Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    BS - en del sjukgymnaster har även svårt att ta in patienter med nya remisser så här före nyår, eftersom de har fyllt sin kvot med hur många de får ersättning för. Eller i alla fall funkade det så för några år sen. Kanske gäller det mest om man går till privata ställen med landstingskontrakt?

  • Liten med Mindre

    FruLlis - vad mysigt det låter!!!

    Har faktiskt ingen koll på varför du mår illa efter maten. Hur är det med nu efter alla bullar? KAnske typen av mat avgör?

    Maken lyckas inte heller göra så värst mycket med Mindre i hälarna, men jag hoppas att det kommer. Det skulle vara kul om vi kunde äta ihop med henne så småningom, och inte stå och laga mat sent på kvällen som det blivit nu.

    Oooooaaa - tillbaka till de trasslande filerna. HATA Windows!!!

  • Liten med Mindre

    BS - vad kul att få julmysa med Iris! Måste ju hålla med om att jul i år mest är ett mellanår. Mindre bryr sig knappast, utom möjligen om papper och snören runt paketen. Vi orkar inte ens leta upp den saknade kartongen med pynt i källaren. (Orkade inte förra året heller, utifall att det blivit tidigt bebisleverans och vi hade missat hela julen... )

    Helgen bjöd på två trista visningar för vår del, men med förvånansvärt mycket folk. Kanske för att det fanns så lite att titta på. Försökte verkligen gilla huset bredvid min kollegas, men det gick inte. Ingen skön magkänsla alls. Vet ju i alla fall nu hur det ska kännas när det är rätt, så det är ju i alla fall positivt.

    Besökte även min mormor, ensam med Mindre. Lite pilligt blir det att åka till ett ickebarnanpassat hem, med en mammig bebis och ingen som kan hjälpa till med avlastning/hålla/lyfta etc. Gamla mormor är ju inte så vig och smidig nuförtiden. Men det var så roligt att se hur Mindre fascinerades av henne, rynkor i ansiktet, rullatorn och käppen. En riktigt flirtis var hon lilltjejen. Skrattar, ler, lägger huvudet på sidan...

    För övrigt - ingen vicks blå i helgen.

    AM - skoj förresten att UL kändes bra! Dags att njuta resten av tiden!

  • Liten med Mindre

    Vill ni inte börja åka då BS?

    Mina föräldrar lärde sig samtidigt med oss när jag var 6. Lite mer ovanligt på den tiden kanske, men ändå.

  • Liten med Mindre

    BS - nu förtiden tror jag de åker oftare än vad jag gör. Säkert 6 år sen jag åkte - innan jag träffade maken. Och ändå gillar vi båda vinter och skidor. Men vi har prioriterat dykning...

    Föräldrarna däremot åker både längd hemma när det snöat, och några dagar i fjällen med vänner någon gång per år.

  • Liten med Mindre
    Sitter och känner mig usel - har avslöjat vad maken ska ge mig i julklapp. Det hade varit en jättefin överraskning, och nu måste jag låtsas att jag inte visste om det. Hatar att få veta i förväg!

    Inte riktigt mitt fel att det blev så dock. Försöker trösta mig med det. De han köpte julklappen av hade skickat en bekräftelse till min skräpmejl, som jag använt för bekräftelser när vi handlat där förut. Han tänkte nog inte på det... Och givetvis tyckte jag att jag behövde kolla skräpkorgen för första gången på 6 veckor... *mutter - måste jag vara så ordentlig!!!*

    Och till råga på allt så fick jag se en lönelistan för kollegor igår, och blev skitsur över att personer som anställts efter mig, som är yngre och inte högre utbildade eller mer specialiserade har flera tusen mer i lön. (Fast de kanske är mer produktiva och inte surfar BT??? Eller så är de mer affärsmässiga, eller bara för att de är män?)

    Vilket ego-inlägg i sammanhanget.

    Cicci, hoppas att Victor kryar på sig nu. Ni och han har verkligen haft er beskärda del av inskolningssjukdomar!

    FruLlis - elände med släktfejder! Önskar så att du och maken kunde hitta en gemensam plattform, för då är det lättare att gräva ner resten. KRAM!
  • Liten med Mindre

    Japp Lappis - nu är jag taggad till tusen. Det blir extra instressant med tanke på den lönekartläggning vi håller på med (jämställdhetsperspektiv).

    Synd på 5-åringen. Det är väl den ålder du tycker är rätt lagom egentligen?

  • Liten med Mindre

    ??

    Har just beställt en massa smink på nätet. Det mysko är att det stod att de inte var till försäljning on-line, men jag fick lägga dem i varukorgen och betala för dem. Undrar om jag får ett "pilutta-dig" brev snart, eller om det ändå funkar. Hoppas!

    Julkorten är avklarade, julhandeln förbereds, och Mindre-tjejen tog sina första 3 steg igår. Givetvis precis vid läggdags, så det blev lite sen läggning för att de exalterade föräldrarna ville se fler steg. Vilka uteblev...

    Och nu träffar jag inte tjejen förrän på fredag - hon kommer väl springande mot en då. *saknar redan*

    Trist med alla förkylningar som grasserar! Hoppas verkligen att ni alla kryar på er snabbt, och låter bli att smittas. Får väl hälla i mig sprit på julfesten idag så att ev baciller dör.

  • Liten med Mindre

    Muggles - julfest idag och imorgon. Kan ju inte banga nu...

    Är nog rätt seg när jag tar över vakten så maken får julfesta på fredag. Tant-vecka och allt.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!