Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Kan inte.

  • Liten med Mindre

    Välkommen hem Koko! Synd på maten. Jag tror jag stötte på både bra o dåligt i Thailand - men så har jag bara varit i Bangkok.

    En tumme för Telis röntgenresultat idag!
    Och en tumme till för Frejis opassande symptom.

    EA - du kan inte lägga in makens mobil/bilnyckel/husnyckel eller nåt i kylen ihop med matlådan? (mobilen kanske tar lite stryk förstås)

    Pysslar med att installera min nya jobbdator, något praktiskt att "gå vidare med".

    Har för övrigt kommit på att det är olämpligt att bli gravid nu. Är bjuden på bröllop i Skåne i december, och jag vill inte åka dit höggravid eller nyförlöst. (Vet faktiskt inte om jag ska klassa det som "bra" olämpligt, eller vill faktiskt inte just nu-olämpligt.)

  • Liten med Mindre

    Japp - lyckades! Det har blivit lite fart på oss.

    Fast jag tyckte det stod 9000 redan i morse när jag loggade in. Kanske var inklusive censurerade meddelanden??

  • Liten med Mindre

    BS - grattis till en god natt. Jag tror säkert Iris blir mätt på sin välling - det ska ju motsvara gröt och det blir i alla fall jag mätt på.

    MrsB - jättegrattis härifrån med. Det är bäst för maken och pojkarna att de firar dig i eftermiddag - annars är de värda trådens samfällda missnöjesyttringar! Du om någon har väl förtjänat att bli ompysslad i er familj!

  • Liten med Mindre

    Piggelin - vi har bokat möte med mäklare flera gånger för att komma hem och ge oss en värdering inför ev försäljning. 2 av dem har inte dykt upp alls = strukna från listan framöver.

    Lycka till!

    "Grattis" till snällt diskbråck Telis. Skönt att i alla fall få en diagnos.

  • Liten med Mindre

    koko - En smygsurfare! Jetlag är inte att leka med. Hoppas verkligen att illamåendet ger med sig. Kan såna där armband hjälpa?

    Tinga - Mindre har klämt fram ljuden mama och papa sen hon var 6 månader, men fortfarande är vi osäkra på om hon faktiskt menar oss eller ej. Fast frågar jag "Var är pappa?" så kan hon ibland titta sig omkring efter honom. Men hon snackar i alla fall en väldig massa goja. Så gulligt att lyssna på!

    Jag väntar bara att hon gör som med gåendet - från nästan inget till allt på en vecka.

    Vickan - maken har målat hela vår lägenhet med 2 lager oljefärg, förutom badrummet. Till o med bakom kaklet i köket. Han hatar rök, och gubben som bodde innan hade rökt inne i 25 år utan att renovera. Nu känns det inte någonstans. Men jag kan tänka mig att det tar ett tag innan färglukten går ur huset tyvärr. Det är ju inte riktigt årstid för att vädra längre stunder.

  • Liten med Mindre

    Stackars dig Cicci - det är ju jobbigt nog med influensan utan att ha sällskap i magen.

  • Liten med Mindre

    Är det förresten någon som har sett en inspiration ligga och skräpa i ett hörn? Måste vara min i så fall - jag har tappat den någonstans.

    Har mest lust att gå hem o baka cookies (och äta givetvis), gå ut o leka med Mindre (doppa näsan i vattenpölar och slicka lite är en favorit hos henne Mamma är inte lika road av tilltagen.) Träna själv o med maken vore också skoj!

    Vad har ni andra för "må bra"-aktiviteter/drömmar?

  • Liten med Mindre

    Mmmm ... mat o vin, utan att behöva gå upp tidigt dagen efter.

    Lappis - läskigt att pulsen också är "gravid" fortfarande.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!