• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Vi kanske ska leta i varandras garderober!? Någon giraff med strutsben och muminmage som vill släppa in mig i garderoben?

  • fru AM

    Jag har också knän som sticker ut Telis! Vad trevligt med en knäfrände!

  • fru AM
    MSW skrev 2009-05-12 16:50:29 följande:
    Kände att jag ville kolla igenom galleriet igen (så roligt att se alla).. Jag funderade på varför ni har valt de nicken ni har? (Välj själva om ni vill avslöja eller inte..) vissa är kanske mer självklara än andra, och jag har för mig att vi har "gått igenom" några, men har glömt.. Blev lite sugen på att skicka in en bild på mig från bröllopet också.. Ni som har brudkort är juh så himla fina!! VIll också tillägga att jag tycker att kortet på Page+ make är så himla bra!
    Jag heter A.M. för att mitt riktiga namn börjar på A och mitt andranamn på M (förövrigt hade jag namnsdag igår )
  • fru AM

    Frullan: Jag sa till de andra på brunchen i söndags att jag trodde du kommer få en dotter ...! Vad ska hon då heta? Eftersom Roffe inte är så kvinnligt ... Raffa?

    Hjärtljudsteorin är det ju bara du och Cicci som tror på (och inte en enda BM). Hektors hjärtljud var hejcon bejcon 134 ibland och 158 ibland.

    Telis: Men VART vill maken åka och du inte??? Jag blir SÅÅÅ nyfiken! Jag kan bestämma åt er bara du berättar!

    Idag är maken på jobbintervju i Lund (någon som vill luncha med honom? ) och jag är ensam hemma med en fortfarande sjuk Livia och en normalkrävande Hektor ... Än så länge lugnt (lugnet före stormen?)

  • fru AM

    Men Telis - så underbart! En i magen och tre i frysen! Jippiii!

  • fru AM
    Lapinette skrev 2009-05-13 10:04:29 följande:
    Undrar då vad man gör med de befruktade äggen. Kan de användas till någon annan då? Hmmm...trist om de bara ligger där annars.
    Precis - det vore ju bra om det fanns möjlighet till embryoadoption i Sverige. Tycker jag.
  • fru AM

    BS: hur mår du idag? När började du må illa med Iris? Hoppas verkligen du kommer må bättre denna graviditet. Scilla är ett fint blomnamn/flicknamn tycker jag (blå vårblommor). Lilja är fint också men det har vi väl diskuterat redan i tråden. Livia har förresten börjat kalla sin storebror för Lilly (helt upåt väggarna - men hon har aldrig lyckats lära sig uttala hans namn, tror hon gör det på pin kiv. Hektor går hur bra som helst att säga (eller i a f "Hettor"))

    Frullan: Men tänk om jag har rätt då!? Lilla Raffa!

  • fru AM

    BS: Jag kan på ett sätt rekommendera snitt. Alternativt tidigt gå och prata med vettig människa för att övervinna förlossningsskräcken (det önskar jag att jag hade gjort)

  • fru AM

    Koko: gillar inte heller omlotthalsringning - däremot riktiga omlottbodies

    Jag gick in på länken och kom på att jag stod och pratade länge med Yorrik-designern på en fest härom året. Fast jag har alrig varit i hennes affär.

  • fru AM

    Yorrik: galet gulliga saker. Börjar genast fantisera om en lite frack m hög hatt till Hektors dop ... Har alltid tyckt att babypojkar ser så sissy ut klänning

Svar på tråden Livets stora och små frågor