Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hmm...angående brunch. Är det någon som är sugen på att ses tidigare än brunch någon lördag, och ta frukost på Anglais? Då skulle jag kunna ta med Mindre också så hemmapappan får ledigt, och ändå hinna hem till middagsluren vid 12.

    För de har väl kvar frukosten? Det stod bara öppettider (7.30-14), men inga priser på hemsidan...

    /Frukostmonstret

  • Liten med Mindre

    Han vet hur slipstenen ska dras Max-killen.

    Angående sova för Malte - låt honom sova de "planerade"/vanliga sovtiderna, och lägg sen in en 5-minutare ifall det blir kris-trött (eller kanske 20 om det är riktigt illa).

    Han mår ju också bäst om han sover mer på natten så småningom, och inte för mycket under dagen/em. Men är man dålig så är man...då vill vi ju alla bara sova när det går.

  • Liten med Mindre

    Hej hej!
    Vad skoj med Göteborgsdejt - hade varit kul att vara med. Ni är såna goa gummor allihop.

    Hade själv en kalashelg i Linköping med fest, vin, dans, skvallermorgon utan barn, shopping och fika. Kan nästan inte bli bättre.

    Lappis - hoppas verkligen att det är tanten nu. Någon gång får detta ta ett slut!

    Mrs B - Mindre sover (eller ligger i sängen) mellan 19 o 07 oftast. Det kan ta upp till 30 min att somna (prat prat prat) och ganska ofta vaknar hon och bubblar någon gång efter 6.30. Sen har vi en 90 min sovstund strax efter 12. Den blir allt mellan 40 min och 2 h, men oftast i närheten av 90 tack o lov.

    EA - vad gäller blender så vet jag bara att ni ska undvika OBH nordica. De har visserligen superservice när grejor inte funkar. Men det väger inte längre upp att vi är inne på vår 4 mixer sen bröllopet för 2,5 år sen. Och den är inte bra heller (dålig funktion - inte trasig).

    Måste jobba nu - ligger minus i timbanken...

  • Liten med Mindre

    Cicci - japp, skoj med fest utan barnansvar dagen efter.

    Har ni kryat på er från kräksjukan? Trist att ni hann städa innan.

    AM - jag gillade mammayogan. Lungt och slappt och skönt för kroppen. Några övningar gör jag fortfarande vid behov. Instruktören var ju lite speciell där jag gick. Men ändå. Saknade bara att yoga inte var så socialt - alla går ju in i sin egen lilla bubbla.

  • Liten med Mindre

    Cicci - aha - det var så nyligen. Hängde inte riktigt med där.

    Undrar för övrigt om det är något som går, det där med ont i magen som FruLlis hade? Min mamma hade ont i magen hela förra veckan och hon är inte den som sjåpar sig heller. Tappade aptiten mot slutet och började kräkas fredag natt, för att sen få feber... Långdragen kräksjuka??

    Hur gick det för FruLlan med magontet, dagis o jobb?

    MrsB - Mindre gillar inte att dricka annat än välling o vatten. Juice o sojamjölk går bra på sked. Men när vi häller vanlig mjölk eller juice i glas, som för övrigt är jätteskoj och slabbigt, så går det en klunk bara.

    Hmm...skulle ju inte skriva mer

  • Liten med Mindre

    Lappis o AM, vi var på Trosa Stadshotell för 2 år sen, inte Bomans. Tror det blev Stadshotellet pga priset o möjlighet till Spa. Eller så var Bomans uppbokat för bröllop. Minns faktiskt inte. Stadshotellet var hur som helst jättebra. Stort rum, fin fruktkorg till mig som inte fick dricka det ingående stora vinpaketet, god mat. Kan hända kunde eftermiddagste och frukost varit något lyxigare.

    Grattis till dagis Piggelin. Hoppas verkligen att lägenheten löser sig nu med.

  • Liten med Mindre

    Grattis till födelsedagsbarnen!

    Piggelin - jo, den lägenheten satte lite myror i huvudet. Om rekvisitan alltid är så lugn kanske det vore något...

    Inte lika lätt att använda samma rekvisita om 4 månader med plommonpuré i hela ansiktet + köket.

    Undrar för övrigt hur mycket de hade tänkt på vilka kläder som hamnade på sängen?

  • Liten med Mindre

    Välkommen hem Oms, sjukdom o kyla låter inte som någon höjdare. Hoppas det blir skönt att vara hemma då i alla fall.

    Cicci - hoppas verkligen det är något annat mindre otäckt än slemproppen! *orolig*

    För övrigt har konjunkturen nått även vårt företag med varsel på 12 personer av ett 60-tal. Trist! Sitter med i fackets lokalavdelning här, och ska sitta med och förhandla. Usch vad jobbigt!

  • Liten med Mindre

    Urrk - fler som har en jobbig dag. Visste inte riktigt att jag som förtroendeman (kvinna?) behöver förhandla om kollegors framtid. Lite sent påkommet när jag redan var vald. Och då hoppades vi ju in i det sista att slippa diskutera saken.

    Nåja, gör inte mer sånt förrän imorgon. Ska koppla av med yoga i eftermiddag, och kanske göra lite arbete innan dess.

    Kramar BS - Jag tror på dig! Du har ju varit på hugget förut med Skipper-kokböcker och annat. Tror säkert att du kan få koll på det här. Ändra en liten sak varje vecka till det bättre. Och håll det! Enligt några av mina böcker tar det ca 8 veckor innan man känner sig helt bekväm med en förändring, (Sanna Edhins bok) innan dess får man kämpa lite.

    (Jag försöker med den ambitionen med, men i sugets hetta glöms det ofta bort tills jag funderat på varför jag ätit så mycket... Har nog aldrig riktigt kommit upp i 8 veckor.)

    Om du vill känna pressen av att redovisa här så kan vi säkert stå för grupptrycket på dig (och MrsB?).

  • Liten med Mindre

    Ore - tack! Jag känner mig rätt trygg för egen del, för tillfället. Det är bara min blödighet, och att jag inte vill sälja ut någons rättigheter utan att de får chans att försvara sig.

    Att sky konflikter är ju inte direkt någon tillgång här - men jag kanske lär mig något också. Om inte annat så får jag en till puff att gå hem och söka fler jobb, inte bara hus.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!