EhjärtarE skrev 2009-03-25 20:31:29 följande:
Ja, vi behöver en hel tårta, eftersom brudgummen är glutenintolerant, vi vill helst inte skära en bakelse på vår bröllopsdag... Där emot kanske den översta delen inte behöver vara så stor och resten kan ju vara vanlig tårta. Vi får nog också ordna så att någon hämtar den, 300 kändes lite väl saftigt. Vet du hur det fungerar? (jag har för mig något om att man kunde låna någon kyl, som jag läst för längesen, men jag vet inte om det var så?)Grejen är den att jag tycker att 1500 är helt orimligt för en tårta! Det är vad vi lägger per person för mat i en hel månad! Vi är studenter båda två och har inte värdens största budget, dessutom är jag snål Men priset ligger egentligen helt enligt budget och vi har bestämt att det är värt det att beställa från konditori, så egentligen borde jag inte bry mig, men jag kan inte låta bli
Jag har sett den där lådan på ett bröllop jag jobbade på, det är som en stor frigolit box. Där ställningen sitter.
Själva toppen ( den översta tårtan) kommer separat, i en tårtkartong som man sedan får sätta på själv.
Vi kommer att få tårtan utkörd till våran kock, som i sin tur tar den till Boden, och visst 300:- är mycket pengar men kanske värt när man är stressad och allt ska klaffa dagen D, om du förstår vad jag menar...
Tror att ni får räkna med dom priserna på konditorierna här i Luleå, ett tips är ju att höra med Ica maxi, har hört att dom kan fixa bröllopstårtor till betydligt billigare pris :)
Har för övrigt beställt rosor där till våra bordsdekorationer :)