• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Ingen fara Cicci, du ska ju föda på söndag - eller hur!?

    Vilken aktiv dag du haft! Du boar verkligen för lillebebisen. Och snart är det dags!

    Nu ska jag dra mig mot tv-soffan jag med. Go'kväll!

  • fru AM

    Koko: Jag köpte små tumvantar på tror jag kappahl till Livia förra året - såna med senilsnöre emellan. Har du kollat pippilotta.se?

  • fru AM

    Gaaah - missade nyheten om månadens äggkläckare: Nenne "14-äggaren" Jisses så imponerande!!! Grattis!
    Easter Eggs

  • fru AM

    BS: Ja just den lilla passusen om att spänna magen när man kräks var lite överflödig - annars var det mycket matnyttigt tyckte jag. Framfall ska vi ju inte oroa oss för har jag ju sagt! Både du och jag har ju trott att vi haft det - men icke. Och det enda man i alla fall kan göra för att förebygga är att knipa och det är ju bra av många skäl! Knip!

  • fru AM

    Frullan: Du som var så sträng mot Cicci när hon funderade på att jobba istället för att gå hem ... Det är klart du ska lyssna på din kropp och se till att vara hemma nu. Snart föds Raffa och du får fullt upp. Unna dig att ta det så lugnt du bara kan och bara tänka på dig själv nu! Kram

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2009-05-14 13:00:04 följande:
    Jag bytte gravidkalendersajt och fick den 16:e januari istället för den 19:e. Ska googla lite till och se om jag kan få ner det ännu mer. Snart kanske jag har beräknat datum imorgon, det vore mer lämpligt så har man det gjort!FruLLan, när är läkarbesöket? Stackare som har så ont.
    Haha, BS - du är jätterolig!

    Vi har ägnat en timma (!) åt att få i Livia 5 ml Kåvepenin. Hon vann, dvs det gick inte. En dos spottades ut på kläderna, en dos kräktes ut på golvet, en dos dracks tveksamt hälften av och resten vägrades. HUR gör man? (vi har testat att blanda ut med yoghurt, resp juice också. Funkar inte.)

    Hon har öroninflammation.
  • fru AM
    muggles skrev 2009-05-14 14:20:07 följande:
    AM: blanda ut i jordgubbsglass el ngt annat smarrigt? El i tinade hallon från frysen?
    TAck! GLass funkar inte - men hallon kanske! Hon är galen i hallon! Meddelar om det funkar för kvällens dos.
  • fru AM

    Här är jag väl ensam denna sena timma ...
    En insikt drabbade mig med stor kraft nyss (när jag såg reklamfilm för ägglossningstester på tv): att jag gjort mitt i vänta-barn-branschen nu. Jag har fått de barn jag har velat ha - ett faktum vilket jag givetvis är ytterst tacksam och ödmjuk inför - men nu blir det inte fler. Inga fler ÄL-jakter, eller känna-efter-symptom-vändor, inga fler sparkar i magen, inga fler ultraljud med bebistitt, inga mer ...

    Men visst - jag har fullt upp just nu, med Hektor som visserligen är en rätt lättskött och behaglig lite herre men också med hela två/tre)barncirkusen inkluderad, just nu med en sjuk Livia som varit hemma en vecka från dagis och vägrar ta sin medicin och därmed kommer vara hemma ännu längre, en make som är lika trött som jag (och förkyld nu också, smittad av Livia - vilket vi alla är mer eller mindre, även Hektor).

    Just nu sover vi i olika rum, jag och mannen; han med Livia i sovrummet och jag med Hektor i gästrummet - för att inte störa varandra alltför mycket och för att alla ska få sova så mycket som möjligt. Praktiskt, ja - tråkigt, ja. Som en öken.

    Det här kanske är en del av min allmänna 40-årskris men ett stadium i livet (som varade ganska länge) är nu passerat. Babyverkstaden har klappat igen. Och det känns lite sorgligt.

    Jag önskar verkligen att alla ni som vill få till den där lilla bebisen lyckas - att ni får uppleva graviditeter eller att bli förälder på annat sätt. Det är ju helhäftigt. I vissa stunder tröttande men ofrånkomligt helhäftigt.

    Puss & Kram & gonatt

Svar på tråden Livets stora och små frågor