• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Telis skrev 2009-05-20 15:40:01 följande:
    AM, den 11 juni. Så det är tre veckor kvar.
    Aha! Spännande och något att se fram emot! Då borde du vara typ i v 7 - och förhoppningsvis kunna se ett litet tickande hjärta! Åhå - helt fantastiskt - jag blir tårögd!!!
  • fru AM

    Eller har jag fått veckorna om bakfoten ... Du borde vara i v 4 nu, eller? (Två veckor efter inplanteringen (och så räknar man väl två veckor bakåt till senaste mens också)) + 3 veckor = 7 veckor!

  • fru AM

    Telis: ja det är klart det glömde jag påbörjad vecka räknas upp så v 4+3 är ju femte veckan! I åttonde veckan ser du säkert ett fint litet hjärta!

    Jag firar in helgen (och firar att jag städat klart kylskåpet) med en vodkatonic Mums

    Tjoflöjt på er allihop!

  • fru AM

    Hej tjejer!

    Telis: jag är ganska oförstående inför konserter tjusning också. Har bara blivit riktigt lycklig i konsertsammanhang en gång för för 7 år sedan på Cirkus då jag såg Bryan Ferry. Tycker som Telis att man hör ju bättre på CD, sitter illa i konsertlokalen osv - men att plötsligt vara i samma lokal, andas samma luft som Bryan Ferry var extremt stort.

    Ansning av framsideshäcken: har i dag ansat tokbusken efter snittet ... först nu jändes det ok att närma sig området med ett vasst föremål ...

  • fru AM

    Lappis: lova att du outar receptet när du provsmakat tårtan!!!

    Har just varit ute på stan (tillsammans med Sthlms övriga befolkning) och tokshoppat. Mest fina sommarkläder till storson och Livia. Men jag hittade byxor till mig själv - som jag får plats i och som inte skaver på ärret ... På HM:s mammaavdelning ... Jag känner ingen annan som köpt mammakläder EFTER förlossningen.

    Har också invigt Åhléns amnings-/skötrum. Strålande idé! Tips till alla varande och blivande mammor!

  • fru AM
    Telis skrev 2009-05-22 14:59:02 följande:
    AM, min guru, har du tittat på skor? Har du tips på några såna till en sån här klänning: www.esprit-online.com/Shop/HtmlProduct/WinDsl... öppna tår och inga jättehöga, smala klackar.
    Gurun säger: Vadå har du även tåskräck (förutom navelfobi) ?

    Det som är så trendigt med öppna tår nu!

    JAg kan inte se någon bild i länken!
  • fru AM

    Fin klänning!
    Jag var bara inne i en skoaffär (Nilson/Jerns) men hann uppfatta att det finns himla många hudfärgade skor i år - vilket jag tycker är väldigt snyggt. Kan tänka mig atT en hudfärgad sko med svarta detaljer skulle vara snyggt till klänningen. Men skor är SVÅRT!

Svar på tråden Livets stora och små frågor