• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Nenne: Navelskåderi del 3 : BVC-tanten sa att det blev snyggare navlar om man droppar lapis i dem om de lossar innan de är riktigt läkta. Sagt och gjort. Tror de kan bli lite bulliga och fula annars. Djupa navlar vet jag inte hur man undviker - eller varför man ska undvika - de är väl inte fula!? Lite svårrengjorda kanske (speciellt om man proppar in bacon ... ). Min navel blir lite djupare när jag går upp i vikt - fast just nu är den riktigt grund och obullig.

    Tänk nu kunde jag uttala mig om navlar också. Helt otroligt. Jag är som en åsikts-/faktamaskin som man liksom bara matar in en tjuga i munnen på!

  • fru AM
    Telis skrev 2009-05-20 09:02:23 följande:
    AM igen, ojoj, har han blivit ännu sötare?! Han som var som en liten pralin redan innan.
    Ja - nu börjar han likna MIG nämligen!
  • fru AM

    Jag testade en gång med ickedigitalt test och fick då BARA ett streck på tvären. Alltså inget plus. Vilket till en början var väldigt ångestframkallande och obegripligt. Vadå streck på tvären? Visade sig senare att jag testat för sent (BIM+14dagar) och att hormonet som ger det vertikala strecket redan gått ur kroppen ... eller i alla fall sjunkit.

    Jag röstar för digitala efter det - skönare att veta säkert från första stund. Även om det suger att få ett "inte gravid" rakt i fejjan.

  • fru AM
    Telis skrev 2009-05-20 09:07:52 följande:
    AM, okej då, jag säger väl till då. Fast han brukar inte massera utan bara stretcha mina muskler och sätta på dom där elsakerna.Hmm, jag var hos tandläkaren och röntgade någon dag efter ägginförandet utan att säga till att jag kunde vara gravid, jag tänkte att det måste ju finnas massor med människor som gör det utan att veta att dom är gravida och jag var så övertygad om att det här inte skulle funka. Var det puckat?
    Tror det är lugnt, Telis! Det var så himla tidigt då! Det finns ju även människor som missar att de är gravida i fleraflera månader och lever som vanligt och partajar osv och deras barn är det aldrig några fel på såvitt man läst!
  • fru AM

    Nenne: Så sött och romantiskt! Har han slutat smygläsa tråden eller kan vi hoppas att han ser det här?

  • fru AM

    Koko: Jeans för långsmala barn har jag hittat på Lindex - till storsonen som i o f s är dubbelt så lång som Conny, men de har lite olika bredder på olika modeller där. Förresten: vi ses ju snart!

  • fru AM

    oko: Jag blev också av med rumpan de två tidigare graviditeterna - men fick behålla större delen av den denna gång. Det tackar jag för - väger upp bulan fram ganska bra!

    I förrgår var det dags igen för klavertramp fr omgivningen, en mamma i storsonens klass kom fram och sa: Nu är det dags snart va!?
    Jag pekade på vagnen med Hektor (som stod en bit bort) och sa bara iskallt: han ligger där.

    SÅ tjock är jag faktiskt inte längre! Men å andra sidan kunde jag roa mig med att se paniken i hennes ögon när hon insåg vad hon hade sagt

  • fru AM
    kängu skrev 2009-05-20 10:31:45 följande:
    AM- Men herregud, fattar inte att folk säger så??? Tror inte att du är det minsta tjock
    jodå - ser allt ut som om jag var i 4:e månaden eller så - men inte höggravid!
  • fru AM

    lappis: vi ska ses nedanför rulltrappan upp till övervåningen i Sturegallerian kl 11.30
    jag ser konstant bakis ut pga sömnbrist så riktig bakfylla inget att skämmas för! kom!

  • fru AM

    Telis: Har du fått tid för VUL nu? När belv det?

    Tack Lappis, Frejis, Koko för trevligt & snyggt lunchsällskap!

    Nu tar jag snart helg - ska fira in den genom att städa kylskåpet. Mycket skumma små burkar med matrester efter att Livas farmor var här för några veckor sedan (!)

    Kram & Puss till alla

    Och Nenne: Lycka till på LÖRDAG!!!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor