• fru AM

    Livets stora och små frågor

    fru AM skrev 2009-05-06 11:31:14 följande:


    Trafikljus tror jag (fast inte de gröna)
    Inte de RÖDA menar jag naturligtvis - de tillverkas nog i ett annat land
  • fru AM

    Nenne: kom på en sak angående dina svettningar osv - jag mailar dig!

  • fru AM

    Jag såg dig just sväva förbi koko!

    Jag ligger lågt idag. Sov som en kratta - hade fått en släng av sonens magsjuka

    Ska snart iväg för Hektors bvc-debut - men han vill inte vakna och äta först. Blir helt nervös över att gå ut på stan med en bebis som förmodligen vaknar efter tio steg och ska ha mat DÅ!

    solong

  • fru AM

    BVC-turen gick bra! Han vaknade inte förrän han låg helt naken på tantens skötbord och fick naveln våldstvättad. Då vakande han å andra sidan ordentligt och lackade ur fullständigt ...

    Har redan växt 2 cm!

    Muggles: det finns stor chans att vi är i stan på söndagen midsommarhelgen! Vi åker inte till landet förrän i juli i år.

    Supergulligt radhus (givetvis minus den sinnessjuka inredningen). Bjud!

    Piggelin: låter som en riktigt trevlig kväll ni hade i går! Mysigt!

    En matmammakram till Tinga!

  • fru AM

    Ore: så bra siffror på KUB har jag aldrig sett! Vad skönt!!!! Grattis! Om du är i v 13+1 (i st f v 12+3) så får ju också nackspalten vara lite större utan att det "drar ner" resultatet.

  • fru AM

    Och angående min mage: den är litelite mindre idag - men nu accepterar jag den mer hursomhelst. Har t o m lite tajtare tröja idag. Mycket tack vare era glada tillrop! MEN faktum är man skulle kunna tro att jag var i femte månaden eller så om man nu ser mig utan barnvagn - vilket hissidioten gjorde.

  • fru AM

    Muggles: jag brukar säga att jag ska på NÄTDEJT när jag ska träffa trådkompisar eller bloggkompisar. Då blir alltif folk helt förvirrade och generade och sneglar på min man och undrar om han hörde vad jag sa ... Det vore jättekul att ses!

    Angående Livias jubelskri när hon kom hem från dagis och fick träffa lillebror första gången ("Min! Han har kommit!"). Hon har snott repliken från en Madickenfilm insåg jag nyss. De ska få ett syskon och är säkra på att det ska bli en bror och så vaknar de till barnskrik en morgon och ropar till varandra just "Han har kommit!"

    Veckorna innan lillebror föddes såg Livia den här filmen kanske fem gånger ...

  • fru AM

    Tågjäntan: du gjorde inte planerat snitt, eller hur? Hur länge hade du kvar epidural"slangen"?

    Vad jag förstod så sätter de vanlig ryggbedövning på planerade snitt. EDA:n - epidural, som går att fylla på - används under normal, vaginal förlossning. Allt enligt narkosläkaren jag pratade med inför snittet förra veckan. Frågan är väl hur länge man kan låta epiduralslangen sitta kvar? Men du kan säkert få påfyllnad av morfin efter ett ev nytt snitt. Om det nu blir snitt då. En kompis till mig förlöstes med akut snitt förra gången men födde nu senast vaginalt.

    Det värsta med hela kejsarsnittet var nog ryggbedövningen tycker jag. Själva sticket (som de fick göra om eftersom jag har trångt mellan kotorna). Usch. Här blir det inte fler barn - men det beror inte på förlossningssätt utan på ålder och att tre barn känns lagom för oss.

    Undrar varför magen är så svullen eg. efter snitt? Det måste jag googla lite på ...

  • fru AM

    Fru FruLLan skrev 2009-05-08 07:14:02 följande:


    AM: jäääklar vad har du i honkarna?raketbränsle?
    Japp - det är dessutom så det låter i blöjan efter maten så det är rimligt!

    Frullan: japp hektor får han heta. Nu har vi dessutom bokat födelseannons i SvD till nästa söndag så nu kan vi inte ändra oss

    Bra Vickan att du tog upp diskussionen med maken. Trevlig födelsedagspresent han får dessutom - med nio månaders fördröjning om det tar sig ... Jag råkar veta att
    JAG är tillverkad på min pappas födelsedag ...
  • fru AM

    Angående brunchen: visst var det 12 på söndag på Mornington???
    JAg är lite amningsdimmig och måste skriva upp allting ...

Svar på tråden Livets stora och små frågor