• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Mugglan: Avledning är en bra metod men funkar inte så bra när barnen blir lite äldre ...

    BS: du kanske inte mår lika illa denna gång för att det är ngt annat magen - nämligen en liten pojke!?

    Telis: tänk vilken historia din svärmor berättade! Och 47 år när svärmors syster kom - det var inte illa! Så då har ni berättat nu? Hon måste ha blivit helt överlycklig?

    Hej Page! Du är säkert hur söt som helst med eller utan turkblont hår!

    Frullan: Hur mår R*ff*?

  • fru AM

    BS: Tänk om det är en kille - vilket blomnamn kan vi hitta på åt honom då!!!??? Det är ju inget som säger att man måste må likadant varje graviditet ... skönt att du inte behöver medicinera mot illamående varje dag!

  • fru AM

    Slänger ur mig en allmän fråga: Någon som har tips på snygga drinkglas (ska fira en student på fredag) - helst såna höga grogglas (och gärna i en serie med andra typer av drinkglas)???

    Detta ämne verkar vara en blind fläck för google ...

  • fru AM

    Jag ska nog hitta på ett blomnamn till er om det blir en kille!

    Cabot - är det namnet på parfymen? Kommer från .. vilket parfymhus/märke???


    BrudSommar2006 skrev 2009-05-25 10:56:49 följande:
    AM, ja i så fall kan det hända att vi får skippa blomnamnen!Är urusel på shopping jag också, jag skulle knallat in på ett Duka eller Cervera eller något för jag skulle inte ha en aning. NK? Svenskt Tenn? Nä, tyvärr, kan ingenting om glas.
  • fru AM
    Telis skrev 2009-05-25 13:00:47 följande:
    Nu har jag utgjutit alla mina nojjor och orosmoln på stackars AM. AM, förlåt, jag är faktiskt väldigt väldigt glad också! Frejis, koko, mig spelar det ingen roll vart vi går imorgon men det får gärna vara i närheten här. Någonstans med stora portioner är alltså bra?
    Telis! det är ju bara intressant och ofta roligt att prata om allt sånt! Nu har jag köpt på nätet boken "att föda som en man" också ( www.nomadforlag.se/AttFodaSomEnMan/ )så snart kommer jag börja agitera i tråden ..

    Jag hakar gärna på lunch imorgon också - jag kan inte få nog av Telis nojor Var, när hur???

    Nu ska jag läsa ikapp!
  • fru AM
    _koko_ skrev 2009-05-25 15:04:50 följande:
    Är det för långt till golden hits för er? Där blir man iaf mätt!
    Blir man inte full och uppraggad där också? Kunde vara kul!

    Koko - tror du det funkar med barnvagn där? Då är jag på!
  • fru AM

    Då tycker jag vi kör Golden Hits imorgon: Koko, Frejis, Telis och Frullan (?). Ska vi ses utanför 11.30?

  • fru AM

    Jag förstår allas synpunkter på vad som är lagom många barn .. samt även att uppfattningen kan ändras. Det största steget är nog ändå att gå från 0 till 1 barn - efter det är det bara nyansskillnader i kaoset.

    Hursomhelst är det otroligt kul att se ömheten och glädjen mellan syskon. Livia är helt galen emellanåt (häromdagen kom hon hem från dagis, rusade in i sitt rum och slet åt sig sitt svärd, rusade in till sin storebror och vrålade "jag måste slå något!!!" varpå hon började banka på honom. Men han gillar henne i alla fall och de leker så bra ihop trots att det är 9 år som skiljer.

    Tidigae sa jag att jag aldrig kunde tänka mig att ha barnen tätt, att ha två småbarn samtidigt ... Tja en ny man - och så sitter man här i vällingträsket. Men för mig - nu - är många barn roligt. Jag tänker mer på hur det blir för dem när de växer upp, blir vuxna, ska hantera oss (mig och min man) - då är det bra att vara fler.

Svar på tråden Livets stora och små frågor