• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Telis skrev 2009-05-28 19:39:54 följande:
    AM, tusen tack för länken men mitt stackars hushåll lider brist på grapefruktsolja, senapspulver och kål också. (HAR folk sånt hemma?!)
    Jag skulle ha tolkat "kål" som "fänkål" och DET har jag alltid hemma! (Har faktiskt också senapspulver - köpte det för att det är en så snygg burk (som står i skafferiet))
  • fru AM

    Maken lägger Livia. Hektor sover och storsonen är inte hemma. Vad ska jag GÖRA???

  • fru AM

    Jag KAN ju spamma tråden. Men jag vet inte ... *hasar understimulerad mot TV:n*

  • fru AM

    I min sysslolöshet ringde jag storsonens pappa för att dryfta lite praktiska saker och blev givetvis osams med människan. Än en gång är det väldigt uppenbart varför jag inte är ihop med honom längre.

  • fru AM

    Ett pinsamt djävla super-EGO på 55 höstar är vad han är. Förlåt var bara tvungen att skriva det någonstans.

  • fru AM

    Världens bästa fredag! För att Telis trosor är vita igen!!! Hurra!

    Telis - när barnet föds så finns det en hel tråd full av - om inte gudmödrar på riktigt så - gudmödrar i själ och hjärta!

    EA: låter ju misstänkt detta! Har du funderat på att testa? Hur länge varade spottingarna och när dök de upp i cykeln och hur mycket blod var det egentligen?

  • fru AM

    EA: jag ska inte hårdpropagera för ett test för det känner du nog själv när det är dags ... Även om jag tycker att Telis råd var väldigt vettigt: bättre att veta - och ev. bryta ihop och gå vidare. Dessutom smart att testa medan maken fortfarande är hemma (nu vet jag ju inte hur länge han ska vara borta men till USA kvistar man väl inte över helgen misstänker jag). Ska du testa - se till att maken sitter bredvid och kan glädjas med dig eller trösta dig!

    Telis:

  • fru AM

    Är det någon som har sparat listan över alla trådbarn som vi så duktigt fyllde i för ett tag sedan? Jag hittar den inte på min dator (jag trodde att jag sparat den i ett word-dokument men tydligen inte)... Den behöver ju dels uppdatering och sen vill jag uppdatera mig själv vad gäller alla barns åldrar ...

  • fru AM

    EA&MJ skrev 2009-05-29 11:30:14 följande:


    Ingen fara, ni tjatar inte för mycket behöver mig nog en knuff ibland tror jag...MSW-även om jag ska plåga gyn i höst så kommer jag att grubbla ändå om inte tanten kommer
    Okidoki - då ska jag inte vara den som är den ... *puttar dig aningens närmare testkanten*
Svar på tråden Livets stora och små frågor