att det förmodligen är det gänget som faktiskt var med när låtarna var nya... Och att jag är nykomlingen. Sen var säkert många där bara för att se sin Norrköpingskille framträda.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!