• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Lappis: som nyförlöst människa som byter 15 bajsblöjor om dagen är jag inte så lättäcklad Tror du inte att din "nya mens" beror på X:et - på samma sätt som man kan få annorlunda mens efter en förlossning. Annars är det ju jättekonstigt!

    Koko: läser om dina byxproblem ... Om det inte vore så att jag fortfarande behövde mina gravidbyxor så kunde du ta över hela rasket. Men lagom till att jag kommer i mina vanliga byxor har väl du fött ...

    Vad var det för trotstråd - den är jag också intresserad av!?

  • fru AM

    Aaaah - nu är städaren klar med lägenheten - nu kan jag äntligen gå på toaletten! (vi har visserligen två men jag vill inte sitta med öppen dörr när städ springer omkring) Detta var verkligen ett I-landsproblem!

  • fru AM
    Lapinette skrev 2009-05-25 16:44:29 följande:
    AM - det kan ju vara så (xet) men vad fasen det känns som jag kissar på mig konstant . Fast jag är jäkligt glad åt att inte ha så ont i magen denna gång . Alltid något positivt i det här jäkla mensträsket.
    För att fortsätta lite på äckelspåret: Efter att jag fött mitt första barn blödde jag konstant i 12 veckor. Och avslag luktar inte blomma ... Uäääk

    Efter mina graviditeter har min mens blivit rikligare men mindre smärtsam.

    Lappis: du borde kunna fråga någon om detta - någon gyn? De på CvL?
  • fru AM

    Telis & Frejan: jag vill luncha hela tiden alltså idag och nästa vecka!

    JAg sticker ut på stan nu så ni kan väl sms:a mig om det INTE blir lunch på Golden Hits kl 11.30 ...?

  • fru AM

    Frullan: det är väl bara jag som är tveksam då ...

    Min kusin födde första arnet på BB efter typ en kvart, andra barnet hemma i badrummet och tredje barnet i bilen ...

    Samma kusin fick frågan - när de var på UL med tredje graviditeten - om de ville veta könet. Min kusin ville inte, men hennes man ville så sköterskan viskade till honom att det var en tjej (de hade två tjejer tidigare). Han blev lite besviken men hann vänja sig vid tanken (och lyckades hålla tyst för sin fru). Så föddes barnet (i bilen) och var en pojke!

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2009-05-26 14:48:28 följande:
    Men du milde, här går man iväg och fikar en stund och så har Cicci fått barn när man kommer tillbaka!!!
    Och du uttrycker dig som vanligt på pricken, BS!

    Cicci - hon som föder på fikarasten ...
  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2009-05-26 14:48:28 följande:
    Hur var det nu, fanns det spekulanter här på att föda barn, för här är en som verkligen inte under några som helst omständigheter vill, jag har sådan ångest så jag kan inte tänka på det utan att tårarna börjar trilla.
    BS, gumman - så där kände jag också. Precis så! Tycker du snabbt som ögat efter inskrivningen ska be att få prata med någon vettig person om din förlossningsrädsla. Jag tycker det är synd att ingen fångade upp mig så fort jag började prata om kejsarsnitt. Jag hade säkert kommit över min låsning om jag bara hade fått mina tidigare förlossningar genomgångna och förklarade av en expert i ett tidigt skede (nu fick jag mina förklaringar veckan innan snittet och då tyckte jag att det vr för sent att byta spår igen).

    Mitt snitt gick ju jättebra. JAg känner mig i princip helt återställd nu efter fyra veckor. MEN det är en stor operation och dagarna efteråt hade jag gärna varit utan ... Jämförelsevis går det på ett kick att bli återställd efter en "normalförlossning" - framförallt tappar man inte i kondition och styrka på samma sätt tycker jag.

    Så BS - be om hjälp att bearbeta förlossningen! KRAM!
  • fru AM

    Fru FruLLan skrev 2009-05-26 14:57:06 följande:


    AMJag fattar inte varför du kan ens tro att jag ska få nåt annat än en kille. Vad baserar du det på? Det finns ju liksom inga tecken.Annat än att det vore kul att kunna reta mig vad trodden du att cicci väntade?
    Frullan - det här kan vara ett solklart fall av "undantaget som bekräftar regeln".
    Hjärtljudsmetoden ger jag ingenting för. Säg mig - vad har du varit sugen på/är du sugen på? Syns det att du är gravid om man ser dig bakifrån (fråga en kollega)?
  • fru AM

    Frullan: jag hör vad du säger (eg ser vad du skriver) men vidhåller envist att bara för att grav. är likadan som med Borren så behöver inte det betyda att det är en tjej. Min BM har fyra barn - både pojkar och flickor och jag satt och surrade om alla olika teorier det finns om symptom, cravings, hjärtljud, magformer. Hon sa att hennes fyra grav. alla varit exakt likadana och ut hade det kommit växelvis pojke och flicka.

    Jag ger mig inte förrän du visar upp en nyföding med snorre!

Svar på tråden Livets stora och små frågor