Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Heja dig BS!
    Förändringen är säkert jobbigast i början.

    Utöver bönor på burk kan du ju koka stor sats och stoppa i frysen. Sen tillsätta så mycket som känns bra i maten.

    Jag har också en Paulún bok hemma - om matlådor. Det är väldiga mängder kött i de rätterna, lite mindre pasta och sås. Kan bli dyrt i längden, fast recepten vi prövat har varit ok eller riktigt goda.

    Gosnosen - vad skoj med nytt jobb! Klart du inte vill såsa med gamla saker nu.

  • Liten med Mindre

    BS - själv deppar jag inte just nu, men jag är väldigt ambivalent till att bli med barn igen. Vill gärna, för att inte bli ännu äldre och ev få mer problem. Vill också ha barnen relativt samlat i tiden.

    Men - jag skulle vilja hitta tillbaka till mig själv, träningslust, hobbyaktiviteter etc först. Bli av med ryggontet, hitta hus och gå på bröllop i början av december utan att vara höggravid.

    Jag tror nog att din ÄL kommer tillbaka igen när kroppen är mindre stressad av diverse anledningar. Försök använda tiden till såna positiva saker som du ser att du kanske egentligen skulle vilja göra innan ni blir fler... (Kanske hjälper det att skriva ned vad det är du skulle vilja hinna under tiden, och se till att göra något av det. Så att allt inte känns som en lång förslösad väntan.)

    KRAM!

  • Liten med Mindre

    EA - grattis till shoppingfynd.

    Jag handlade också på rea igår. Byxorna kostade egentligen 1200 kr. Men jag tror nog de var värda de 380 kr jag betalade. Fast de måste gås in här med. Lite tajt över rumpan - en storlek mindre än brukligt. Men visst måste väl lin/ull töja sig lite med?

  • Liten med Mindre

    Ore - hoppas på ledighet för dig snart. Dock är det ju viss fördröjning i ledigheten...

    Lappis - helt sjukt med dina värden. Är CvL vana att hantera sånt här? Eller finns någon annan gyn som kan det bättre?

    Muggles - Moa kanske vill ifrågasätta ifall det verkligen ska vara så här med dagis VARJE dag, innan hon "accepterar" det. Hon måste ju kolla om det kanske går att få någon annan deal? (Jag menar inte att hon gråter avsiktligt, men att något undermedvetet vill testa). Funderingar bara...

  • Liten med Mindre

    Muggles - JAG blir ledsen vid tanken på lill-Moa gråtandes. Så det är förståeligt om du är det. Prata med dagis om de har någon tanke om det hela.

  • Liten med Mindre

    Muggles - vi avvaktar nog genom att skippa stickor och annat extra som krävdes förra gången. Skulle någon vilja bli till ändå så är det nog meningen.

    Under tiden får vi nog fortsätta vårt armhävningsprojekt som vi startade hemma igår. 1 extra varannan dag... Får se hur långt vi kommer. Ler belåtet åt att maken ojar sig över träningsvärk, när han äntligen kommit igång lite grann efter över ett års inaktivitet (och mycket sporadiskt innan).

  • Liten med Mindre

    EA - kroppen är sig inte riktigt lik sen mensen kom tillbaka. Våtmark i en vecka istället för 3 dagar innan ÄL. Så jag vet ju inte exakt när det är så länge jag låter bli att testa för att se systemet.

    *struts som sticker huvudet i sanden*

  • Liten med Mindre

    Godmorgon!
    Vilka morgonpigga rackare ni var idag då.

    Nenne - hoppas som tusan att det är ett schysst "spratt" som kroppen spelar den här gången.

    Lappis - tycker du gör rätt i att skåla i både det ena o det andra. Onsdagsskumpa låter som en kalasidé! Det skumpades på annat sätt hos oss - men det är helt ok det med. Skumpa som skumpa!

    Koko - sympatikramar! (Mest för farmor, men lite för den envisa jetlaggen.)

    Muggles - min skräck är att komma hit först o få larma av. De har visat massor med gånger, men jag skulle nog stå panikslagen ändå första gången. Städaren är dock här tidigt, så det är väl bara om hon är sjuk och alla andra på semester som det kan bli problem...

  • Liten med Mindre

    Frejis - du är så välkommen kl 17 idag! *snabb som attan på det betet*

  • Liten med Mindre

    Nenne - gaah - en vecka sen! Endera har progget punkterat cykeln helt, eller så får du som Lappis säger en stor kompakt mage.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!