• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Frejis: lycka till på RUL!

    Har bara en hand att skriva med så jag är kortfattad.

    Tack för att ni finns, alla!

  • fru AM
    MSW skrev 2009-05-15 09:31:34 följande:
    Igår ramlade A ur vår säng! Hade lagt upp med kuddar på sidorna, men inte vid fotänden! Det hela slutade med näsblod(A), fläskläpp(A), hysteri (mest jag, men delvis också moster) och förskräckelse (A, jag, moster och kusinerna).. Fy så hemskt det var, särskilt innan moster ringde sjukvårdsupplysningen, och allt började lugna ner sig! Men kan juh säga att A inte fick sitta för sig själv särskilt mycket igår efter det!Usch vilken rutten mamma man kände(/känner kanske tom) sig som...
    Alla barn trillar från vagnen/vuxensängen/soffan minst en gång. Du är inte en sämre förälder för det. Det är bara så att man underskattar barnets förmåga att förflytta sig (snabbt) och överskattar sin egen förmåga att ha örnkoll hela tiden.
    Förmodar att A klarade sig utan men! De brukar göra det! Kram
  • fru AM
    Lapinette skrev 2009-05-15 10:28:13 följande:
    Tror jag har hört det där med barn som ramlat från sängen, skötbordet eller gudarna vet varifrån från nästan varenda kompis. Händer inte det alla?
    Precis - det är ju det jag säger: det händer alla MINST en gång. Innan dess fattar man inte att ens lilla kålrot har förmåga att förflytta sig snabbare än vad man kan kontrollera ...
    Storsonen föll ur vuxensängen vid 9 månader (visste inte att han kunde hasa på rumpan) och ur vagnen vid 11 månader (hade inte hajat att han behövde sele än då). Livia föll från vår säng när hon var 6 månader - och ett antal gånger nattetid.
  • fru AM

    Grattis Frejis till bra RUL!!! Och till en liten tjej! (fast jag hade ju gratulerat lika mycket till en liten kille! )

    Jag tror jag loggar ur för helgen och önskar alla en trevlig veckända med skumpa, SKUMPA och kanske BB-vistelse för Cicci!

    Kramkram!

  • fru AM

    Cicci: var tvungen att titta in för att se om du meddelat färd till BB ... Det kan ju faktiskt tänkas att detta barn stanna kvar i magen tills BF! Konstigare saker har ju hänt

    Söndagshej till alla

  • fru AM

    Telis! Jag är så glad för din & makens skull! Det här måste vara tidernas bästa måndag (tillsammans med måndagen när Hektor plockades fram).

    En Telis-bebis!!! Superstort vrålgrattis!!!!!!!!
    (och ... vad var det jag sa!? )

  • fru AM

    Man måste ju säga att ÄD is the shit!!! Vilken bra uppfinning! Och vilken bra donator! Alla donatorer! Puss på donatorn igen!

    Telis, jag är så lycklig för er skull att jag bara sitter och fånflinar ...

  • fru AM

    Telis: efter att du hintat om dina symptom var jag så säker att jag hela helgen gått och tänkt på er bebis som redan född och har funderat på vad jag ska köpa för present till den ...

  • fru AM
    Telis skrev 2009-05-18 09:50:50 följande:
    [cita]
    Och AM, nu är du ännu mer min guru.
    [/citat]
    ska kanske göra en karriär på det ... såg ni filmen the Guru igår?

    Hurra för herr & fru Telis plus igen!!!!
  • fru AM
    Telis skrev 2009-05-18 09:53:31 följande:
    AM igen, när börjar illamåendet (om man får nåt sånt)?
    Det är så olika - om man nu blir illamående alls. Jag var aldrig det med Livia, men med grabbarna. Med storsonen började det innan jag plussat, med Hektor kanske i v 6 ... Hoppas du slipper må illa!!!
Svar på tråden Livets stora och små frågor