Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Kängu - en kollegas fru var ruskigt arg på honom hela graviditeten. Sen gick det tack och lov över.

  • Liten med Mindre

    Tjaaa - snart är lilla kålmasken i farozonen då. Får kanske flytta den från nedersta hyllan i sängbordet...

    Härligt med shopping AM! Det kan höja vilket humör som helst!

  • Liten med Mindre

    Lappis - ni får hyra svärfars extrahus i Tällberg i sommar om moster blir för påflugen. De hyr ut då och då under sommaren. Riktigt lyxigt på sätt och vis att bo där uppe. Fast det hade blivit liiiiite långt till jobbet.

    Synnerligen såna här dagar när man är lite trött efter festande. Och ändå gick jag hem nästan innan festen börjat... Eller, tja, vissa kommer igång tidigare än andra. Jag tycker det känns rätt bra att gå hem innan vd verkar alltför påverkad.

    Krya på er alla krasslisar!

    koko - skönt med eget rum för lillkillen! Hoppas att det håller sig. Chansen finns ju att ni stört varandra lika mycket, och att han nu ligger och tänker "Gud vad skönt att de inte snarkar så jag vaknar..."

    Idag blir det äntligen lunchtur till frisören! Och sen cykling och mer julbord. Och mitt smink har blivit skeppat och de har tagit betalt, så jag antar att det gick att köpa online tvärtemot vad det stod på hemsidan. Fast jag ska nog inte ropa hej förrän det har passerat tullen och faktiskt ligger på köksbordet.

  • Liten med Mindre

    Cicci - nästan så jag också skulle föreslå att du använder AMs UL-dam istället för läkaren som du inte fick något förtroende för. Hellre någon man litar på än en nisse som inte säger ett smack utom Bra eller Dåligt.

    Minns en lucia i skolan när nästan hela klassen hade influensan. Kom tillbaka just den dagen, då var vi kanske 10 i klassen istället för 25, dan innann var de 6. Tyvärr fick man inte mer juice och pepparkaka för det.

  • Liten med Mindre

    *duns*
    Landar nyklippt med magen full av konsult-godis. Inte för att klippningen syns så mycket, men det känns skönt.

    Är lite avundsjuk på nennens snö, här är det ju bara supergråtrist! Tur att det finns godis!

    Nenne, utöver att beskriva dina kompetenser som gör dig perfekt för jobbet i ditt cv, glöm inte att faktiskt trycka på i brevet hur gärna du faktiskt vill ha jobbet. Dvs låt din sprudlande entusiasm skina igenom på ett passande sätt.

    Inte för att jag fått så många jobb på sistone, men resonemanget från seminarierna låter bra. Och om jag väl söker något kanskde det funkar.

  • Liten med Mindre

    Och för er gravida kalaspinglor som behöver klädshoppa lite - jag såg att Formes på Nybrogatan har rea på hela sortimentet. Undrar om det inte var upp till 60%. Då kanske det till och med blir prisvärt!

  • Liten med Mindre

    Grattis till lillkillen AM, och till god sömn koko!

    Det blev ingen andra julfest igår. Maken blev magsjuk och ringde hem mig när cyklingen var slut. Då låg han på golvet i badrummet och skakade av frossa, med 3 lager handdukar på sig och en gråtande snorpis vid huvudet. Usch vad hemskt hon måste tyckt det var med pappa på golvet, ingen mat och ingen som kan krama/trösta.

    Hon är ju också smått sjuk tjejen, så det kommer upp med jämna mellanrum, och inte går det ner särskilt mycket heller. Skönt att hon ändå sover gott hela natten! Bara jag som drömde att jag var sjuk...den som väntar på nåt gott...

    Chansen att klara sig undan är ju rätt minimal. Laddar med proviva och lactiplus så får vi se.

    Är det förresten någon som har barn som faktiskt dricker vätskeersättningen? Ska nog fortsätta med blåbärssoppan i stället. Och majsvällingen jag hittade i affären smakar vidrigt. Så om hon bara tar den till nöds förstår jag. *urrrk!*

  • Liten med Mindre

    Oj oj, här är spänningen olidlig märker jag.

    Massor med kramar så länge Lappis! *känner mig nästan nenne-hoppsistudsig*

    Piggelin - skönt att jobben är säkrade och att lånen kommer att lösa sig. Grattis!

    MrsB, hoppas att ni får ordning på Maltes mage.

    Tinga - massor med hejarop! Hoppas lill-puffen får igång aptiten!

    Här hemma hoppas vi också på att aptiten återvänder. Själv fick jag kräksjukan i mild variant på söndag morgon. Skönt att den var mild, och att maken hunnit hämta sig tillräckligt för att ha hand om lillskruttan. En lilltjej som jag för övrigt tillbringade 7 timmar på akuten med i fredagskväll. Hon hade bara kissat en gång på ett dygn som vi sett, och ville inte dricka. Efter 5 timmar sprutmatning med vätskeersättning kissade hon äntligen, och efter 7 träffade vi en läkare som sa att allt såg ok ut och att vi kunde åka hem. Något sömniga kl 1 på natten...

    Men jag hade i alla fall den gladaste bebisen på barnakuten de första 3 timmarna. Om det är nåt att sträva efter...

    Nu har hon börjat äta lite mat igen, men istället fått feber och blivit snorig. Suck! Ska det aldrig ta slut så att vi får vara friska?? Och vi har inte ens börjat på dagis än!!!

    Nu är maken ivägskickad att påbörja julklappsshopping, och jag ska väl väcka skruttis och börja sanera lägenheten.

    (Måste ju få säga att barn är oförskämt pigga mellan kräkningarna, och hon sover beundransvärt gott fast hon knappt ätit på dagarna.)

    Nån som vet när man själv kan tänkas pigga på sig nog så att maken smakar gott igen? Pussar känns inte riktigt så gott som vanligt längre.

  • Liten med Mindre

    b bbbbbbbbnm vg bxgvbbbbbbbbbbbbb hnmnmnmnm *mindre hälsar*

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!