• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Cicci & BS: Hektor kom ju 27 april ... Men vi har faktiskt fått dispens från dumma regeln så Livia får gå full tid hela maj ut (i vårt fall pga mitt kejsarsnitt som gör att jag inte kan hämta henne på dagis eftersom det innebär att jag i s f måste göra tunga lyft)

  • fru AM

    Koko: lunchar gärna imorgon! Inboxar dig också.

    Telis: tänk nu vad gott det blir att få äta den där förbjudna osten när du sedan får äta den igen ... Jag vet det är en halvdan tröst - men det är för en god sak du avstår

  • fru AM
    Telis skrev 2009-05-19 13:16:03 följande:
    Fast idag tror jag att jag antingen A) fick ett felaktigt test eller B) har drömt alltihop för jag känner mig precis lika ogravid som vanligt.
    Äsch - det är ju ytterligare ett tydligt symptom!
  • fru AM

    Ja visst ja: Grattis Lappis!!!! Om du nu läser detta!

    Happy Birthday 6

  • fru AM

    Nenne: gattis till sex befruktade ägg! Som sagt: värsta bästa värphönan!

    Telis: i nya numret av ELLE mat & vin finns ett recept på färskpotatisgratäng med brieost - det kan du ju äta om den är tillagad/varm!

    Carlsbergs alkoholfria öl är riktigt god förresten!

  • fru AM
    Telis skrev 2009-05-19 13:45:41 följande:
    Färskpotatis är min andra last! (Eller trettioandra om man räknar med mögelostar, fetaost, tzatziki, saltlakrits, kinapuffar, gruyereost, körsbärssaft, cider och köttbullar ) Den där gratängen låter himmelsk!
    Jag kan scanna receptet åt dig!
  • fru AM
    Telis skrev 2009-05-19 13:48:50 följande:
    fru AM skrev 2009-05-19 13:47:09 följande:Det får du jättegärna göra! Gulle dig!
    Sagt och gjort! Din önskan min lag! Skickat!

    Jag räknade förresten gruyere till tillåtna listan när jag väntade både Livia och Hector.
  • fru AM

    Åh Cicci! Så spännande det är nu!
    Stor lycka-till-kram!

  • fru AM

    Telis: svagt plus berodde säkert bara på annan typ av test. Du vet väl vad jag alltid förespråkat: ClearBlues Digitala med "gravid"/"icke gravid"-text (inte streck hit eller dit alltså). Gurun har talat. Du är fortfarande gravid!

    Nenne! Ta det lugnt och ladda inför ägginsättning på lördag. Tänk - du och Telis kommer ha i princip jämngamla bebisar! Tjoho!

    Frullan: Jotack - Hektor mår finemang! Nyheter: tappade naveln igår (när vi var hos BVC - vilket var smart gjort av honom eftersom de direkt kunde pensla med lapisdroppar så att naveln blir riktigt snygg. Siktar på Beach Bum 2028). Har växt ytterligare 2 cm och fläskat på sig med runda kinder och dubbelhaka. Samt fått övre ögonlock (de syntes inte förut p g a farbrorhänget ovanförögat). Han är mycket sötare nu. Ja - jag är helt neutralt inställd till detta barn.

    Cicci: Jisses vad nära det är nu - samtidigt som det kan ta ett tag ... Hursomhelst, är inte JÅ trevlig att gå till?!

  • fru AM

    Telis: skulle nog yppa hemligheten för sjukgymnasten i alla fall. Nu vet ju inte jag vad han gör med dig men ingår det någon typ av massage så bör han nog veta. Känns nog bäst för dig om du tar det säkra före det osäkra. Du kan säga som jag gjorde när jag gick på massage två dagar efter att vi ÄL-sexat (Liviagrav.): "Jag kan vara gravid"

Svar på tråden Livets stora och små frågor