• muggles

    Livets stora och små frågor

    Lappis: apropå error på din ÄL-sticka, kan du inte kissa i en mugg nästa gång (om det blir ngn nästa gång!) så kan du testa med en ny sticka. JAg tycker det är klurigt att kissa direkt på stickan iom att den inte får bli blöt på fel ställe så jag har använt mugg. Inte så fräscht men va fan, det är det ju inte att få kiss på fingrarna heller Vad gör man inte i verksta'n?!

  • muggles

    Och vad har jag för ursäkt för att inte jobba?! Ska dessutom vabba halvdag idag så jag borde sätta fart. Hallå, vem har snott min motivation???

  • muggles

    ÅH Lappis vad synd att de gjorde så! Men som jag förstår Telis inlägg så är det ändå chans för 6 av dem??? Jag trodde först på ditt inlägg att du nu har bara 2 ägg kvar? Men de 2-celliga verkar kunna dela sig igen el hur ska man tolka det? *förvirrad*

  • muggles

    Tänk om de två bästa äggen kanske hade legat kvar i frysen nu - vilket lotteri det här är! Tänk om det pga att de tog ut alla 8 nu blir ett superembryo till dig...? Jag vet att du förmodligen inte vill höra klämkäcka rop nu men jag kan inte låta bli att försöka muntra upp dig.

  • muggles

    Nenne: nej det var en rabarbergino där man först kokade rabarbern i vin, smör och socker så de blev halvmjuka. Sökte på receptet faktiskt men hittade det tyvärr inte! Det var asgott!

  • muggles

    Lappis: javisst så är det ju. De som inte klarade upptiningen hade ju inte gjort det senare heller, så eg ingen skada skedd. Bra tänkt av din make!

  • muggles

    Lappis: du kommer inte att kunna bara ge upp och inrikta dig på adoption - då hade du gjort det för länge sedan. Jag tycker er strategi är bra - försök själva och med ivf/fet och samtidigt stå i kö till adoption. Vilket som lyckas först återstår att se.

  • muggles

    Lappis: så det blev en bra dag till slut iaf?

    Tinga: grattis till lgh-försäljningen - vad bra att ni fick mer än utg.priset!

    Vickan: vad är planen? Jag trodde ni skulle softa över sommaren och sedan köra på?

    Ang rabarberginon så tror jag tyvärr att jag slängt receptet Av misstag alltså.

    BS: lät som helt ok mat! Hummer minsann...

    Nenne: jag blev lite inspirerad av din champagne&co så vi tog oss en öl och chips till matchen - på en ONSDAG!

  • muggles

    Oj jag började skriva inlägget före ditt inlägg Vickan och sedan postade jag innan jag uppdaterade sidan... Aha då hade jag

Svar på tråden Livets stora och små frågor