• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Koko: 30-årspresent!? Inget slår en upplevelse ...

  • fru AM

    Koko: vad är det som är på tapeten då? Undrar fru Google ...

  • fru AM

    Godmorgon i tråden!
    Tack för trevlig brunch igår! Och för att ni stod ut med både Hektors fnasiga fötter och mina bröst mitt i maten

    Dagens Ego: Veckan inleds med en sjuk (febrig o hostig) Livia hemma från dagis - jag hade sett framför mig en mysig dag med bara Hektor och många små sovstunder tillsammans med honom. Men nu har man två barn så det är väl ännu mindre sannolikhet att det blir som man tänkt sig ... Hoppas bara att hon inte smittar lillebror (eller mig - är inte sugen på kombon hosta och nysnittad).

    Jobbigt läge Vickan! Tror att Mugglan gav dig ett gott råd. Vänta. Du har ju inte direkt haft svårt att bli gravid förut så du kan ta det lugnt och kanske hinna gå och prata med någon också?

    Tinga: SÅ jobbigt med Piff & Puffs mat/vikt! Jag tror det är det man blir allra mest stressad över som förälder (mamma?) - när inte barnen äter som de "ska". Och du har ju dessutom TVÅ och SMÅ att oroa dig för. Stor kram!

  • fru AM
    muggles skrev 2009-05-11 10:55:06 följande:
    Igår sa jag "nä det blir ingen glass idag". Då svarade hon "jussin?" Försöka duger
    Hahha!!!
    Livia har precis börjat säga russin ... förut hade hon samma ord för russin som för farfar ... "fafa" Det tyckte alla var jätteroligt - förutom just farfar
  • fru AM

    Piggelin: Vilket hus! Rena skräckkabinettet. Fick lite Fritzl-vibbar!

  • fru AM
    Piggelin1 skrev 2009-05-11 15:31:37 följande:
    men koko - jag måste vara dum i huvudet, vad var det som var så korkat?! Jag har läst båda inläggen flera ggr & ser inget korkat? Eller så beror det på att jag är lika korkad som du Men korkade är vi väl inte, eller hur?!
    Det var ett namn som inte skulle outas ...
    Men Piggis det har du ju också gjort en gång om jag inte missminner mig?

    Bäst vi skriver några hundra inlägg nu så kokos fadäs hamnar lååångt bort från aktuella sidan.
  • fru AM

    Håller helt med Koko om att föräldrar måste ta ansvaret för barnets säkerhet trots att de sätter ungen i en godkänd gåstol. Många människors första impuls verkar ju tyvärr vara att skylla ifrån sig!

  • fru AM

    Nätshoppingtips - här finns så mycket roligt!:
    supermarkethq.com/browse/everything
    t ex fina saker till barn, fina smycken och kläder till oss vuxna, inredningsdetaljer, fina kort ...
    JAg har suttit och kollat runt i minst en timme!

  • fru AM

    EA: Skulle inte nästa steg vara insemination? (alltså innan IVF) Efter att det klarlagts att det inte finns några "problem" hos dig respektive din man?

    Tycker du låter rätt cool ändå! Jag har lätt för att bli nojig och hysterisk och skulle förmodligen "ge upp" efter säg fyra försök, hitta på att vi försökt ett år och sedan söka hjälp ... Det är tur att vi är olika!

    Har inga råd att ge om hur ni ska göra - men det kan ju ändå vara skönt att tänka på att ni är unga (och därmed har lite tid på er!). En IVF:process t ex är ju inget man dansar igenom helt obekymrad - men det är ju heller inte upprepade fruktlösa försök i sänghalmen. Vad tycker din man? Är han lika cool som du?

Svar på tråden Livets stora och små frågor